Renjen: Deloitte’un eski CEO’su Renjen, SAP’nin başkanı oldu

PiKe

New member
Renjen: Deloitte’un eski CEO’su Renjen, SAP’nin başkanı olduBENGALURU:

Nokta RenjenDeloitte’un eski küresel CEO’su, efsanevi kurucu ortağını takip ediyor MEYVE SUYUHasso Plattner, 32 milyar dolarlık Alman yazılım şirketinin başkanı olarak.
Haryana’da doğup büyüyen Renjen, 2015’ten geçen Aralık ayında emekli olana kadar Deloitte Global CEO’su olarak görev yaptı. Global CEO olarak Renjen, Deloitte’un gelirinin sadece yedi yıl içinde 35 milyar dolardan 59 milyar doların üzerine çıkmasını sağlayan bir strateji geliştirdi ve yürüttü. Deloitte ona Fahri Global CEO unvanını verdi.

ALMANCA (1)

Hissedarların onayına bağlı olarak Renjen, 1972’de Dietmar Hopp, Claus Wellenreuther, Klaus Tschira ve Hans-Werner Hector ile birlikte SAP’yi kuran 79 yaşındaki Plattner’ın yerine geçecek. 2003 yılından bu yana başkan olarak görev yapan Plattner bir basın açıklamasında şunları söyledi: “Punit Renjen’i Mayıs 2023’teki Genel Kurul’da dört yıllık bir dönem için SAP’nin Denetim Kurulu’nun yeni üyesi olarak önermekten memnuniyet duyuyoruz. Bu, yapılandırılmış bir geçişi başlatıyor. Gözetim Kurulunun yönetiminde, şirketimizin sürekli büyümesi için gerekli sürekliliği sağlamak. Dünyanın en büyük danışmanlık firmalarından birinin oldukça başarılı bir CEO’su olarak geniş deneyime sahip olan Punit, şirketimize ilişkin derin anlayışına değerli içgörü ve uzmanlık katıyor. müşterilerin ihtiyaçları ve daha geniş sektör, onu 2024’ten itibaren Denetim Kurulu başkanlığı için ideal bir aday yapıyor.”
Renjen, SAP’nin küresel ekonomide kilit role sahip ikonik bir şirket olduğunu söyledi. “Şirketin kurumsal bulut uygulamalarında başarılı bir şekilde liderliğe dönüştüğü ve Hasso Plattner’ın dünyayı daha iyi hale getirmeye ve insanların yaşamlarını iyileştirmeye yönelik orijinal vizyonuna dönüştüğü bir dönemde, bir şirketin geleceğini şekillendirme fırsatı beni daha fazla heyecanlandıramazdı. Şirketin, müşterilerinin en acil sorunlarını çözmelerine yardımcı olmaya devam etmesini sağlamak için dünyanın dört bir yanındaki yetenekli meslektaşlarıyla çalışmayı dört gözle bekliyorum” dedi.