Bigg Boss 16 Kazanan: MC Stan kupayı kaldırdı; “Şovdaki deneyimlerim hakkında şarkılar yazacağım” diyor

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Bigg Boss 16 Kazanan: MC Stan kupayı kaldırdı; “Şovdaki deneyimlerim hakkında şarkılar yazacağım” diyorBigg Boss 16’daki dört aylık devasa savaşlar, tartışmalar ve bitmeyen drama yolculuğu sonunda MC Stan’in gıpta ile bakılan kupayı almasıyla sona erdi. Rapçi Rs otuz bir lakhs seksen bin (Rs 31.80.000) ve yepyeni bir araba ile eve yürüdü.
MC Stan, evi özlemek ve evde uyumsuz hissetmekten 2.0 tarafını açığa vurmaya ve şovu kazanma açlığına kadar çok yol kat etti. Başlangıçta evde kalmak istemediğini ve yarışmacılara uymadığını hissettiği bir aşama yaşadı, ancak Salman Khan ve Bigg Boss onu oyunu oynaması için motive etti ve ona Buba’nın tişörtünü gönderdi. bu onu evde daha güçlü yaptı.

MC Stan, bitişe sadık kalan tek yarışmacıydı. Stan, oyun için kendisiyle ilgili hiçbir şeyi değiştirmedi. En büyük yeteneği kendini net ve yüksek sesle ifade edebilmesidir. Kimseden korkmuyor ve kendi arkadaşlarıyla yüzleşmekten korkmuyor. Stan bu konuda sesini yükseltti ve oyun için değiştiklerini düşündüğünde Shiv ve Sajid ile yüzleşti. O ve Shalin evde en hararetli tartışmaları yaşadılar.

Finalde, MC Stan’in kız arkadaşı Buba, namı diğer Anam Şeyh onu arar ve telefon görüşmesinde Priyanka’ya hayran olduğu için onunla yüzleşir. Stan ona “Jeetke hi aana” derken onu sakinleştirmeye çalışır. Salman, şimdi kazanman gerektiğini yoksa eve gelmene izin vermeyeceğini söyleyerek şaka yapar.

Final gecesi, tüm İlk 5 yarışmacıların performanslarıyla yıldızlarla dolu bir olaydı. Bollywood yıldızları Sunny Deol ve Ameesha Patel de final gecesinde yer aldı.

Bigg Boss 16 bu geceyi Shiv Thakare ikinciliği ve Priyanka Chahar Choudhary üçüncülüğü alarak tamamladı.
MC Stan, ETimes TV’ye konuştu ve şovu kazandıktan sonra duygularını dile getirdi. “Salman Efendi şaka mı yapıyor yoksa gerçekten ben mi kazanmışım anlayamadım. Adımı açıkladıktan sonra bile bunun gerçek olup olmadığını düşünüyordum. Ama bana sarılınca anladım. İnanılmaz bir şeydi. duygu ve bunu kelimelerle tarif edemem.”
MC Stan, gelecek planlarından da bahsediyor, “Bigg Boss 16’nın evinde edindiğim deneyimler hakkında şarkılar yazacağım ve çok yakında hayranlarım bunu duyacak. Hip-hop zaten birçok insanın önceliği. Badshah bhai, Honey bhai, Divine bhai hakkında olsun, ama kendi argomda ve sıradan adamımda elimden geldiğince çok kişiye ulaşması için elimden gelenin en iyisini yapacağım, elimden gelenin en iyisini yapacağım, şovu asla bununla yapmadım sebep.’