Gauahar Khan hamileliği duyurur; aktris ilk bebeğini kocası Zaid Darbar ile bekliyor

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Gauahar Khan hamileliği duyurur; aktris ilk bebeğini kocası Zaid Darbar ile bekliyor25 Aralık 2020’de Zaid Darbar ile evlenen Bigg Boss 7 galibi Gauahar Khan hamile. Oyuncu yakında ilk bebeğini bekliyor ve hayranları sakin olamıyor. İkili, iyi haberi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Anne baba adayları hamileliklerini duyuran ilginç bir animasyon video paylaştılar. Gauahar videoya sevimli bir mesaj yazdı. “Bismillah hir Rahmaan nir Raheem. Tüm sevginize ve dualarınıza ihtiyacım var. Maşa Allah! @pixiedustdesign ayrıca bize düğünümüzden bu harika yeni yolculuğa kadar en iyilerimizi de göster.”

Çifte yakın birçok ünlü yorum yazarak çifte mutluluklar diledi. Şarkıcı Neha Kakkar, “Awwww .. Tanrı korusun” diye yazdı. Ananya Pandey, “Tebrikler!!! Çok sevgi gönderiyorum.”

Roadies şöhreti Raghu Ram en tatlı sözlere sahipti. “Ne harika haberler! Sen ve Zaid en harika ebeveynler olacaksınız @gauaharkhan! Üçünüz bu harika yeni yolculuk için her zaman en iyi dileklerimizi iletiyorsunuz. Kocaman kucaklar!”
Sevindirici haber, çiftin ikinci evlilik yıldönümlerine birkaç gün kala gelir. 25 Aralık’ta üçüncü evlilik yıldönümlerini kutluyorlar. Çift, yeni aşamaya girerken çok heyecanlı. Yeni ve maceralı bir yolculuğa çıkarken hayranlarından onları kutsamasını istediler.

Geçenlerde ETimes TV’ye özel olarak konuşurken aktris bebek sahibi olmaktan bahsetti ve “İnşallah bebek sahibi olmak istiyorum, istiyoruz. Son yılım çok yoğundu, o yıllarda Zaid’i yeterince görmedim. .Sürekli çekimler oldu.Şimdi Allah nasip ederse inşallah bir aile kuracağız.Önümüzdeki iki yıl,üç yıl artı meşgul olduğum aisa bhi nahi hai için yapmak istemediğimiz hiçbir planımız yok. kayınvalidem veya annem.inşallah bir bebeğimiz olur.

Evli kadınlar ve anneler için sektörün değiştiğini de dile getirmiş, “Hint eğlence sektöründe bu akımın çok geç geldiğini düşünüyorum ama Hollywood’da aktrisler bebeklerinden sonra, 50’li, 60’lı ve başrollerde çalıştılar. Özellikle yazılmışlar. onlar için, öyleyse neden Hindistan’da da olmasın.”