Singhateh antrenman yapmıyor, tatilden dönmedi. Sigma devamını sağlıyor

EnguLizyoN

New member
Olomouc tonk Ebrima Singhateh zpracov m.
| Fotoğraf: Tipsport Malta Kupası

Sigma hemen Han'da bir Gambiyalı gibi davrandı. Onun da sonu ondadır. Singhateh, kışın Slavia Prag'dan Sigma'ya katıldı ve bir yıl Olomouc'ta kalması gerekiyordu. Konukevi, yardımcı antrenör Milan Kerber'in ters yöne transferinin bir parçasıydı.

Şu anda Slavia'nın Sigma'ya tonkasının yılmazlığını bir şekilde telafi edip etmeyeceği belli değil.

Singhateh, eylemleri nedeniyle Olomouc'ta kaldı. Olomouc'un başlangıç dizilişinde yalnızca Tikrt başladı. Jlko Ji Sak'ın geri çağrılmasının ardından takım liderliğini devralan Singhateh, yalnızca ikinci lig B takımında oynadı.

Orada sezon başından itibaren Sigma'nın A takımına katılan teknik direktör Tom Janotka tarafından yönetildi. iDNES.cz için yakın zamanda yapılan bir röportajda Singhate hakkında şunları söyledi:

Olomouc'tan Ebrima Singhateh (solda) Hradec Krlov'a karşı sağdaki maçta

Sadece anlamaya çalıştığını düşünmüyorum. Harika bir hücum oyuncusu ama oynadığı dönemde daha fazlasını yapmasını beklerdim. Bu bakımdan çok hayal kuran bir Afrika oyununu daha övmek istiyorum. Kabin daha sonra bunu görüyor ve takdir ediyor, dil öğrenme isteği çok önemli.

Singhateh ve Sigma, Hanci'nin Pazar günü yeni sezon öncesi ilk maçını oynayacağı Cuma günü Polonya'daki antrenman kampına bile gitmediler. Olomouc maçından önce Singhateh, ikinci lig Vlaimi'de oynadı ve on üç maçta sekiz gol attı.

Ama belli ki yeteneğini Han üzerinde geliştirmek istemiyordu.