Yedi yıl boyunca Amerikan üniversiteler liginde oynadı, şimdi Sirota ekstra ligde şaşırtıyor

EnguLizyoN

New member
Lisans eğitimini tamamladı, aynı zamanda hokey oynarken yüksek lisans derecesini de aldı. Ödülü, geçen yıl PMO’ya buzda teklif ettiği nişanlısı Eku’yu geride bıraktı. Benim için samimiydi, ailem ve en yakın arkadaşlarım oradaydı. O andan itibaren heyecanlandı ve bu konuda ne istediğini düşününce Sirota sezon öncesinde gülümsedi.

21 dakika

Brno’ya karşı buzda kaldı ve maçın kaderi Pesilov’da belirlendi.

Ekstra ligdeki zamanı unuttuğu için bunu bilmiyordu. Pazar günü Mora, Kanada’dan toplam altı puan alarak ikinci oldu. Bir tonci horozu bunun karşılığında ne verirdi?

Tek bir kurtarışı bile kaçırmadı ve son vuruşu Comet 3:1 karşısında zaferi belirledi. Kasım ayında bu puanlar için yarışı kazanamadık, bu harika. Ve ilk kez kendi taraftarının önünde bunu yapmak güzeldi, diye sırıttı.

Ancak Moe’da nispeten bir toplama noktası yok; çapraz akış muhtemelen Olomouc bankalarının çoğunu destekliyor. Bakış açısına ve sıcak sohbetine hayran kalacaksınız. Sonuncu pozisyonda bile hükümdar kendine bir el verir, takım arkadaşı olarak hokey sopasını, harfleri olan köpeği bulur.

Üstelik ikonik bir paten. Hoş bir sürpriz olduğunu söylemeliyim. Nasıl bir oyun olduğunu bilmiyordum, görmemiştim. Ama pak konusunda akıllı ve güçlü. Kafam karışmıştı. Özellikle Amerika’dan gelen adamların gelmesi çocuk oyuncağı. Ancak bu bir istisna, kaptan Mora Ji Ondruek’i övdü. Uzun, patenli bir sırt. Bu tam olarak aradığımız şeydi. Ancak teknik direktör Jan Tomajko da onu sezon öncesinde pek tanımadığımızı itiraf etti.

Uzman Hubek, hareketin mükemmelliğini söylüyor

Olomouc hiyerarşisinde Sirota ilk pesilovkov formasyonuna girdi. Mavi çizgiden ısınmaya kadar ve fırsat ortaya çıktığında Pazar günü olduğu gibi, pmo köşeye. Hareketlerinin mükemmelliğine ve zarafetine hayranım. Şişeleri sağdan sola bölün, doğru olanı seçin. O, birdenbire yanınıza gelen ve hemen gözünüze çarpan bir çocuk. Gerçekten akıllı bir sırta sahip olan T sporu uzmanı Petr Hubek, Sirota’yı değerlendirdi.

Komet’e karşı köpek, Pilsen’e karşı kuşunu kaçırdığı gibi 21 dakikalık oyun ası aldı. Jet, Karlovy Vary’de bir ayyaşın tutuklanması sırasında buz üzerinde yalnızca on iki dakika harcadı. Antrenörün kapısına saygı duyuyorum. Şunu unutma, belki seni güldürmeyiz. Umarım performansım artarak devam eder. Zamana saygı duyuyorum. Sirota, ona fazladan bir şeye ne zaman izin vereceğimi, ne zaman rahat oynayacağımı daha iyi ayırt etmem gerektiğini düşündü.

Olomouc defans oyuncusu Jakub Sirota diken üstünde.

Bugün (18.00) Hradec Krlov’un buzuna geri gönderildi. Sadece altında oynamayı tercih ediyorum. Ama aynı zamanda dinlenmeyi tercih edebilecek rüzgârlı olanlarımız da var, diye göz kırptı Sirota. Ayrıca son maçta da sakatlanmıştı ama bunun bizi fazla etkilemeyeceğini ve nasıl olacağına bugün karar vereceğimizi biliyorum. Ama Rutar’ın poposu yine düştü. Dışarıda Ka, Chmielewski ve Kucsera yaralı, Plek ve Musil’in antibiyotik tedavisi alması konusunda ise soru işareti var. Hanky’yi on basamaktan aşağı sallayan reklamdaki teyzeden sonra Yetimhane’de ayaklarımızın altında yerde olmak zorundayız.

Ekstra ligin yanı sıra bir de Olomouc teneke fabrikası var. Maine, Amerika’nın en soğuk eyaletlerinden biri ve orada hiç bu kadar soğuk olmamıştım. Olomouc, buz avcısı buraya gittiğinde burasının gerçekten soğuk olduğunu keşfetti. Ona göre takım elbise kaliteli ve kilolara göre çok yardımcı oluyor. Ekstra ligde bir oyuncunun iyi bir hokey anlayışına sahip olması gerekir, bu muhtemelen herkes için yeterli değildir. Ancak NCAA’den buraya daha fazla oyun geleceğini düşünüyorum.