Satya Nadella: Hindistan’ın teknoloji harcamaları artık gelişmiş dünyayla normalleşiyor

PiKe

New member
Satya Nadella: Hindistan’ın teknoloji harcamaları artık gelişmiş dünyayla normalleşiyorBENGALURU: Şirketin yönetim kurulu başkanı ve CEO’su Microsoft’tan alınan verilere göre, Hindistan muhtemelen GSYİH’nın teknoloji harcamalarına oranı bakımından dünyanın ilk 10 ülkesi arasında yer alabilir satya nadella perşembe dedi
hakkında bir soruya cevap Microsoft’un geleceği Nadella, Hindistan ekonomisine yardım ederken, “genel bir ekonomi, ekonomik büyüme ve teknoloji harcamaları var. Bu boşluğu kapatıyor. Hindistan’ın teknik harcamaları GSYİH’nın bir yüzdesi olarak artık gelişmiş dünya ile normalleştirildi.”
“Hindistan (GSYİH’dan teknoloji harcamalarına) dünyadaki ilk on içinde, en azından bizim verilerimizde. Durum buysa, o zaman soru şu: Sırada ne var? Bu teknoloji harcamasının çıktısı nedir? Aynı mı? dedi, olayın ardından basına bilgi verirken. Geleceğe Hazır Teknoloji zirvesi Burada.
Hindistan’ın artan teknoloji harcamalarında Microsoft’un rolüne değinerek, “…Hindistan’ın X GSYİH’sı varsa ve bunun bir yüzdesi üretkenlik kazanımlarıysa (teknoloji harcamaları), o zaman dünya fayda sağlayabilir.” dedi. düşünün, hakkında yazın… en düşük ödeme maliyetine sahip işlemler.”
“Bu, bir teknoloji sürümü için oldukça olağanüstü. Bu, deflasyonist bir güç. Yani benim için en azından benim bakış açım bu. Bu nedenle, bunun için altyapı sağlayıcıları olmak istiyoruz. We’ll be için geliştirici geliştiriciler olmak istiyoruz. Nadella, temel olarak bu avantajı sağlamaya yardımcı olmak için bina yığınımızın her bir parçasını ekledi.