Herkesin dışarı çıktığı bir manzara, insanları trenden kurtardı

EnguLizyoN

New member
Olomouc’a vardık ve geçişten önce hava aniden ağardı. İnsanları yakaladılar, kargaşa çıktı, yolcular önden arkaya doğru süzülerek ona seslendiler. Ön tarafa geçtim ve gerçekten iyiydi, çocuğun arabasının giriş kapısı değiştirildi. Tren kondüktörü, Vude kou, dm, panik yaşandığını anlattı.

Kazada yaralandım ama o yine de kapıyı kırarak açmayı başardı. Juena, arkalarındaki insanların yavaş yavaş içeri girmesine izin verdiğimizi söyledi.

O sırada yakındaki bir oto tamirhanesinden kaza mahalline gelen Dudek’in adrenalini de yükseliyordu. Acil durum sigortası sayesinde vagonun kapısını dışarıdan açmayı başardı.

Kaza korkunç görünüyordu. Bir süre bu insanların peşinde olmasından korktum. Hepsinin dışarı çıkması bir mucize, çok sayıda insanın öldüğü kazayı hatırlayacağıma emindim. Dudk bugün bunun gerçekleşmediğini yazdı.

İtfaiyecilerin yolcuları kurtarmak için zamanları olmayacaktı

Her ikisinin de yardımı, bugün olağanüstü kurtarma madalyası alan itfaiyeciler tarafından takdir edildi. O sırada şehre sekiz birliği kendileri gönderdiler.

Kazanın hemen ardından trenin içi parçalandı ve yakıt yanmaya başladı. O anda dakikalar değil saniyeler geçmişti. Eğer bölgede güvenliği sağlayacak kişiler olmasaydı itfaiye geldiğinde çok geç olurdu. Dojezdov dakikalar içinde olduğu gibi. Bölge itfaiye teşkilatı editörü Karel Kolk, davranış şeklinizin başkaları için de önemli olduğunu söyledi.

Başka bir görgü tanığı Vali Josef Suchnek (STAN), havanın elverişsiz olduğunu ve çok pahalı olduğunu ekledi.

Kaza, 17 Ocak’ta 50 yaşındaki Polonyalı bir kamyonun geçitte bir trene çarpmasıyla meydana geldi, polis ihmalkarlıkla suçlandı. Lanet olsun ona ve sekiz yıl hapis cezasına. Drn müfettişi Martin Drpal’a göre kazalar sırasında çok sayıda kişi hafif yaralandı ve 35,7 milyon kronluk bir maliyet oluştu.

Bu olağanüstü olay hâlâ çim denetimine tabi, birkaç ay sürecek. Drpal’ın bugün özetlediği gibi, çim denetimi, temsilciler tarafından açıklanan zemin de dahil olmak üzere gerekli belgeleri topluyor. Polis Petra Vaharov’a göre dava halen devam ediyor.