Temsilci, yirmi beş metrelik havuzun sakinlere mal olacağına karar verdi

EnguLizyoN

New member
Projeyi hazırlayan mimarlık stüdyosu Burian-Kivinka, daha sonra tasarımdaki bazı binaları çeşitli varyantlarla kullandı. Örneğin iç alanda yüzmek için yedi metre derinliğinde bir havuza girilebiliyor.

Mimar Ale Burian, mekanın ikinci kattaki büyük bir odanın yeri olacağını ve bodruma kadar uzanacağını söyledi.

Projede açık yüzme havuzunun da yer alacağını, sadece 25 metre uzunluğunda olacağını ve uzun süredir kullanılmayan çıplaklar alanının yerini alacağını sözlerine ekledi.

Toplantıda ilk tartışma elli metre yerine elli metre uzunluğunda havuz örtüsü yapılması kararı oldu.

Deneyimlerimiz, elli metrelik bir havuzun işletme maliyetleri açısından büyük bir masraf olduğu yönündedir. Yanına bir şehir kurduğunda tren istasyonunu bu şekilde işleteceği gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kalır. Çoğu zaman güç istiyorsanız hiçbir şey inşa etmeyin, dedi Burian, ofisi diğer şeylerin yanı sıra şehir yönetiminin Prostjov için de uygun bir model olarak gördüğü Znojmo’da bir yüzme havuzu projesini hazırladı.

Havuzun derinliğinden de bahsettiler, iki metre olması gerekiyor ama temsilci tabanın kayma ihtimalini de düşünüyor. Büyük havuzu yüzme antrenmanı için de kullanacaklardı.

Muhalefete göre referandumda karar verilmesi gerekiyordu

Muhalefet, halkın inşaat alanına gelerek önerilen havuz boyutunun ihtiyaçlarını karşılayıp karşılamadığına karar vermesi konusunda ısrar etti. Bu nedenle muhalefet temsilcisi referandum yapma olasılığını da değiştirdi. Ben inşaatın değil, büyük yatırımın yeterince konuşulmasını istiyorum.

Opozinho Na rovinu!’dan Ale Matyek, kendim ve yüzme bölümündeki meslektaşlarım adına konuşacak olursam, onlara danışma seçeneği olmadığını ancak kendisinin birim eğitim kampının başkanı ve yüzme bölümünün antrenörü olduğunu belirtti.

Muhalefet, inşaatın yerini, şehrin yalnızca birkaç yıl önce su parkının yakınında inşa ettiği ve birçok bisikletçinin kullandığı ıhlamur ağaçlı bisiklet yoluna bırakmak zorunda kalmasını sorunlu buluyor. Ancak yakın gelecekte yeni ağaçlarla desteklenecek yeni bir bisiklet yolu oluşturulacağından emin olabilirsiniz.

Elli metrelik havuzun kapatılmasıyla ilgili belediye su parkı Koupelky’nin doğuş projesinin incelenmesi.

Şehir liderlerine göre, elli metrelik bir havuzun inşası sadece israf olmakla kalmayacak, aynı zamanda Prostjovan’ın ihtiyaçları açısından da aşırı olacaktır. Arel sadece profesyonel yüzücülere değil, halka veya yüzücülere de hizmet verebilmektedir.

Yüzme bölümünün ihtiyacını mümkün olduğu kadar karşılamak istiyoruz ama elli metrelik havuz bölge şehirlerine düşecek. Belediye Başkanı Frantiek Jura (ANO), yüzücülerin egzersiz odasını kullanabileceğini, seyircilerin suları izleyebilmeleri için orada bir yürüyüş yolumuzun bulunduğunu değerlendirdi.

Halkımızın ilgili ihtiyaçlarını gözetmeliyiz, korkuyu tüm nesiller kullanmalıdır. Bu yüzden ünlü binayı bir sağlıklı yaşam merkezine adadık, diye ekledi.

Şehrin akıbeti hala belirsiz

Bu nedenle projenin bitmiş şekli çalışma notuna bağlıdır, yani beşinci yılın ortasında olabilir.

Biraz zaman alacak, eğer yükleniciyi gönderirsek, o zaman sadece projeyle ilgilenecek olan evrakları ve üretim heyetlerini hazırlamış olacağız. İlgili tüm kuruluşlara ulaşalım. Belediye Başkan Yardımcısı Ji Rozehnal, bunun bir gün değil birkaç ay süreceğini belirtti. (EVET)

Şehrin şu anda Prostjovan’ın yüzdüğü şehir hamamlarının orijinal binasına ne olacağını çözmesi gerekiyor. Sorunlar çoğunlukla eski teknolojilerden kaynaklanıyor ve bu nedenle onarım için büyük miktarda para gerekiyor.

Jura, mevcut otellerin binalarında ne olması gerektiğini defalarca tartıştık ancak henüz karar vermedik, diye paylaştı.