Bir hayran Pathaan’ın 700 crore koleksiyonundan 1 crore istedi, SRK’nın cevabı onun neden mizah kralı olduğunu kanıtlıyor | hint filmi haberleriSass ve sınıf söz konusu olduğunda, çok az kişi Shah Rukh Khan ile boy ölçüşebilir. Şu anda şimşek hızında başyapıtı Pathaan’ın büyük başarısının tadını çıkaran 57 yaşındaki, Twitter’da hayranlarıyla etkileşime girdiği birçok canlı oturum da düzenledi. Geçenlerde Kral Khan, halkı Pathaan hakkında soru sormaya davet ettiği bir #AskSRK oturumuna ev sahipliği yaptı.
İlginç bir tweet alışverişinde bir hayran, Pathaan’ı 5 kez izlediğini ve 5 kez daha izlemek istediğini söyleyen SRK’ye, kazançtan pay alacak mı diye sordu. Şöyle yazdı: @iamsrk Pathaan’ı 5 kez izledim ve 5 kez daha izlemek istiyorum.. 700 cr mein se kuch milega kya?
#SRKSOR”
SRK en komik haliyle yanıt verdi: “Nahi…sirf eğlence…eğlence…eğlence. Paison ke liye koi kaam karo…ha ha. #Pathaan”.
Başrollerini Deepika Padukone ve John Abraham’ın paylaştığı Pathaan, ülke çapındaki evlere doluşuyor.
İlginç bir tweet alışverişinde bir hayran, Pathaan’ı 5 kez izlediğini ve 5 kez daha izlemek istediğini söyleyen SRK’ye, kazançtan pay alacak mı diye sordu. Şöyle yazdı: @iamsrk Pathaan’ı 5 kez izledim ve 5 kez daha izlemek istiyorum.. 700 cr mein se kuch milega kya?
SRK en komik haliyle yanıt verdi: “Nahi…sirf eğlence…eğlence…eğlence. Paison ke liye koi kaam karo…ha ha. #Pathaan”.
Başka bir hayran da Pathaan’ı 5 kez sinemada gördüğünü söyleyerek benzer bir istekte bulundu. “@iamsrk 5 gün önce #Pathan dekhne, 700 cr me se 1 cr hi de do efendim…#AskSRK” dedi.Nahi…sirf eğlence…eğlence…eğlence. Paison ke liye koi kaam karo… ha ha. #Pathaan https://t.co/qbJ6TOzLXi
– Shah Rukh Khan (@iamsrk) 1675493554000
Buna Shah Rukh Khan, “Bhai itna, borsada bile nahi milta döndürür. Görelim, görelimden birkaç kat daha fazla görün … ha ha #Pathaan.”Bhai itna, borsada bile nahi milta’yı döndürür. Gördüğümüzden birkaç kez daha görün…ha ha #Pathaan https://t.co/HUOh4sTKWY
– Shah Rukh Khan (@iamsrk) 1675491638000
Başrollerini Deepika Padukone ve John Abraham’ın paylaştığı Pathaan, ülke çapındaki evlere doluşuyor.