EnguLizyoN
New member
“Eğer bir süre sınırım olmasaydı her şeyi yerdim. Öte yandan, hiç kimse beş dakikada kaç parça yenebileceğini bilmiyordu, bu yüzden bu ekstra bir zorluktu” dedi Alman performansından sonra.
“Yaratıkların kuluçkahanede ilk kez süründüğünü görmek biraz tuhaf. Bu kafayla ilgili, en büyük avantajı salyangozların kokmaması” diye ekledi.
Çiftliğin işletmecilerine göre, yeni oluşturulan resmi olmayan rekorun son sahibinin (mevcut bilgilere göre henüz benzer bir başarıyı denemeyen) salyangoz uzmanlığının miktarı yaklaşık 26.700 krona mal olacak.
“Onunla oturduğum için küçük bir kriz yaşadım, eğer ayakta durursam boğazımdan daha iyi kayardı. Ancak çıta belirlendi, böylece bir dahaki sefere üstesinden gelebilirim” dedi, çeşitli lezzetler yeme konusunda elliden fazla Çek rekoru bulunan yiyici.
Alman, bu alışılmadık inceliği sabırsızlıkla bekliyordu. Onun sözlerine göre geçmişte bu konuda deneyimi vardı, ancak nispeten lüks bir yemek olduğu için ilk kez büyük miktarda yemeyi denedi.
Gösteriden önce “Nasıl tatlandırılacaklarını göreceğiz, eğer bir şeyi beğenirsem elbette plaklarım daha iyi olur” dedi.
Yemeğin tadının güzel olması gerekmiyor, önemli olan kendinizin üstesinden gelmektir
Organizatörler mücadele için kök sebzeler, beyaz şarap ve şifalı bitkilerle pişirilmiş salyangozlar hazırladılar.
“Bu, geleneksel salyangoz hazırlamanın ilk kısmı. Bizim durumumuzda genellikle kabuklarına geri konur, üzerine otlu tereyağı ve parmesan sürülür ve ardından pişirilir. Veya örneğin yahni olarak da kullanılabilirler”, diye açıkladı Nahošovice salyangoz çiftliği işletmecisi Vlastimil Čevela.
Bystrý na Svitavska'dan Jaroslav Němec tanınmış bir maxi-eater'dır ve çok sayıda Çek ve dünya rekoruna sahiptir. Mantı, şnitzel, sosis, irmik lapası veya kurbağa, solucan veya akrep gibi aşırı lezzetleri yiyerek düzenli olarak kazanıyorlar.
Ayrıca Olomouc'taki Extreme yemek festivalindeki yarışmalarda da defalarca şampiyonluk kazandı; örneğin 2019'da güçlü kokulu bir İsveç lezzeti olan fermente ringa balığı düzenledi. Aşırı yiyeceklerden hoşlanmadığını ancak onları yemenin adrenalin patlaması yarattığını ve yarışmalarda kendisini ve önceki rekorlarını aşma arzusuyla hareket ettiğini söylüyor.
Yiyen, aşırı lezzetlerin yanı sıra, zamanında büyük miktarda yiyecek yeme yarışmalarına da katılıyor, örneğin iki dakikada bir kilo patates salatası, beş dakika veya yarım dakikada otuz sekiz tatranek yemeyi başardı. bir dakika on dokuz saniyede bir kilo velet.
“Yaratıkların kuluçkahanede ilk kez süründüğünü görmek biraz tuhaf. Bu kafayla ilgili, en büyük avantajı salyangozların kokmaması” diye ekledi.
Çiftliğin işletmecilerine göre, yeni oluşturulan resmi olmayan rekorun son sahibinin (mevcut bilgilere göre henüz benzer bir başarıyı denemeyen) salyangoz uzmanlığının miktarı yaklaşık 26.700 krona mal olacak.
“Onunla oturduğum için küçük bir kriz yaşadım, eğer ayakta durursam boğazımdan daha iyi kayardı. Ancak çıta belirlendi, böylece bir dahaki sefere üstesinden gelebilirim” dedi, çeşitli lezzetler yeme konusunda elliden fazla Çek rekoru bulunan yiyici.
Alman, bu alışılmadık inceliği sabırsızlıkla bekliyordu. Onun sözlerine göre geçmişte bu konuda deneyimi vardı, ancak nispeten lüks bir yemek olduğu için ilk kez büyük miktarda yemeyi denedi.
Gösteriden önce “Nasıl tatlandırılacaklarını göreceğiz, eğer bir şeyi beğenirsem elbette plaklarım daha iyi olur” dedi.
Yemeğin tadının güzel olması gerekmiyor, önemli olan kendinizin üstesinden gelmektir
Organizatörler mücadele için kök sebzeler, beyaz şarap ve şifalı bitkilerle pişirilmiş salyangozlar hazırladılar.
“Bu, geleneksel salyangoz hazırlamanın ilk kısmı. Bizim durumumuzda genellikle kabuklarına geri konur, üzerine otlu tereyağı ve parmesan sürülür ve ardından pişirilir. Veya örneğin yahni olarak da kullanılabilirler”, diye açıkladı Nahošovice salyangoz çiftliği işletmecisi Vlastimil Čevela.
Bystrý na Svitavska'dan Jaroslav Němec tanınmış bir maxi-eater'dır ve çok sayıda Çek ve dünya rekoruna sahiptir. Mantı, şnitzel, sosis, irmik lapası veya kurbağa, solucan veya akrep gibi aşırı lezzetleri yiyerek düzenli olarak kazanıyorlar.
Ayrıca Olomouc'taki Extreme yemek festivalindeki yarışmalarda da defalarca şampiyonluk kazandı; örneğin 2019'da güçlü kokulu bir İsveç lezzeti olan fermente ringa balığı düzenledi. Aşırı yiyeceklerden hoşlanmadığını ancak onları yemenin adrenalin patlaması yarattığını ve yarışmalarda kendisini ve önceki rekorlarını aşma arzusuyla hareket ettiğini söylüyor.
Yiyen, aşırı lezzetlerin yanı sıra, zamanında büyük miktarda yiyecek yeme yarışmalarına da katılıyor, örneğin iki dakikada bir kilo patates salatası, beş dakika veya yarım dakikada otuz sekiz tatranek yemeyi başardı. bir dakika on dokuz saniyede bir kilo velet.