Farah Khan, Bigg Boss 16’dan ayrıldıktan sonra ‘iki favorisi’ Sajid Khan ve Abdu Rozik’i aldı

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Farah Khan, Bigg Boss 16’dan ayrıldıktan sonra ‘iki favorisi’ Sajid Khan ve Abdu Rozik’i aldıEski reality şov yargıcı Farah Khan çok mutlu. Popüler Bollywood koreografı, Bigg Boss 16’dan ayrıldıktan sonra “iki favorisi” olan erkek kardeşi Sajid Khan ve Abdu Rozik’i aldı.
Farah, Abdu’yu en sevdiği yemek olan hamburgerle gösteren fotoğrafları paylaştı. Evde kilitliyken canı çekti. Abdu, Farah’ın evinde parlak siyah bir ceketle görünürken, Sajid şık gündelik kıyafetlerle görülüyor.

Gösteriden ayrılmalarıyla herkesi şaşırtan iki BB yarışmacısı, Farah Khan ile birlikte poz verdi. Farah’ın ev sahipliği yaptığı küçük partiye başkaları da davet edildi.
Farah, güzel fotoğrafların altına “#biggboss16’dan bu sezonki 2 favorim .. bazen sadece kalp kazanmak daha da iyidir
♥
♥
♥
@abdu_rozik @aslisajidkhan.”
Birkaç netizen, Bigg Boss 16’nın iki kalbini nasıl özlediklerini yazdı. Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Bigboss’ta ikisi de eksik
😍
.” Başka bir kullanıcı, “Bu iki adam olmadan şov sıkıcı.”

Yine bir başkası, “Dono Dil ko chura liya, gerçek kazanan onlar.”

Diziden son kez ayrılan Abdu’nun daha önce bir iş taahhüdü vardı. Gidişi, başta Shiv Thakare olmak üzere evdeki yakın arkadaşlarını gözyaşlarını tutamayarak paramparça etti.

Sajid’in 15 Ocak Pazar günkü yayınında sözleşmesinin sona erdiğini duyurmasıyla ev arkadaşları bir şok daha yaşadı. Bigg Boss, Sajid’in istediği filmi yapamayacağını açıkladı.

Ayrıldıktan sonra Shiv, “Yaar apni mandali ka don chala gaya” dedi. MC Stan, “Mere ko bahut ganda wala ataşmanı ho gaya tha unse (ona çok bağlandım)” dedi.

Evden çıktıktan sonra Etimes TV’ye konuşan Abdu, Sajid ile nasıl bir bağı olduğunu paylaştı. Abdu, “Sajid bhai’ye her ne olduysa geçmişte kaldı. O iyi kalpli iyi bir adam. Geçmişte olanları bilmek ve konuşmak istemiyorum. O artık ömür boyu bir kardeştir. İyi arkadaştık, Bigg Boss’un evinde bana yardım ederdi, tatlı bir insandır. Onunla programda tanıştığım için çok mutluyum.