Anabolik ticaret için suçluluk ve ceza konusunda bir anlaşma yaptı

EnguLizyoN

New member
Olomouc savcısı Radim Dragun, Başsavcı Olomouc'ın (VSZ) web sitesinde “Bir kişi bir yetkilinin otoritesinin kötüye kullanılması da dahil olmak üzere iki suçla suçlandı.” Dedi.

Polis davasında üç kişi vardı. Dragoun, “Bu savcılıktan biri, Ostrava'daki Bölgesel Kamu Savcısı Bölgesi'ndeki bölge savcısında bir savcıdır.” Dedi.

Savcı anlaşmayı sonuçlandırmadı. Dragoun, “Bir yetkilinin otoritesinin kötüye kullanılması da dahil olmak üzere iki suçla suçlandı.”

Ona göre VSZ, Haziran ve Temmuz aylarında suçluluk ve ceza konusunda iki sanık anlaşma ile sonuçlandı. “Temmuz 2025'te, bu anlaşmaların onaylanması için bir teklif Přerov'daki bölge mahkemesine ve aynı zamanda hormonal etkilerle üretim ve diğer yönetim olarak kabul edilen eylemler için bir kovuşturma” dedi.

Anabolik steroidler yapay olarak yapay olarak yapılan hormonlardır.

Ulusal Organize Suç Merkezi'nden suçlayıcılar geçen Kasım ayında üçlüyü gözaltına aldı.

Dragoun, “Cezai kovuşturma, hem yetkisiz dağılım şüphesiyle hem de anabolik etkiye sahip maddelerin bulundurulması ve ayrıca kamu savcılığıyla bağlantılı ceza davalarından ifşa bilgileri şüphesi ile ilgili olarak yürütülmektedir.” Dedi.

Üretim, depolama, sunma, satma, satma veya yasak anaboliklerin hükümet düzeninde yer alan anaboliklerin bir yıla kadar tehdit edici bir oranın olduğu bir suçtur. Birkaç ülkede faaliyet gösteren veya en az iki kişiye ciddi yaralanmaya neden olan organize bir grupla bağlantılı olduğunda, fail 12 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

Beş yıla kadar hapis cezası veya faaliyetlerin yasaklanması, bir yetkilinin otoritesinin kötüye kullanılmasıdır. Büyük ölçüde yetkiliye bir yetkiliye verilebilir.

Anabolik veya diğer hormonal etkiye sahip yasak maddeler sadece profesyonel değil, aynı zamanda amatör sporcular ve diğer halk tarafından da istismar edilmektedir.