‘Bunu defalarca söyledim…’: Ricky Ponting’den Virat Kohli’nin formuyla ilgili büyük açıklama | kriket haberleri

benbilirim

Global Mod
Global Mod
‘Bunu defalarca söyledim…’: Ricky Ponting’den Virat Kohli’nin formuyla ilgili büyük açıklama | kriket haberleriYENİ DELHİ: Virat Kohli’nin ıstıraplı bekleyişi yüz gol atmak için kriket testi Hindistan’ın Kasım 2019’da Eden Gardens’ta Bangladeş’e karşı son vuruşuyla devam ediyor.
Bununla birlikte, eski Hintli kaptan, geçen yıl bir Asya Kupası karşılaşmasında Afganistan’a karşı ilk T20I tonunu vurarak yüzyılın uluslararası kriket kuraklığına son verdi. Bunu ODI’lerde Bangladeş ve Sri Lanka’ya karşı üç yüzyıl daha takip etti.
Kohli ayrıca güncel olayları etkilemekte başarısız oldu Sınır Gavaskar Kupası Avustralya’ya karşı, ilk üç Testte sadece 111 tur attı.
Ancak eski Avustralyalı kaptan Ricky Ponting, Kohli’nin formundan rahatsız görünmüyor ve “şampiyonluk oyuncuları her zaman toparlanmanın bir yolunu buluyor” diyor.

kriket maçı

“Kohli için, şampiyon oyuncuların her zaman bir yolunu bulduğunu defalarca söyledim. Şu anda biraz kuru bir dönemde olabilir, belki hepimizin atmasını beklediğimiz sayıları atmıyor, ama o bir ICC’de Ponting, “Eğer bir topa vuran oyuncuysanız ve mücadele ediyorsanız ve sayı alamıyorsanız, bunun tamamen farkındasınızdır. Bunun için endişelenmiyorum çünkü geri döneceğinden eminim.” Gözden geçirmek.
Hindistan-Avustralya Test Serisindeki derece dönüştürücüler, spinlerle mücadele etmek için öne çıkmaya çalışan vurucularla en çok konuşulan konu haline geldi ve bu nedenle Ponting, serideki herhangi bir vuruş formunu derecelendirmeyi reddetti.
“Seride kimsenin formuna bakmıyorum çünkü vurucu oyuncular için tam bir kabustu. Avustralya, ilk iki test maçını çevirerek ve üçüncüyü kazanmak için geri dönerek harika bir iş çıkardı. Vurmanın inanılmaz derecede zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Ve Bunun nedeni dönüş değil, aynı zamanda kaleye olan güveninizi kaybetmenize neden olan düzensiz sekme ve bu olduğunda her zaman tahmin yürütüyorsunuz, bu da vurmayı gerçekten zorlaştırıyor,” diye ekledi lütfen.