EnguLizyoN
New member
Geçen yıl 35 milyon kron ciroları vardı ve bu yıl en az 50 milyon kron eşiğe saldırmak istiyorlar. Ekibin etrafında iki düzine insan var ve şirket hala büyüyor.Yulaf ezmeli tereyağı, yıkanmış yulaf, toz granola, kahvaltılık tavuk ve kendi ürünü artık Marek Dyntera, Matje Zavoral ve Luke Medek’in etrafındaki ekip tarafından işbirliği ile üretiliyor. 1.000 metrelik bir sitede Viva uzmanı. meyhane.
Ron günde 90 ton hammadde, b vardiya üretilen ve basılı ürünler işledi. Daha sonra 350 gerçek mekanda faaliyet gösteren mağazayı dolaşıyorsunuz ve koronavirüs sırasında şirket bir e-mağaza üzerinde de çalıştı.
İki maceracı, Marek ve Matj ve Kanada’daki iki yıllık kalışları sarhoş bir toplantıda buluştu. Etraflarındaki dağcılar her türden oechov yağı sürerken, kendileri sırtlarında unka ile sandvi taşıdılar. Oechov eti proteinler, yağlar ve karbonhidratlar içerdiği ve enerji değeri yüksek olduğu için dağlara ve zindeliğe iyi gelir.
Ayrıca, yüksek kaliteli Oechov yağı, büyük miktarda lif, vitamin, mineral ve antioksidan içerir.
Teknolojiden gıdaya
Çek Cumhuriyeti’ne döndükten sonra burada benzer bir şeyin bulunmadığını keşfettiler ve inşaat sektöründe çalışan Dyntera servis teknisyeni ve Zavoral 2014 yılında gıda işine girdiler.
O zamanlar ülkede kayın eti üretimine ilk başlayanlardan biriydiler.
Şirket yakında dekdu psoben’i eskm pazarında kutlamayı umuyor. Benim için 2019 o zamana kadar sadece yumurtaları yıkayıp kayın yağı yaptığımız yıldı. 2019 yılının geçmesiyle birlikte yeni ürün gamı granola, daha sonra ise hindistan cevizi yuvaları ve kurabiyelerle doldu. Yaz döneminde otomatik üretim hattı da satın alındı, bu da üretimi daha verimli hale getirmemize yardımcı olacak. Şirketin ortak sahiplerinden biri olan Marek Dyntera, Olomouc’taki işi yalnızca öven Marek Dyntera’yı, yemeklerimizi beğenen her yeni müşteriyi bu şekilde sevgimiz olarak görüyoruz, diye açıklıyor.
Slovak pazarına aşık olacağımdan ve diğer ülkelere de tamamen açılacağımdan eminim. Hala Slovak pazarını tanımaya çalışıyoruz ve yüzlerce potansiyel müşteriye ulaşmanın yollarını arıyoruz. Slovakya şu anda şirketin toplam cirosunun yüzde beşini oluşturuyor. Düşünce ve mesajımızın evrensel olduğunu ve sınırlarla sınırlı olmadığını biliyoruz. Hedefimizin Ufan’dan tüm Çek ülkelerine ve daha sonra diğer ülkelere ürün ulaştırmak olduğunu sözlerine ekleyen Dynter, Kanada ve Yeni Zelanda’ya Ufan ürünleri içeren paketlerin gönderildiğini sözlerine ekledi.
Dünyanın bu kadar uzak köşelerine sadece arılar için gönderilseler bile, önümüzdeki yıllarda bunun tamamen normal olacağına eminim.
Tavadaki bademler için
Ufan şirketi, mümkün olduğunda doğrudan hammadde toplamaya ve yetiştiricilerle kişisel iletişim halinde olmaya çalışıyor.
Ağustos ayında mesela malikaneye gideceğiz merhaba diyeceğiz ve badem ailesini kontrol edeceğiz. Sonbaharda, örneğin aşk gözlerini alacağımız Türkiye’ye de gideceğiz. Bizim için kalite ve tat ana faktörlerdir, bu nedenle örneğin İspanyol bademlerini Kaliforniya bademlerine tercih ediyoruz. Dyntera için çok tatlı ve ilginçler.
Yaz yılının yeniliği profesyonel masa dekorasyonuydu. Şu anda bankada iki tür milyon ve karanlık var, yakında yenileri mevcut olacak.
sipariş telaşında bitkisel aradlar da kutlanırdı. ufan meyve reyonunda çeşit çeşitlerini yerine getirmeye devam ederken, pibudou reçel ve liyofilize meyvelerin haberini verdi.
Peki ya üç ortak sahibin Oech’in bistrolarıyla ilgili rüyası? Dyntera, bunu beşinci yılda uygulamaya başlayacağımızı biliyoruz, diyor.
Ron günde 90 ton hammadde, b vardiya üretilen ve basılı ürünler işledi. Daha sonra 350 gerçek mekanda faaliyet gösteren mağazayı dolaşıyorsunuz ve koronavirüs sırasında şirket bir e-mağaza üzerinde de çalıştı.
İki maceracı, Marek ve Matj ve Kanada’daki iki yıllık kalışları sarhoş bir toplantıda buluştu. Etraflarındaki dağcılar her türden oechov yağı sürerken, kendileri sırtlarında unka ile sandvi taşıdılar. Oechov eti proteinler, yağlar ve karbonhidratlar içerdiği ve enerji değeri yüksek olduğu için dağlara ve zindeliğe iyi gelir.
Ayrıca, yüksek kaliteli Oechov yağı, büyük miktarda lif, vitamin, mineral ve antioksidan içerir.
Teknolojiden gıdaya
Çek Cumhuriyeti’ne döndükten sonra burada benzer bir şeyin bulunmadığını keşfettiler ve inşaat sektöründe çalışan Dyntera servis teknisyeni ve Zavoral 2014 yılında gıda işine girdiler.
O zamanlar ülkede kayın eti üretimine ilk başlayanlardan biriydiler.
Şirket yakında dekdu psoben’i eskm pazarında kutlamayı umuyor. Benim için 2019 o zamana kadar sadece yumurtaları yıkayıp kayın yağı yaptığımız yıldı. 2019 yılının geçmesiyle birlikte yeni ürün gamı granola, daha sonra ise hindistan cevizi yuvaları ve kurabiyelerle doldu. Yaz döneminde otomatik üretim hattı da satın alındı, bu da üretimi daha verimli hale getirmemize yardımcı olacak. Şirketin ortak sahiplerinden biri olan Marek Dyntera, Olomouc’taki işi yalnızca öven Marek Dyntera’yı, yemeklerimizi beğenen her yeni müşteriyi bu şekilde sevgimiz olarak görüyoruz, diye açıklıyor.
Slovak pazarına aşık olacağımdan ve diğer ülkelere de tamamen açılacağımdan eminim. Hala Slovak pazarını tanımaya çalışıyoruz ve yüzlerce potansiyel müşteriye ulaşmanın yollarını arıyoruz. Slovakya şu anda şirketin toplam cirosunun yüzde beşini oluşturuyor. Düşünce ve mesajımızın evrensel olduğunu ve sınırlarla sınırlı olmadığını biliyoruz. Hedefimizin Ufan’dan tüm Çek ülkelerine ve daha sonra diğer ülkelere ürün ulaştırmak olduğunu sözlerine ekleyen Dynter, Kanada ve Yeni Zelanda’ya Ufan ürünleri içeren paketlerin gönderildiğini sözlerine ekledi.
Dünyanın bu kadar uzak köşelerine sadece arılar için gönderilseler bile, önümüzdeki yıllarda bunun tamamen normal olacağına eminim.
Tavadaki bademler için
Ufan şirketi, mümkün olduğunda doğrudan hammadde toplamaya ve yetiştiricilerle kişisel iletişim halinde olmaya çalışıyor.
Ağustos ayında mesela malikaneye gideceğiz merhaba diyeceğiz ve badem ailesini kontrol edeceğiz. Sonbaharda, örneğin aşk gözlerini alacağımız Türkiye’ye de gideceğiz. Bizim için kalite ve tat ana faktörlerdir, bu nedenle örneğin İspanyol bademlerini Kaliforniya bademlerine tercih ediyoruz. Dyntera için çok tatlı ve ilginçler.
Yaz yılının yeniliği profesyonel masa dekorasyonuydu. Şu anda bankada iki tür milyon ve karanlık var, yakında yenileri mevcut olacak.
sipariş telaşında bitkisel aradlar da kutlanırdı. ufan meyve reyonunda çeşit çeşitlerini yerine getirmeye devam ederken, pibudou reçel ve liyofilize meyvelerin haberini verdi.
Peki ya üç ortak sahibin Oech’in bistrolarıyla ilgili rüyası? Dyntera, bunu beşinci yılda uygulamaya başlayacağımızı biliyoruz, diyor.