Sonbahar altın çağını geride bırakıyor, Noel ve yılbaşı yeniden doluyor

EnguLizyoN

New member
Hostelde spa küveti gibi temel sağlıklı yaşam olanaklarının olması idealdir. Bu nedenle kursa gruplara veya ailelere izin verilmektedir. Chata seyahat acentası Alena Klimeov’un sahibi, n’ye göre insanların bu yıl uzun süredir rezervasyonlarla beklediğini belirterek, en yüksek araziye sahip bu türden yeni kır evlerinin bu nedenle hızla tükendiğini söyledi.

Geçen hafta büyük bir dalga yakaladım. Klimeov, ılık içseniz de dağdaki karların erimesi gerektiğini söyledi.

Ajansın teklifindeki kır evlerinin ve kır evlerinin yaklaşık yüzde on’u artık tatillerde ücretsiz olarak sunuluyor.

Yılbaşı gecesi konaklamaları için Brann, Domaov ve Kouty nad Desnou’da tebo kır evleri mevcuttur. Chatae, “Özellikle eski bir bina, yeni bir binanın modern tasarımı kadar iyi değil” diye açıkladı.

Ajans, 26 Aralık’tan 30 Aralık’a kadar talepte iki kat artış kaydetti.

Ne olduğunu bilmiyorum ama bu insanlar bu sene zayıf. Ne yazık ki bu mümkün değil, çünkü yılbaşı gecesi konaklamaları 28 Aralık’ta ve bazen de 26 Aralık’ta başlıyor.Klimeov, müşterilere genellikle ayın 26’sından 30’una kadar olan sürenin adil olmadığı anlatıldığını açıkladı.

Görünüşlerine rağmen onları insan olarak tanıyabilirsiniz

Jesenk’teki iki kır evinin sahibi Filip Balaj, kış ormanından önce kısaltılmış kalış talebini doğruladı.

Teğmen’dendi. Kalış başvurusunda bulunacağım ama 30 Aralık’ta gerçekleşecek, bunun mümkün olmadığını anlattım. Eğer böyle birini memnun edecek olsaydım, yılbaşı gecesi o günler için birini görürdüm, diye özetledi.

Yılbaşı gecesi konaklama fiyatları sabittir. Temel olarak, müşterinin o günlerde veya bir hafta boyunca içki içmesi önemli değil, aynı parayı ödeyin. Konaklama sürelerinin yalnızca yıl içindeki yoğun dönem dışında ve az sayıda dolu olan dönem tatillerinde kısaltıldığını paylaştı.

Umbria bölgesindeki Novy Losinch’teki büyük ahşap kulübelerin ortak sahibi Ondej Kroupa’ya göre bu yıl gürültüye rağmen daha fazla insan var.

Bütün kış örtülü olmamız bir kuraldı. Bazı tatillerin dışına çıkmakta özgürler, dedi.

Müşterilerinin yaklaşık beşte biri uzun süredir kışın araba kullanıyor ve bunların çoğu on yıldan az bir süredir. Ve bazı içeceklerin yanı sıra kışın da yaz mevsiminde gidileceğini açıkladı.

Bahar dönemi kontenjanlarımız da hızla doluyor

Kış merkezlerinde konaklama kapasiteleri çoğunlukla tatil günlerinde dolmaktadır.

Zor bir gün için daha fazla insanın buraya gelmesi bizim için olumlu. Resort Doln Morava’dan Martin Paln, otel rejiminde yılbaşı gecesi konaklamalarının biletlerinin tükendiğini belirtiyor. Yılbaşı gecesi tesisin bazı kır evlerine gitmek için hâlâ ücretsiz yerler bulunmaktadır.

Tatiller ve tüm yıl hariç, Jesenky’nin en popüler lyas merkezi Karlov da işgal ediliyor. Ski Arny Karlov’un sözcüsü Boris Keka, hâlâ gidilecek yerler olduğunu ancak hızla kapandığını belirtti.

Kapasiteler daha da doluyor, bu bölgelerde artık neredeyse bahar gelmiş ve karlar kaybolmuş durumda.

Ancak Jesenka’nın alçak dağlarında hava çok soğuk, orası da daha sıcak olur, bu yüzden pansiyon arıyorum. Klimeov, önümüzdeki birkaç gün içinde serbest gölün veya dağlardaki karların, su samuru ve köpeğin Noel ve Yılbaşı Gecesi’nde ortadan kaybolacağını varsaydı.

Kiracı tüm yılın dışında bahar iznini de kullanacaktır. Prag ve Brno’da boş zamanım olduğunda ilk kez kendi kendime ödünç alıyorum. Chatae, Jesenky’de kiralık evlerin yaklaşık yüzde yetmişinin dolu olduğunu söyledi.

Öncelikle çocukların büyük şehirlerde boş zamanlarının olduğu dönemlerde tatil konaklamalarını rica ediyorum, ayrıca kışlık tatil yerlerini de teyit ediyorum. Örneğin Resort Doln Morava’dan Martin Paln, bu tarihlerde kapasitelerin yüzde yetmiş ve sekseninin dolu olduğunu söyledi.

Yataklardan biri dolu, diğeri tamamen boş

Yılbaşı ve Yılbaşı gecesi konaklamalarının biletleri, Umbria bölgesindeki Velkke Losinche’deki otellerin yanı sıra onlarla birlikte tükeniyor. Öte yandan Jesenko’daki diğer tanınmış hamamlar da artık kalıcı olarak kapalı.

Hem yılbaşı hem de yılbaşı konaklamalarını ağırlayabiliyoruz ve durum bir yıl öncesine göre çok daha iyi. Wielkósin Lze’nin işletme müdürü David Kepsk, istisnalar dışında odalar dolu olduğundan memnun olduğumuzu açıkladı.

Ona göre Vrazin, 22 Aralık’tan 27 Aralık’a kadar kış konaklamaları nedeniyle arttı. Yılbaşı Gecesi için Vc lid doraz takt, 28 Aralık’tan 2 Ocak’a kadar kalır.

Kışın onlara gelmeyin ist lyai. Kepsk, müşterilerimizin mutlaka seyahat edeceğini, ancak aynı zamanda spa’larımızda sağlıklı yaşamın da keyfini çıkaracağını öne sürdü.

Öte yandan Priessnitz’in Jesenko’daki beyin banyosu bu hafta ortasında sakinleşti ve durum böyle değil. Kılavuz zaten çalışma penceresini doldurdu, 22 Ocak’a kadar sürecek.

Bu yıl yeterince yatırımımız vardı ve bazı şeyleri bitirmemiz gerekiyor. lzn genel editörü Roman Provaznk, aynı şekilde gerekli operasyonel onarımların da yapılması gerektiğini açıkladı.

Jesenick kayak merkezi yıl boyunca düzenli olarak faaliyet göstermektedir. Ancak bu yılki yatırımların büyüklüğü nedeniyle diğer yıllarda durum böyle değil.