Divya Agarwal, kız kardeşi geri talep ettikten sonra eski erkek arkadaşı Varun Sood’un “khandani” mücevherlerini iade eder; diyor ki: ‘Asla aranmadı, hiç giyilmedi’Divya Agarwal, geçen yıl Varun Sood’dan ayrıldığını açıklayarak herkesi şaşırttı. Bigg Boss OTT’yi kazanan aktris, sonsuza dek yoluna devam etti ve yakında nişanlısı Apurva Padgaonkar ile evlenecek. Ancak, geri adım atan ve kamuoyunda kendisine karşı yapılan bazı iddialara yanıt vermesini sağlayan, geçmişidir.
Birkaç gün önce Varun, Twitter’da hayranlarıyla Divya’yı aldatıp aldatmadığının sorulduğu bir Soru-Cevap oturumu yaptığında başladı. “Yapmadım kardeşim” diye cevap verdi. Sırada, Divya’nın aile mücevherlerini iade etmediğini iddia eden Varun’un kız kardeşi Akshita vardı. Tartışmalı tweetler daha sonra silindi.
Ancak Divya onları fark etti ve sert bir şekilde cevap verdi. “Konuşacağım… çok yakında
” tweetiyle başladı ve biri ona “ilgi arayan” dediğinde, “Evet, o ilgiyi ondan istedim, geçemedim” diye yanıtladı. sol…”
” yazdı.
Divya bir hayrana “Na kabhi pehna na kabhi maanga. Ek saal baad yaad aaya” dedi. Reality şov yıldızı, dolaylı olarak Varun ve kız kardeşinin her şeyi nasıl duyurduklarını da ekledi.
Divya, Twitter’dan aldığı tepkiler karşısında soğukkanlılığını yitirdi ve Twitter’dan bir tweet daha atarak bu olaya babasını dahil etmemelerini istedi. “İnsanları tanıyor musun? Yeterince. Ne için babamı bu trollüğün içine sürükledin? Hayır, bunu istemiyorum. Bu benim için komik değil, huzurlu değil. Kendimi iyi hissettirmiyor.” ? Ben süper bir kadınım ve kimse bunu benden alamaz.”
Divya, kendisinin ve Varun’un ayrılığa yol açmış olabilecek bazı farklılıkları hakkında ilk kez açıkça konuştu. Veda notu, ayrılmaları için başka bir sebep vermiyordu.
Birkaç gün önce Varun, Twitter’da hayranlarıyla Divya’yı aldatıp aldatmadığının sorulduğu bir Soru-Cevap oturumu yaptığında başladı. “Yapmadım kardeşim” diye cevap verdi. Sırada, Divya’nın aile mücevherlerini iade etmediğini iddia eden Varun’un kız kardeşi Akshita vardı. Tartışmalı tweetler daha sonra silindi.
Ancak Divya onları fark etti ve sert bir şekilde cevap verdi. “Konuşacağım… çok yakında
Ve Varun’un kız kardeşinin mücevher iddialarının ardından Divya tweet attı, “Aman Tanrım, sadece bu değil. Hepsini al!! Nasıl olsa bir alışverişti… ama birileri haber portallarında dikkatlerini çekerse konuşmayı kesebilir mi!”
23 Şubat Perşembe günü Divya, takıların bir fotoğrafını tweet’ledi ve “‘Takıları’ geri veriyorumOmg sadece bu değil Hepsini al!! al-verdi zaten.. ama biri yemek yiyince konuşmayı kesebilir mi… https://t.co/meEcwBnTN7
— Divya Agarwal (@Divyakitweet) 1677078447000
Bunu izleyen bir hayran, Varun’un Ace Of Space’te kendisine formasını nasıl verdiğini hatırlattı. Ama Divya ona “O kazak defiledeydi… biz evden çıkar çıkmaz geri aldı” dedi.
Divya bir hayrana “Na kabhi pehna na kabhi maanga. Ek saal baad yaad aaya” dedi. Reality şov yıldızı, dolaylı olarak Varun ve kız kardeşinin her şeyi nasıl duyurduklarını da ekledi.
Divya, Twitter’dan aldığı tepkiler karşısında soğukkanlılığını yitirdi ve Twitter’dan bir tweet daha atarak bu olaya babasını dahil etmemelerini istedi. “İnsanları tanıyor musun? Yeterince. Ne için babamı bu trollüğün içine sürükledin? Hayır, bunu istemiyorum. Bu benim için komik değil, huzurlu değil. Kendimi iyi hissettirmiyor.” ? Ben süper bir kadınım ve kimse bunu benden alamaz.”
Divya, kendisinin ve Varun’un ayrılığa yol açmış olabilecek bazı farklılıkları hakkında ilk kez açıkça konuştu. Veda notu, ayrılmaları için başka bir sebep vermiyordu.