2023 Evlilik Teklifi Günün Kutlu Olsun: Özel Kişiniz İçin En İyi 50 Dilek, Mesaj, Söz ve Resim8 Şubat Evlilik Teklifi Günü olarak kutlanıyor. Sevgililer Günü’nün ikinci günü, sevgi ve şefkat dolu bir hayattır. Gün, bir erkeğin veya kadının eşine ifade etmek istediği sonsuz sevgi bağını temsil eder.
Evlilik teklifini, Sevgililer haftasının ilk günü olan gülün günü takip eder. Bu günde çiftler birbirlerine aşklarını ifade etmek için kırmızı güller verirler.
Evlilik Teklifi Günü’nde çiftler aşk sorusunu sorar ve sevgililerine duygularını itiraf eder. Bugün çiftler aşklarını göstermek için aşırı derecede yaratıcılık deniyorlar. Yenilikçi hediyeler vermekten onları romantik bir geziye çıkarmaya kadar, sevdikleriniz bu günü en unutulmazlardan biri yapmak için ellerinden gelen her şeyi yaparlar.
Bu sizin ilk Sevgililer haftanızsa, evlilik teklifi gününün ruhunu kırmadığınızdan emin olun. Partnerinize romantik teklifinizi mahvedebilecek hiçbir boşluk bırakmayın. Bunun aşk haftasının ikinci günü olduğunu ve haftayı mahvedecek hiçbir şey yapmak istemediğinizi unutmayın. Evlilik Teklifi Günü’nü Çikolata Günü, Teddy Günü, Söz Günü, Sarılma Günü, Öpücük Günü ve son olarak da Sevgililer Günü takip ediyor.
Bu yıl eşiniz için işleri daha iyi hale getirmek isteyen biriyseniz, bunu yapmanın birkaç yolu var. Tek yapmanız gereken iyi bir plan yapmak.
Güne partneriniz için güzel, romantik ve anlamlı bir mesajla başlayın. İşte arayışınızda size yardımcı olacağı kesin olan birkaç seçkin mesaj ve alıntı.
Mutlu Teklif Günü 2023: dilekler, mesajlar ve alıntılar
Evlilik teklifini, Sevgililer haftasının ilk günü olan gülün günü takip eder. Bu günde çiftler birbirlerine aşklarını ifade etmek için kırmızı güller verirler.
Evlilik Teklifi Günü’nde çiftler aşk sorusunu sorar ve sevgililerine duygularını itiraf eder. Bugün çiftler aşklarını göstermek için aşırı derecede yaratıcılık deniyorlar. Yenilikçi hediyeler vermekten onları romantik bir geziye çıkarmaya kadar, sevdikleriniz bu günü en unutulmazlardan biri yapmak için ellerinden gelen her şeyi yaparlar.
Bu sizin ilk Sevgililer haftanızsa, evlilik teklifi gününün ruhunu kırmadığınızdan emin olun. Partnerinize romantik teklifinizi mahvedebilecek hiçbir boşluk bırakmayın. Bunun aşk haftasının ikinci günü olduğunu ve haftayı mahvedecek hiçbir şey yapmak istemediğinizi unutmayın. Evlilik Teklifi Günü’nü Çikolata Günü, Teddy Günü, Söz Günü, Sarılma Günü, Öpücük Günü ve son olarak da Sevgililer Günü takip ediyor.
Bu yıl eşiniz için işleri daha iyi hale getirmek isteyen biriyseniz, bunu yapmanın birkaç yolu var. Tek yapmanız gereken iyi bir plan yapmak.
Güne partneriniz için güzel, romantik ve anlamlı bir mesajla başlayın. İşte arayışınızda size yardımcı olacağı kesin olan birkaç seçkin mesaj ve alıntı.
Mutlu Teklif Günü 2023: dilekler, mesajlar ve alıntılar
- “Sabah uyandığında, her zaman yanında olacağıma söz veriyorum.” – Eski kız arkadaşların hayaletleri.
- “Seni çok seviyorum, muhtemelen birden fazla insan bir başkasını sevebilir.” Henry, 50 ilk buluşma
- “Sonuçta ben sadece bir erkeğin önünde duran ve ondan kendisini sevmesini isteyen bir kızım.” – Notting Tepesi.
- Monica, “Uzun zamandır prensimi, ruh eşimi bulup bulamayacağımı merak ediyordum. Sonra, üç yıl önce başka bir düğünde, içimi rahatlatmak için bir arkadaşıma döndüm ve onun yerine her şeyi doğru buldum.” Bütün hayatım boyunca arıyordum. Ve şimdi önümüzde geleceğimiz var ve onu sadece seninle geçirmek istiyorum prensim, ruh eşim, dostum” diye bağırdım. Hayatım boyunca benim Monica’mın Chandler’ı oldun. Artık bunu elimizden almak istemiyorum. Sen zaten benim arkadaşım ve ruh eşimsin, benim de prensim olur musun?
- “Son zamanlarda düşüncelerim var, dilerseniz derin düşünceler… ve belki de çılgınca düşünceler, ama ben bizi düşünüyorum.” – ARKADAŞLAR
- “Hayatınızın geri kalanını biriyle geçirmek istediğinizi anladığınızda, hayatınızın geri kalanının bir an önce başlamasını istersiniz.” -Harry, Sally ile tanıştığında, 1989
- “Bu dünyada çok aşk hikayesi var ama bizimki en tatlısı. Tatlı çünkü bu aşk hikayesinin içindesin. Bugün seninle yaşlanmak istediğimi söylemek istiyorum. Bu özel günde bir aşk hikayesi yapar mısın? benimle bugün ve sonsuza kadar söz ver? Hayatının geri kalanını benimle geçirmek ister misin? Evlilik teklifi günün kutlu olsun!”
- “Senin yanında olmak dünyanın en güzel duygusu. Gözlerimizin ilk buluştuğu anı hala hatırlıyorum. Midemde kelebeklerin uçuştuğunu hissettim ve o zamandan beri kalbim hep seninle olmayı özlüyor. Aşkın ne zaman gelip ne zaman geldiğini asla bilemezsin.” sen. Ama sanırım sende buldum. Sonsuza dek benim ol! Mutlu Evlilik Teklifi Günü, aşkım.”
- “Birlikte olmak istediğim biri değilsin. Onsuz yaşayamayacağım birisin. Güller siyah, menekşeler kahverengi olsaydı, sana olan aşkım asla bulunmazdı. Ama güller kırmızı, menekşeler mavi. Demek istediğim, seni seviyorum! Hayatımda sonsuza kadar kalacaksın! Evlilik Teklifi Günü Kutlu Olsun!”
- “Hayatımın her günü mükemmel çünkü seni sevmekle başlıyor ve bitiyor. Ben senin kalbini çalsam ve sen benimkini çalsan mükemmel bir suç olmaz mıydı? Evlilik Teklifi Günün Kutlu Olsun!”
- “İki ruh için, birbirlerini güçlendirmek için birleştiklerini hissetmekten, tarif edilemez sessiz anılarda birbirleriyle bir olmaktan daha büyük ne olabilir? Evlilik teklifi gününüz kutlu olsun!”
- “Seni çok seviyorum. Seni mutlu etmek istiyorum ki benim de mutlu olma şansım olsun. Benimle evlenir misin?” – Senden o kadar hoşlanmıyor.
- “Şu anda hayatımda yaptığım tek şey buraya, sana gelmek gibi görünüyor.” – Madison County köprüleri
- “Beni bedenim ve ruhumla büyüledin ve seviyorum. Seni seviyorum… Seni seviyorum. Ve bugünden sonra senden asla ayrılmak istemiyorum.” – Gurur ve Önyargı.
- “Ellerimizi bir el, gönüllerimizi bir yürek eyle. Yeminlerimizi son bir adak yap. Artık bizi ancak ölüm ayırır.” -Natalie Wood.
- Gülüşün hayatımı aydınlatıyor ve tüm karanlıklar kayboluyor. Senin aşkın beni deli etti.
- Seni hayatımın sonuna kadar seveceğim. Ve hayatım boyunca seninle olmak istiyorum. Evet seni seviyorum! ” – İsimsiz olarak
- ‘Seni tutabilir ve asla gitmene izin veremez miyim? Elini tutup sana sımsıkı sarılabilir miyim? Hayatımda olduğun için ne kadar şanslı olduğumu dünyaya söyleyebilir miyim? Yoksa hayatımın geri kalanında benim olabilir misin? – Narumi Sayco
- “Hayatımda bir kez olsun seninleyken MUTLU OLMAK zorunda değilim; sadece oluyor… SENİ sahip olduğum her şeyle SEVİYORUM!” -Almera
- “Bir an bile şüphem olmadı, sana inancım tam. Sen benim aşkımsın. Yaşama sebebimsin.” —Ian McEwan
- “Birlikte olurduk, kitaplarımızı alırdık ve geceleri pencere açıkken ve yıldızlar parlarken yatakta sıcacık olurduk” – Earnest Hemingway.
- “Bu bağlantılılık ve bütünlüğe aşk mı denildi? O zaman şunu öneririm – hadi sonsuza kadar böyle kalalım.”
- “Sen hayatımda öptüğüm ilk erkeksin ve senin son olmanı istiyorum.” – Güzel Evim Alabama
- “Buraya hiçbir beklentim olmadan geldim, sadece artık bunu yapma özgürlüğüne sahip olduğum için kalbimin senin olduğunu ve her zaman senin olacağını itiraf etmeye geldim.” – Duygu ve hassasiyet.
- “Hayat yürüdüğümüz her sokakta atıyor. Bazıları pürüzsüz, bazıları sert. Tamamen gözden kaçırmayı tercih ederim. Ne olursa olsun şikayet etmeyeceğim bir sokak var o da tanışıp yol arkadaşı olduğumuz sokak. Mutlu evlilik teklifi günü!” – anonim olarak
- Sevgilin için duygusal bir banka hesabı açıyorum. Bu yüzden sevginizi ekleyin ve ilgiyi elde edin. Benim ol! Mutlu evlilik teklifi günü!” – anonim olarak
- “Bu özel günde şunu söylemek istiyorum: benimle yaşlan; en iyisi henüz gelmedi. Hayatının geri kalanını benimle geçirmek ister misin? – anonim olarak
- “Sen benim hayatımın mutluluğusun, dudaklarımdaki gülümsemesin, hep seni görmek için yaşıyorum, tatlı gülüşün bana güç veriyor, lütfen beni hiç bırakma. Mutlu evlilik teklifi günü!” – anonim olarak
- Zaman yıldızları gökyüzünde parıldayana kadar, periler orada yükselinceye kadar, okyanus kuruyana kadar ve zamanın sonuna kadar. Seni sonsuza kadar seveceğim… Evlilik teklifi günün kutlu olsun tatlım!”
- “Sana sarılıp asla bırakmayabilir miyim? Elini tutup sana sımsıkı sarılabilir miyim? Hayatımda olduğun için ne kadar şanslı olduğumu dünyaya söyleyebilir miyim? Ya da sadece, hayatımın geri kalanını benden alabilir misin? “?” – Narumi Sayaco
- “Seni sadece sen olduğun için değil, seninleyken ben olduğum için de seviyorum. Seni sadece kendinde yaptıkların için değil, bende yaptıkların için de seviyorum.” —Roy Croft
- “Günler geçtikçe duygularım güçleniyor, kollarında olmak için daha fazla bekleyemem. Gözlerime bak ve bunun doğru olduğunu göreceksin, gece gündüz düşüncelerim senin için. Evlilik Teklifi Günü Kutlu Olsun! “
- Hepimiz biraz garibiz. Ve hayat biraz garip. Ve tuhaflığı bizimkiyle uyumlu birini bulduğumuzda, ona katılır ve karşılıklı olarak tatmin edici tuhaflığa – ve buna aşk diyoruz – gerçek aşka düşeriz. – Robert Fulghum
- “Seni her gün özlüyorum, seni her gün istiyorum, her dakika hissediyorum. Seni her saniye istiyorum ve seni her zaman seviyorum. Hayatında yol gösterici bir ışık olmak ve her zaman yollarını aydınlatmak istiyorum ki sen üzülme.” “Asla düşmeyeceğim. Evlilik günün kutlu olsun bebeğim!”
- “Gerçek aşk birini görmektir, gözlerin kapalıyken bile… başkası için yaşamak gibi… her düşüncede birini bulmak gibi. Benim için o kişi sensin. Evlilik günün kutlu olsun.”
- Sevgin beni daha iyi bir insan yaptı ve Tanrı’nın bana verdiği hayatı takdir ediyorum. Evlilik teklifi günün kutlu olsun tatlım!
- Zaman yıldızları gökyüzünde parıldayana kadar, periler orada yükselinceye kadar, okyanus kuruyana kadar ve zamanın sonuna kadar. Seni sonsuza kadar seveceğim… Evlilik teklifi günün kutlu olsun tatlım!
- Dil ye mera Tumse Pyar karna chahta hai, Apni Mohabbat ka izhaar karna chahta hai, Dekha hain jab se Tumhe aye mere Sanam, Sirf tumhara hi Dedaar karne ko dil chahta h. Mutlu teklif günü!
- Sen benim güç kaynağımsın… Hayatımın aşkısın… Hayatıma heyecan katan sensin… Evlilik Teklifinde soyadımı kabul eder misin?
- Sen benim aşkımsın, tutkumsun, hayatımsın. Sensiz hayatım cansız. Hep birlikte kalacağımıza söz verelim. Mutlu teklif günü!
- “Benimle yaşlan, en iyisi henüz gelmedi. Geri kalanını harcayacak mısın?
- benimle hayatının? Evlilik Teklifi Günün Kutlu Olsun Aşk.” – Anonim
- “Aşk birbirine sadece bakmak değildir, aynı yöne bakmaktır.” – Antoine de Saint-Exupéry
- “Dünyadaki en iyi ve en güzel şeyler görülemez, hatta dokunulamaz. Onlar kalple hissedilmelidir.” -Helen Keller
- “İki insan ruhu için birleşmiş olduklarını hissetmekten daha büyük ne olabilir… birbirlerini güçlendiriyorlar… sessiz, tarif edilemez anılarda birbirleriyle bir oluyorlar.” -George Eliot
- “Çünkü görüyorsun, seni her gün daha çok seviyorum – bugün dünden daha çok ve yarından daha az.” – Rosemonde Gerard
- “Seni sadece sen olduğun için değil, seninleyken ben olduğum için de seviyorum. Seni sadece kendinde yaptıkların için değil, bende yaptıkların için de seviyorum.” —Roy Croft
- “İlk aşk hikayemi duyduğum andan itibaren, ne kadar kör olduğunu bilmeden seni aramaya başladım. Aşıklar sonunda bir yerde buluşmazlar. Baştan beri bir araya gelirler.” – Mevlana Celaleddin Rumi
- “Seninle geçirdiğim saatleri bir tür güzel kokulu bahçe, loş bir alacakaranlık ve ona şarkı söyleyen bir çeşme olarak görüyorum. Sadece sen ve sen beni canlı hissettiriyorsun. Başkalarının melek gördüğü söylenir ama ben gördüm. sen ve sen yeter.” -George Moore
- Sen birlikte olmak istediğim bir insan değilsin, sen onsuz yaşayamayacağım birisin… Sonsuza kadar benimle kal… Evlilik teklifi günün kutlu olsun!