9 Mart 2023 Bugünkü Burç Yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç ve Diğerleri İçin Burç Tahminlerini Okuyun

AuuDii

Global Mod
Global Mod
9 Mart 2023 Bugünkü Burç Yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç ve Diğerleri İçin Burç Tahminlerini Okuyun


Evrenin sırlarını çözmeye ve önünüzdeki günün sizi neler beklediğini keşfetmeye hazır mısınız? Bugünün yıldız falından başka bir yere bakma! Oyundaki astrolojik etkilerin uzman analiziyle, hayatın zorluklarını güvenle ve zarafetle aşabilirsiniz.
Veri deposu
Bugün hayatınızın zorlaştığını hissedebilirsiniz, bu durumda sebat etmek için büyüklerinizin bazı tavsiyelerine uyabilirsiniz. Sabırlı olmalısın. Çocukların eğitimi de sizi üzüyor, çocuk akademikleri açısından kısa bir yolculuk yapmış olabilirsiniz. Yatırımcılara yatırım yapmadan önce spekülasyondan kaçınmaları tavsiye edilir.
Boğa burcu
Bugün bir memnuniyetsizliğin kurbanı olacaksınız, emeklerinizin karşılığını alamayabilirsiniz, hayal kırıklıklarını beraberinde getirebilir. Yeni bir sözleşmeye girmeden önce belgeleri dikkatlice okumanız tavsiye edilir. Varlıklara yatırım yapmak da bir seçenektir. Duran varlıklara yatırım yapmadan önce sezgilerinizi takip etmeniz tavsiye edilir.
Ayrıca okuyun:
İkiz
Bugün, sosyal toplantılar ve aile meseleleriyle meşgul olabilirsiniz. Ağınızı artırabilir. Ayrıca işle ilgili kısa bir gezi planlayabilirsiniz. Kardeşler arasındaki anlaşmazlıklar artık çözülecek. Astlarınız zor bir projeyi tamamlamak için sizinle birlikte çalışabilir. Güveniniz yüksek olabilir. Bir kişiyle etkileşim kurarken sabırlı olmanız tavsiye edilir.
Kanser
Bugün aile toplantıları ile meşgul olabilirsiniz, çevrenizdekilere karşı kibar olabilirsiniz, bu da akrabalarınız ve arkadaşlarınız arasındaki imajınızı yükseltebilir. Bazı eserler, sosyal statünüzü iyileştirecek başka şeyler satın almak için para harcayacaksınız. Bir yakınınızdan güzel bir haber duyabilirsiniz.

Aslan
Bugün mutluluk etrafınızda olabilir, günlük işinizden keyif almanıza yardımcı olabilir. Hayati gücünüz, yakın gelecekte kârınızı artıracak zor kararlar almanıza yardımcı olabilir. İşle ilgili kısa bir gezi planlayabilirsiniz. Astınız ve meslektaşlarınız, işinizi zamanında tamamlamanız için size destek olabilir. Öğrenciler derslere daha fazla odaklanabilirler. Mide problemlerinden kaçınmak için yeme alışkanlıklarınızı kontrol etmeniz önerilir.
Bakir
Bugün kendinizi uykulu hissedebilirsiniz, uykusuzluk zihinsel ve fiziksel sağlığınızı da etkileyebilir. Yakınınızın sağlık sorunları nedeniyle de üzülebilirsiniz. Değersiz şeylere harcamanız birikimlerinizi etkileyebilir. Bir komplonun kurbanı olabilirsiniz, bu nedenle rakiplerinize göz kulak olmanız önerilir.
Ölçek
Bugün güne mutlulukla başlayabilirsiniz. İş yerinde, yakın gelecekte fayda sağlayabilecek hızlı kararlar verebilirsiniz. Birikimlerinizi artırabilecek yeni bir gelir kaynağı bekleyebilirsiniz. Ortağınızın yardımıyla, yakın gelecekte karlı olabilecek bir işe yatırım yapabilirsiniz. Partnerinizle olan yakınlığınız artabilir, bu da ev hayatında uyumu sağlayabilir.
Akrep
Bugün ofisinizde meşgul olabilirsiniz. Zihinsel yorgunluk, ailenizle vakit geçirmenizi engelleyebilir. Büyüklerin lütufları sayesinde iş arayan, işte yüksek bir mevki elde edebilir, yöneticiler üst yönetime terfi edebilir. Durumunuzu artırabilecek ödüller alabilirsiniz. Profesyonel olarak daha iyisini yapabilirsin.
Okçu
Bugün mutlu olabilir ve sabırlı olabilirsiniz, bu da çalışma şeklinize yansıyabilir. Görevinizi verimli bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Dini bir yeri ziyaret etmeyi planlayabilirsiniz. Dini bir siteye veya hayır kurumuna bağışta bulunabilirsiniz. Muhabbet kuşları ilişkilerinde güven geliştirebilir, rakiplerinizi kontrol edebilirsiniz.
dağ keçisi
Bugün kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz, sıkıcı hissedebilirsiniz, çalışma şeklinizi etkileyecek, projelerinizin tamamlanması biraz gecikebilir. Profesyonel ve ev hayatınızdaki prestijinizi etkileyebilir. Maceralı yolculuklardan veya acele sürüşten kaçınılması tavsiye edilir. Muhabbet kuşu biraz dağılabilir. İş arayan, yeni iş açısından hayal kırıklığına uğrayabilir.
Kova
Bugün etrafınızda olumlu titreşimler hissedebilirsiniz. İşler kontrol altında. Bir ortaklıkta yeni bir iş kurmayı planlıyor olabilirsiniz. Ayrıca uzun mesafeli seyahat bekleyebilirsiniz. Kocanızla birlikte ev hayatınıza uyum getirecek bir inanca giriyorsunuz.
Balık tutma
Bugün ofiste elinizden gelenin en iyisini yapabilirsiniz. Belki patronla iyi bir ilişkiniz var, belki yeni terfi sorumlulukları alıyorsunuz. Kronik sağlık sorunları artık tedavi edilebilir. Çalışmanız için iyi teşvikler de alabilirsiniz. Kardeşlerle olan anlaşmazlıklar artık çözülebilir. İş arayan yeni bir iş bulabilir.