Pavel, Jesenko’ya süslü bir pazen aldı, çocuklar ona oyun oynadı

EnguLizyoN

New member
Umpersko ve Jesenice yapısal sorunları olan ancak diğer yandan buradaki başarılı girişimcinin de gösterdiği gibi karmaşıklık ve olasılıklarla dolu alanlardır. Pavel, “Bu insanlar bölgenin birçok yönden kendine yardım edebileceğinin kanıtı, diğer yandan başka yerlerde de yardıma ihtiyacı olduğunu görüyorum” dedi.

Dole sübvansiyon sistemini eleştirdi. Yardımın bölgenin yapısal sıkıntılarına yönelik olduğu açık, ancak Jesenice gibi yalnızca yüz kişinin olduğu bir bölgenin zaten bu emekli maaşlarına ihtiyacı var. Genel sübvansiyon sisteminin henüz kurulmadığını ve bölgeler arasındaki farkların değişmediğini, arttığını kaydetti.

Başkana göre belediye başkanları Loun nad Desnou’daki toplantıya bir dizi somut girişimle geldi. Pavel, bana hükümetle ilişkiler konusunda bana iki güçlü argüman sağlayan bir dizi değerli şey sağladıklarını ekledi.

Cumhurbaşkanını karşılamak için bölgeyi dolaşan halktan hayal kırıklığı dolu sesler yükseldi. Başkan onları selamlamadı, hatta birkaç kelime bile konuşmadı.

Program kelimenin tam anlamıyla dakikalar içinde derlendiğinden, sokakta insanlarla selamlaşmak veya onlarla eğlenmek mümkün değildi. Pavel, programın bir parçası olan Javornka’daki konuşmanın da bu amaca hizmet ettiğini açıkladı.

Flanel devrimi

Başkanın staj programı, boş zamanlara yönelik giyim üreten WOOX şirketinin Jesenice şubesiyle başladı. Seçim kampanyasındaki kareli flanel ceketi de hatırlıyorum.

f WOOX şirketinden Daniel Artz, kampanyalar sırasında başkanın fanilasıyla görünmesinin ardından şirketin web sitesinin çöktüğünü söyledi. Daha sonra flanel satışları arttı ancak şirketten f, dış mekan üretimi için yeterli kapasitemiz olmadığını açıkladı.

Başkan Petr Pavel’in Nvtva’sı Jesenko’daki WOOX şirket arazisinde. Şirket sahibi Daniel Artz flanel bobin içinde. Pavel, Jesenicko’da Olomouc bölgesinin kutsal gününün ikinci gününü kapattı.

TK başkanı, hayatımda, çocukluğumdan beri en sevdiğim bobinlerden birinin sonunda bu kadar popüler olacağını hiç düşünmezdim dedi.

Jesenek’te cumhurbaşkanını önce pazen bobiniyle ekmek ve tuzla içtiler. Siz ilerici bir şirketsiniz, diye başkan onları övdü. Şirketin sahibi daha sonra ona eski bir fabrikanın bulunduğu bölgede çalıştığını ve burayı yavaş yavaş yenilediğini anlattı.

Kola’yı ilerici yöntemlerinden dolayı övdü

Oradan başkanlık basını Vpenn na umperska’daki depoya gitti. Petr Pavel burayı seçti çünkü seçildikten sonra çocukları onu göreve davet etti.

Turda modern ve ilerici yöntemlerin kullanıldığını biliyorum. Yanıt olarak Pavel, bunun kesinlikle takip edilmeye değer iyi bir örnek olduğunu söyledi.

Seçildiğimde çocuklarımın bana davetiye gönderdiği bisiklet olduğu için bunu seçtim. Başkan TK için yaptığı açıklamada, bunun birçok açıdan başkalarına örnek olması gereken bir bisiklet olduğunu söyledi.

Başkan Petr Pavl ve beraberindekilerin 31 Ocak 2023 Olomouc bölgesine ziyaretinin ikinci gününde Vpenn Temel Çevresindeki ziyareti,

Yerel sürücüler başkana motosiklete nasıl bindiğini, ne yediğini ve diğer şeyleri sordu. Başkan onlardan o kadar çok saçmalık aldı ki, Ervenohorsk eyer köpeğini Prag’a nasıl götüreceğimiz kimsenin oyunu değil.

Kasabadan MF DNES muhabiri Rostislav Hny, Pavel’in Vpenn’de aldığı gömleklerin çoğunun bizzat çocuklar tarafından yapıldığını bildirdi. Zkladn koly Vpenn’in editörü Zdenk Hoava, Sayın Başkanın onlardan çok memnun olduğunu ekledi.

iyiydi

Nvtva’nın başkanlık serisini fazlasıyla övdü. Çocukların bile çok heyecanlandığını söyledi. Sorularını cevaplamak için çok daha fazla zamana ihtiyacımız vardı ama bu yeterliydi. 250 kiloluk bir bisiklet için bunun olağanüstü bir olay olduğunu, dolayısıyla devletin üst düzey bir temsilcisinin oraya hiç gelmediğini sözlerine ekledi.

Editöre göre Vpenn’deki bisikletler, dokuz sınıfın tamamında hem klasik uzun vadeli hem de alternatif Montessori eğitimi sunduğu için bölgesel bisiklet kulübünün başkanlık programına dahil edilmek üzere seçildi. Hoava, Montessori eğitiminin 2015’ten beri burada verildiğini belirtti. Bu sayede Z Vpenn, Jesenk bölgesi sınırlarının ötesinde de iyi bir isme sahip oldu.

Petr Pavel daha sonra Loun nad Desnou’da Jesenice ve Umperska belediye başkanlarıyla öğle yemeğine çıktı ve ayrıca Velkke Losinch’teki biber imalathanesini ziyaret etti. Son olarak Kara Kuvvetleri Olomouc Komutanlığı temsilcileriyle bir tartışma yaşanıyor.

Başkan, selefi Milo Zeman’ın aksine Pazartesi sabahı Olomouc Felsefe Fakültesi’nde yönetimle buluştuğu ve öğrencilerle tartıştığı iki günlük bir ziyaretin açılışını yaptı. İki kişinin ilk durağı olan valiliğe ancak o zaman aşık oldu.

First Lady Eva Pavlov’un Pazartesi sabahı kendi programı vardı ve Olomouc Kalesi’ndeki ünlü Çatışma ve Arabuluculuk Merkezi’nin açılışını yaptı. Palacký Üniversitesi’nin ilköğretim fakültesi tarafından inşa edilmiş, tek uyuşmazlık, yargısız tek uyuşmazlık yöntemleri, müzakere ve arabuluculuk olarak değiştirilmiştir.

Öğleden sonra başkanlık alayı Jesenice’ye hareket etti; burada vatanseverlerle bir toplantı yaptı ve ardından Javornice kültür evindeki insanlarla bir tartışma yaptı. Diğer şeylerin yanı sıra Ervenohora eyerinin altındaki tünelle ilgili bir soruyu da yanıtladı. Mevzuat varsa, kaynak varsa, o zaman bu on yıl veya daha uzun bir meseledir. Ancak kaynaklar, tarifelerin ekonomiler üzerindeki etkinliğinin anahtarıdır; Başkan röportajcıya muhtemelen önümüzdeki yıllarda büyük projeler için yeterli paranın olmayacağını söyledi.

Pavel’in Ocak ayında başkan seçilmesinden bu yana köpek bölgenin yarısını ziyaret etti. Tüm dikenlerin üzerinden geçse bile nvtvech’e devam etmek istiyor.