Prostjovsk Hastanesi yirminci yaş gününü modern tesislerinde kutladı

EnguLizyoN

New member
İkincisi arasında 2003 yılında anesteziyoloji-resüsitasyon servisi, cerrahi ve cerrahi ünitesi, yoğun bakım ünitesi, ortopedi, kadın doğum-doğum servisi ve silvestre’den bir gün önce tam bir hayvan, ardından bir stajyer vardı.

Yeni işletim kelimeleri birkaç hafta önceden hazırlandı. İlk akut kısırlaştırma 21 Aralık 2003’te gerçekleşti ve ilk operasyon bir gün sonra gerçekleşti. Merkezi operatörler tarafından hatırlanan, küçük bir çocukta apandisitin alınması ve Ji astn’ın merkezi kısırlaştırılmasıydı.

O sırada o ve kıdemli hemşire Vra imková yeni binanın inşaat sahasındaydılar ve sterilizasyon işini bulmak için dışarı çıktılar.

Astn, diğer şeylerin yanı sıra, yeni işyerine geçişi hem operasyonel hem de organize bir şekilde yönetebilmemiz için inşaat ve devreye almanın denetim günlerine katıldık, diye ekliyor.

Yeni opera binası iki yıl önce yenilendi ve artık tamamen dijital ortama aktarıldı, iklimlendirildi ve 21. yüzyılın gereksinimlerini karşılayacak şekilde modern bir şekilde tasarlandı.

Yaklaşık beş bin operasyon ron

Laparoskopik ve artroskopik prosedürler, anestezi ekipmanı ve kanamayı durdurmak için gerekli güçlü bir pıhtılaştırıcı ve emme ünitesi şeklinde en son teknoloji burada mevcuttur. İlk sırada hastanın güvenliği ve personelin konforu gelir.

Lidick Caddesi’ndeki eski duruşmada durum tamamen farklıydı. Her faaliyet alanına kendi şairi tahsis edilmiş, diğerleriyle ilgilenilmemiştir. Şef, yeni binada operatörlere yönelik tüm ekipman ve servis hizmetlerinin merkezileştirildiğini açıkladı.

Ortalama ameliyat sayısı beş bin civarında, bazı yıllarda kısırlaştırma yapılmış, sekiz bin civarında.

Vra imkov bile yeni tesislere taşınmayı hatırlıyor. Binlerce yıldır Prostjovsk hastanesinde çalışıyor ve bu sürenin yarısı merkezi ameliyathaneler ve merkezi sterilizasyon bölümünde başhemşire olarak çalışıyor. Hayatım boyunca kaç ameliyatta baygın kaldığımı tahmin bile edemezsin, k.

İlk kurbana covid neden oldu

Doktora göre en yaygın olanı, Mart 2019’dan Kasım 2022’ye kadar özel kıyafetler giymek zorunda kaldıkları covid-19 salgınına benzerdi.

Ancak hastalarımıza yardım etmek ve kendimizi enfeksiyondan korumak gerekiyordu, diye açıklıyor çalışan.

Opera kelimeleri tüm opera alanlarının hayali kalbidir. Grubun yönetim kurulu başkanı Agel, zirve seviyelerinin yalnızca modern dijitalleşme ve ekipmanlarla değil, her şeyden önce hayatlarla ve sağlıklı hastalarla günlük olarak ilgilenen mükemmel bir anestezist, cerrah ve hemşire ekibi tarafından yaratıldığını belirtiyor. Ji evk.