EnguLizyoN
New member
Bazıları birkaç kayısı veya kiraz için bir sepet veya “tatmak” olarak adlandırılan, diğerleri onlarca pound depolama için sandıklarla ilgilenen bahçeler ve tarlalarla ilgilenenler var.
“Meyve bahçesinde yaklaşık yedi hektarlık beş binden fazla kiraz ağacımız var. Üçüncü yıl için ilgilenenler için kendini kullanıyoruz, yanıt harika. Daha fazla çeşitimiz var ve insanları kesinlikle yırtılmaları gereken bir ağaç belirlemiyoruz, özgürce yürüyebilir ve en iyi şekilde yararlanabilirler.
Ona göre, insanlar meyvenin sadece biyopostlarla tedavi edildiğini de takdir ediyorlar. Bir kilo kirazın fiyatı 16 krondur, daha yüksek numuneler için daha düşüktür.
Přerov bölgesindeki Moštárna Kokory de kırmızı kuş üzümü yırtabilecekleri yeterli meyve bildiriyor. Şirket için Josef Brada, “Kilogram başına 20 kron fiyatında kalıyoruz, bir hektarlık alanda kuş üzümü var, meyve hala yeterli” diyor.
Önceki kasvetli yıllardan sonra kayısı mahsulü bile bu yıl iyi gidiyor. Olomouc bölgesindeki Skrbeni'de, Solagro Sad Haziran sonunda açıldı, ancak faiz olgun meyve teklifini aştı.
Solagra Direktörü Marcel Špaček, “Her şey hava durumuna bağlı. İdeal koşullar altında, kayısı bir ay boyunca olgunlaşıyor. Yırtılma için ilk başta bir çeşit vardı, şimdi yavaş yavaş daha olgunlaşıyorlar, bu Cumartesi tekrar açmak istiyoruz.” İlgilenenler kilogram başına 65 kron verecek.
Yakında soğan ve patates sunacağım
Ancak talep sadece tatlı meyveler için reçeller için değildir. Toplama için sarımsak olan tarlalar hazırlayan yetiştiriciler, tüm hasatın birkaç gün içinde toplandığı ve satıldığı sayesinde insanların saldırısı tarafından şaşırmadılar.
Olomouc bölgesindeki ağızdaki Haná sarımsak, birkaç gün sonra kendi kendine toplama sonunu ve çamurdan çiftlik sarımsağını bildirdi, bu da birkaç tür soğan ve patates türünün öz -eksikliklerini hazırladı.
“Geçen yıl olduğu gibi, sebzelerimiz popüler, yakında olgunlaşmış soğan, üç çeşit hazırladık. Örneğin, kırmızı, chutney için uygundur, beyaz tekrar salatalara uygundur, ancak en büyük alanda, önümüzdeki mevsime kadar en uzun, sakin bir şekilde saklayan sarı bir soğan,” Leon Vlček.
Ona göre, insanlar bazen 60 kilogram alır. “Seçebileceğiniz kaplarda patates hazırlayacağız, ancak depolama için bir çeşitlilik olmayacak” dedi.
Sarımsak kayboldu, domates giriyor
Olomouc bölgesindeki Vojnice'de bir çiftlik de, Kašpar'ın eşlerinin yirmi yılı aşkın bir süredir ürün yetiştirdiği sebzelerin ana saldırısına hazırlanıyor.
“Sarımsak hemen kayboldu, soğan yanı sıra tekrar domates ve kavun olacak. Geçen yıl gerçekten aşırı bir ilgi vardı.
Moladan sonra kök sebzeleri toplama olasılığı da olacaktır. “Büyüyen havuç ve maydanoza geri döndük. Henüz fiyatı tahmin edemeyiz, ancak hava yeterli neme sahip olduğunda kök sebzeleri istiyor, bu yüzden zengin bir tatlı tada yansıyor.”
Grup grupları yaş kategorileriyle ilgilenmektedir. Yetiştiriciler, insanların ilk etapta ürünlerin kalitesini takdir ettiklerini vurgular, meyvenin doğrudan ağaçlardan veya çalılardan yırtılması ve satın aldığınızda zaten olduğunu düşünmeleri de önemlidir.
“Farklı gruplar farklı ürün türlerini tercih ediyor, herkesin favorileri var. Bazı insanlar sadece geçip burada duruyor, her yıl düzenli olarak başkalarıyla tanışıyorum, bu yüzden birbirimizi tanıyarak ve konuşuyoruz.
“Meyve bahçesinde yaklaşık yedi hektarlık beş binden fazla kiraz ağacımız var. Üçüncü yıl için ilgilenenler için kendini kullanıyoruz, yanıt harika. Daha fazla çeşitimiz var ve insanları kesinlikle yırtılmaları gereken bir ağaç belirlemiyoruz, özgürce yürüyebilir ve en iyi şekilde yararlanabilirler.
Ona göre, insanlar meyvenin sadece biyopostlarla tedavi edildiğini de takdir ediyorlar. Bir kilo kirazın fiyatı 16 krondur, daha yüksek numuneler için daha düşüktür.
Přerov bölgesindeki Moštárna Kokory de kırmızı kuş üzümü yırtabilecekleri yeterli meyve bildiriyor. Şirket için Josef Brada, “Kilogram başına 20 kron fiyatında kalıyoruz, bir hektarlık alanda kuş üzümü var, meyve hala yeterli” diyor.
Önceki kasvetli yıllardan sonra kayısı mahsulü bile bu yıl iyi gidiyor. Olomouc bölgesindeki Skrbeni'de, Solagro Sad Haziran sonunda açıldı, ancak faiz olgun meyve teklifini aştı.
Solagra Direktörü Marcel Špaček, “Her şey hava durumuna bağlı. İdeal koşullar altında, kayısı bir ay boyunca olgunlaşıyor. Yırtılma için ilk başta bir çeşit vardı, şimdi yavaş yavaş daha olgunlaşıyorlar, bu Cumartesi tekrar açmak istiyoruz.” İlgilenenler kilogram başına 65 kron verecek.
Yakında soğan ve patates sunacağım
Ancak talep sadece tatlı meyveler için reçeller için değildir. Toplama için sarımsak olan tarlalar hazırlayan yetiştiriciler, tüm hasatın birkaç gün içinde toplandığı ve satıldığı sayesinde insanların saldırısı tarafından şaşırmadılar.
Olomouc bölgesindeki ağızdaki Haná sarımsak, birkaç gün sonra kendi kendine toplama sonunu ve çamurdan çiftlik sarımsağını bildirdi, bu da birkaç tür soğan ve patates türünün öz -eksikliklerini hazırladı.
“Geçen yıl olduğu gibi, sebzelerimiz popüler, yakında olgunlaşmış soğan, üç çeşit hazırladık. Örneğin, kırmızı, chutney için uygundur, beyaz tekrar salatalara uygundur, ancak en büyük alanda, önümüzdeki mevsime kadar en uzun, sakin bir şekilde saklayan sarı bir soğan,” Leon Vlček.
Ona göre, insanlar bazen 60 kilogram alır. “Seçebileceğiniz kaplarda patates hazırlayacağız, ancak depolama için bir çeşitlilik olmayacak” dedi.
Sarımsak kayboldu, domates giriyor
Olomouc bölgesindeki Vojnice'de bir çiftlik de, Kašpar'ın eşlerinin yirmi yılı aşkın bir süredir ürün yetiştirdiği sebzelerin ana saldırısına hazırlanıyor.
“Sarımsak hemen kayboldu, soğan yanı sıra tekrar domates ve kavun olacak. Geçen yıl gerçekten aşırı bir ilgi vardı.
Moladan sonra kök sebzeleri toplama olasılığı da olacaktır. “Büyüyen havuç ve maydanoza geri döndük. Henüz fiyatı tahmin edemeyiz, ancak hava yeterli neme sahip olduğunda kök sebzeleri istiyor, bu yüzden zengin bir tatlı tada yansıyor.”
Grup grupları yaş kategorileriyle ilgilenmektedir. Yetiştiriciler, insanların ilk etapta ürünlerin kalitesini takdir ettiklerini vurgular, meyvenin doğrudan ağaçlardan veya çalılardan yırtılması ve satın aldığınızda zaten olduğunu düşünmeleri de önemlidir.
“Farklı gruplar farklı ürün türlerini tercih ediyor, herkesin favorileri var. Bazı insanlar sadece geçip burada duruyor, her yıl düzenli olarak başkalarıyla tanışıyorum, bu yüzden birbirimizi tanıyarak ve konuşuyoruz.