Bigg Boss 16: Tina Datta elendikten sonra Shalin Bhanot’un davranışları değişiyor, “Onu hiç sevmedim” diyor; ikincisi geri döner ve çarparak kapatır

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Bigg Boss 16: Tina Datta elendikten sonra Shalin Bhanot’un davranışları değişiyor, “Onu hiç sevmedim” diyor; ikincisi geri döner ve çarparak kapatırBigg Boss 16’nın son bölümünde, Shalin Bhanot’un 25.00.000 Rs’lik ödül parasını kurtarmak yerine zile basmayı başaramaması üzerine Tina Datta’nın gösteriden atıldığını gördük. Yaklaşan tanıtımda, Tina evden ayrıldıktan sonra Shalin’in davranışı aniden değişti ve Sreejita ile Archana’ya Tina’yı hiç sevmediğini ve onun evden ayrıldığını bildiğini söyledi.

Mutfakta Archana, Shalin ile konuştu ve ona Tina’nın gösteriden çıkarılacağını bilip bilmediğini sordu. Shalin, Archana’ya, “Salman Khan saath dediğinde biliyordum, ancak o noktada Tina’nın eleneceğini düşündüm” diyor.

Kahvaltı için hazırlanırken mutfakta sebze kesen Sreejita’ya anlatmaya devam etti. Shalin şunları söyledi: “Tina’yı hiç bu kadar sevmemiştim, onu sevmemin tek nedeni tavuktu. Sadece yemeğim için endişelendim ve o her zaman endişelendi, bu yüzden şu anda özlediğim tek şey bu çünkü artık benim için tavuğu kim yapıyor. Dışarı çıktığımda o kızla konuşmak bile istemiyorum çünkü restoranım bunun için olurdu.

Daha sonra promosyonda Bigg Boss’un başka bir oyun oynadığını görüyoruz ve Shalin’e tekrar Tina’yı geri alma şansı olup olmadığını ve zile basıp onu gösteriden elenmekten ve 25 Rs ödül parasını kaybetmekten kurtarıp kurtaramayacağını soruyor. 00.000.

Shalin zile basar ve umursamadığını ve parayı herkese vereceğini açıklar. Daha sonra Shalin ile birlikte herkes Tina’nın eve döndüğünü görünce şok olur.

Tina geri gelir ve herkesin önünde Shalin ile konuşur ve “O gün benim evden çıkacağımı bildiğinde basmadı ve bugün aniden zile bastı. Düşünmesi ve beni kurtarması neden bu kadar uzun sürdü, eğer orada olsaydım, Shalin Bhanot sizin yerinizde olsaydı, üçe kadar sayıp sizi kurtarırdım. Arkadaşının insanı olamazsan, başkasının insanı olamazsın. Hiç gitmek istemedim, evde yaptığın her şeyi biliyorum. Ben evden çıktıktan sonra orada dans ettin, şarkılar söylediğini gördüm. Bir gerçeklik kontrolü yaptırmam gerekiyordu ve bunu şimdi yapıyorum.

Shalin, onun söylediklerine inanamadığını ve Tina’nın davranışından harap olduğunu söyledi.