EnguLizyoN
New member
2011 yılında katıldım ve haziran ayında büyük bir nem projesi hazırlamak için Hindistan’a uçtum, hatırlıyorum.
Hayat erpadellerin etrafında döner. Bu makineler hayatı nasıl etkiliyor?
Çok az insan bunun farkındadır ancak pompa hayatı makineden daha fazla etkiler. Sabah kalkıyorsunuz, pompasız olsaydı musluktan su akmazdı, ışıkları açmazdınız, benzin istasyonunda benzin doldurmazdınız, hatta arabanız bile çalışmazdı. yakıt pompası olmadan. Gaz türbinleri olmadan petrol, enerji, tarım, hammadde elde etmek mümkün olmaz. O alan inanılmaz. Urit en popüler makinelerden biridir. Onun aralıksız iyileştirme ve iyileştirme faaliyetleri büyük ölçüde takdir edilebilir.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz
Şimdi %45 indirim
Açık 90 gün ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
Hayat erpadellerin etrafında döner. Bu makineler hayatı nasıl etkiliyor?
Çok az insan bunun farkındadır ancak pompa hayatı makineden daha fazla etkiler. Sabah kalkıyorsunuz, pompasız olsaydı musluktan su akmazdı, ışıkları açmazdınız, benzin istasyonunda benzin doldurmazdınız, hatta arabanız bile çalışmazdı. yakıt pompası olmadan. Gaz türbinleri olmadan petrol, enerji, tarım, hammadde elde etmek mümkün olmaz. O alan inanılmaz. Urit en popüler makinelerden biridir. Onun aralıksız iyileştirme ve iyileştirme faaliyetleri büyük ölçüde takdir edilebilir.
ABD’nin Ohio eyaletindeki bir kok fabrikasına sirkülasyon pompasını teslim ettik, yüksek sıcaklıkta ve yüksek giriş basıncında çalışıyor. Koşullar o kadar özeldi ki test odası için özel bir kapalı devre geliştirdik.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Açık 90 gün ücretsiz
Şimdi %45 indirim
Açık 90 gün ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 30.000’den fazla premium bağlantı
- Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim