IIM Calcutta’nın fintech ve finansal blockchain kursu bu şekilde dönüşümsel fintech liderleri yaratıyor

benbilirim

Global Mod
Global Mod
IIM Calcutta’nın fintech ve finansal blockchain kursu bu şekilde dönüşümsel fintech liderleri yaratıyorTeknoloji, son on yılda, hayatımızın hemen hemen her alanında güvenli bir yer bulduğu bir noktaya evrildi. Yemek siparişinden taksi/bilet rezervasyonuna ve çevrimiçi sigorta satın almaya kadar neredeyse tüm bankacılık işlemlerini gerçekleştirmeye kadar, bu teknoloji tabanlı hizmetler hayatımızı geri dönemeyeceğimiz bir noktaya kadar kolaylaştırdı. Bu hizmetler hayatımızı kolaylaştırırken, bu değişimi besleyen temel unsur ise FinTech şirketleri. Bankacılık sektörünün çehresini hızla değiştiriyorlar. Hindistan’daki hemen hemen her büyük bankacılık kurumu dijitalleşmeye geçti veya kağıtsız ve nakitsiz süreçler için bir seçeneğe sahip.

Aslında, FinTech endüstrisi sürekli gelişim için bir yer haline geldi. Blockchain gibi daha yeni teknolojiler ortaya çıktıkça, endüstri liderleri bu değişikliği benimsemede başı çekiyor. Blockchain, interneti kullanma şeklimizi değiştirme potansiyeline sahiptir. Blockchain’in ne olduğunu merak mı ediyorsunuz? Dağıtılmış bir ağda çeşitli taraflarca paylaşılan şifreli bir dijital veritabanıdır. Bir blok zinciri, ağda gerçekleşen işlemleri içerir. Kaydedilir, doğrulanır ve bir veritabanında saklanır ve değişmez bir işlem günlüğü oluşturarak tüm katılımcılara yayınlanır. Dolayısıyla, FinTech endüstrisinin bir parçasıysanız, ileriyi düşünmek ve önde olmak için çalışmak sizin için çok daha önemli hale geliyor. FinTech endüstrisinde lider olmak için, beceri geliştirmeye bakmanız ve en son teknolojilere aşina olmanız gerekir. Ve bunu sürdürmenin harika bir yolu, IIM Calcutta’nın FinTech ve Financial Blockchain İleri Düzey Programını almaktır.

TalentSprint ile ortaklaşa IIM Calcutta, FinTech ve Financial Blockchain’de (APFFB) 6 aylık bir İleri Düzey Program sunar. Program, FinTech devriminin ön saflarında yer almak ve kuruluşlarında FinTech girişimlerine liderlik etmek veya kendi girişimlerini başlatmak isteyen bankacılık, danışmanlık, finansal hizmetler, sigortacılık, yönetim ve teknoloji alanlarındaki profesyoneller için tasarlanmıştır.

Tebrikler!

Oyunuzu başarıyla kullandınız

Sonucu görmek için giriş yapın

Program, sürekli dönüşüm için strateji belirleyen ve zorlukları ele alan FinTech liderleri tarafından tercih edilmektedir. Şu anda 7. kohortunu yürüten program, 850’den fazla endüstri oyuncusunun, kariyerlerini büyük bir başarıya taşıyan en son teknolojiler hakkında bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı oldu. IIM Calcutta’nın bu amiral gemisi programı, birçok endüstri lideri için doğru seçim olduğunu kanıtladı ve daha yeni teknolojileri öğrenmek için doğru yer olarak hizmet ediyor.

Angel Investor’dan böyle bir öğrenci olan Sweta Rau, “Program içeriği ve öğretim yöntemi, eleştirel düşünme ve analitik becerilerimi geliştirmeme yardımcı oldu. Bir melek yatırımcı olarak birçok FinTech girişimiyle yakın çalışıyorum. Dersler onları daha iyi anlamama ve yönlendirmeme yardımcı oluyor.” Başka bir IIM Kalküta APFFB öğrencisi, GFS – Fiserv Direktörü Harish Karunakaran, “20 yaşında bir FinTech uzmanı olarak, önümüzdeki 10 yıl boyunca geçerliliğimi korumak için kursa katıldım ve beklentilerimi karşıladı. IIM Kalküta Sertifikasyonunun muazzam bir ciro değeri var – profesyonel çevremdeki birçok kişi bunu takdir etti! Program, kariyerim hakkında düşünme biçimimi değiştirdi.”

RBL Bank Kıdemli Başkan Yardımcısı Sashikant Panda, “Bankacılık sektöründe işler çok hızlı değişiyor. Kariyerinizin hiçbir aşamasında kayıtsız olmamalısınız. Kendimi her zaman sektördeki en son gelişmelerden haberdar etmeye çalışıyorum Blockchain, Merkezi olmayan bir kamu defteri olarak, bankacılık sektörüne yardımcı olacak birçok yol var.” Kurs sırasında Sashikant Panda, “Birçok meslektaşıma bu kursu tavsiye ettim ve o da bu kursa kabul edildi. Sonuç olarak çok güzel bir kurstu ve çok keyif aldım.” Bu röportajın tamamını buradan izleyebilirsiniz:

Bir başka IIM Kalküta APFFB mezunu olan Deutsche Bank AG’den Dewakar Arora, “Bu altı aylık kurs, diğerlerinin yanı sıra platformlar, ekosistemler, DeFi, kripto hakkında derinlemesine bilgi edinme arzumu artırdı. Kurs, finans sektörünün farklı segmentlerinde ve platformlarında neler olup bittiğine dair genel bir bakış sağladı.” Dewakar Arora’nın bu kurs hakkında söyleyeceği daha çok şey var; videosunu aşağıdan izleyin:

Kotak Mahindra Bank’ta kıdemli bir yönetici olan Shreya Jain, bu kursun bankacılık sektörünün dijitalleşmesine uyum sağlamasına nasıl yardımcı olduğunu paylaştı. Ayrıca IIM Kalküta APFFB fakültesi hakkında “Profesörler gerçekten iyi; anahtar kavramları net bir şekilde açıklayarak bize yardımcı oluyorlar.” Videosunu buradan izleyin:

JLL’de bir yönetici ve IIM Calcutta APFFB’nin 5. Grubunun bir öğrencisi olan Yash Matlani, teknoloji ve IIM Calcutta’nın finans endüstrisindeki önemi hakkında konuştu. “Bu program, (dijital) dünyayı pratik anlamda anlamamızı sağlayan bir programdır. IIM Kalküta geleneksel olarak finans sektöründe lider olarak bilinir. Finans ve teknoloji hakkında daha fazla şey öğrenmek istersem, IIM Kalküta’yı yerleştirmekten daha iyi ne olabilir?

FinTech ve Finansal Blok Zincirinde IIM Kalküta İleri Programının Önemli Noktaları

• En Çok Oy Alan Yönetim Enstitüsünden Öğrenin
  • 850’den fazla FinTech liderinden oluşan rakipsiz mezun ağı
  • IIM Kalküta’nın Yönetici Eğitimi Mezunları olarak tanınmak
  • Etkileşimli canlı oturumlar, uygulamalı öğrenme, Bitirme projeleri, iki adet 3 günlük kampüs ziyareti ile yüksek etkili öğrenme.
IIM Kalküta’nın FinTech ve Finansal Blockchain’deki Gelişmiş Programı hakkında buradan daha fazla bilgi edinin.

Program, Temel Modül ve İleri Düzey Modül gibi çeşitli modüllerden oluşan bir müfredata sahiptir. Temel modülde, bir öğrenci diğerlerinin yanı sıra FinTech’te veriye dayalı analitiği, FinTech’teki finansal konuları, FinTech’i ve ilgili riskleri ve dijital ödemeleri tanıtacaktır. Ancak müfredatta, öğrencilerin Blok Zinciri, Finansal Hizmetlerde FinTech Liderliği, Kripto Varlıkları ve Jetonları ve FinTech Analitiği hakkında bilgi edindiği gelişmiş bir modül vardır.

Programı başlattığınızda ne bekleyebilirsiniz?

IIM Kalküta’nın bu programı, aşağıdakileri yapmanızı sağlayarak profesyonel FinTech yolculuğunuzda size yardımcı olur:

• Teklifinizi modernize etmek için modern teknolojileri entegre etmeye başlayın,
  • Kuruluşunuzdaki rolünüz dahilinde dönüşümü teşvik edin,
  • İşyeri finans fonksiyonunun değer zincirini dönüştürme stratejisi.
Buna ek olarak, program size nihayetinde kuruluşunuzun Fintech’in nüanslı dünyasını anlamasını sağlayacak bilgileri verir. Sana yardımcı olacak:

• Şirketinizin “dijitalleşme” çabalarını yönlendirmeye katkıda bulunun,
  • Finansal dönüşüm için bir plan oluşturma konusunda ekibinize rehberlik edin,
  • Dönüşüm çabalarından değer elde etmek için ekiplerle işbirliği yapın.
IIM Kalküta’nın APFFB’sini Kimler Dahil Etmeli?

Kurs, kuruluşlarında FinTech projelerini yürüten liderler rolünü üstlenmek isteyen katılımcılar için hem yönetim hem de teknik içerik içerir. Yani FinTech organizasyonlarında orta veya üst yönetim seviyesindeyseniz bu program tam size göre. Ayrıca, şirketiniz veya girişiminiz için bir FinTech stratejisi planı oluşturmayı düşünüyorsanız, bu kurs amacınıza hizmet edecektir.

program detayları

FinTech endüstrisindeki geleceğin liderleri için tasarlanan bu programı seçmeden önce göz önünde bulundurulması gereken belirli program özellikleri vardır.

• Uygunluk: Profesyoneller, Mezuniyet veya Mezuniyet Sonrası’nda en az %50 puan almış olmalıdır.
  • Tecrübe etmek: İlgili geçmişe ve 5+ yıllık deneyime sahip profesyoneller.
  • Program maliyetleri: Tam ödeme, %0 faiz planı ve faize dayalı planlar dahil olmak üzere birden fazla ödeme seçeneğiyle ₹ 4.40.000
Program için uygun olduğunuzu düşünüyorsanız ve kendinizi FinTech alanında bir lider olarak görmek istiyorsanız, o zaman IIM Kalküta’nın FinTech ve Finansal Blockchain İleri Düzey Programı düşünülmelidir. Bu program sadece sürekli gelişen FinTech alanı için sağlam bir temel oluşturmakla kalmayacak, aynı zamanda sizi endüstrinin geleceği hakkında ilgili bilgilerle donatacaktır. ziyaret edin
resmi internet sitesi Kurs hakkında detaylı bilgi ve kayıt için.

Hindistan Yönetim Enstitüsü, Kalküta Hakkında
Hindistan Yönetim Enstitüsü Kalküta, Kasım 1961’de Hindistan Hükümeti tarafından, Batı Bengal Hükümeti, The Ford Alfred P. Sloan Yönetim Okulu (MIT) ile işbirliği içinde yönetim alanında lisansüstü çalışmalar ve araştırma için ilk ulusal enstitü olarak kuruldu. Vakıf ve Hint Endüstrisi. Yıllar geçtikçe, IIM Kalküta yüksek kaliteli yönetim eğitimi sağlayan, dünya çapında bir üne sahip olgun bir kurum haline geldi. Yüksek lisans ve doktora programları, yönetici yetiştirme programları, araştırma ve danışmanlık faaliyetleri aracılığıyla Hindistan yönetiminin profesyonelleşmesi konusunda öncü bir rol oynamıştır. Asya’da 3. Yönetim İşletme Okulu ve dünya çapında İlk 25 arasında yer almaktadır. Daha fazla bilgi için şu adrese gidin:
www.iimcal.ac.in.

TalentSprint Hakkında
2010 yılında kurulan TalentSprint, NSE grubunun bir parçasıdır ve genç ve deneyimli profesyonellere dönüşümsel ileri teknoloji ve derin teknoloji öğrenme programları sunan küresel bir eğitim teknolojisi şirketidir. Şirketin dijital öğrenme platformu ipearl.ai, derin teknoloji uzmanlığı arayanlar için hibrit bir yerinde/çevrimiçi deneyim sunuyor. TalentSprint, birinci sınıf programlar, sertifikalar ve sonuçlar oluşturmak ve sunmak için önde gelen akademik kurumlar ve küresel şirketlerle ortaklık kurar. Programlar sürekli olarak yüksek düzeyde katılım ve müşteri memnuniyeti sağlamıştır. Hindistan Hükümeti Beceri Geliştirme ve Girişimcilik Bakanlığı’nın bir şubesi olan Ulusal Beceri Geliştirme Şirketi’nin önde gelen inovasyon ortağıdır. TalentSprint birçok prestijli ödül aldı ve yakın zamanda Hindistan’da derin teknoloji yeteneği oluşturmadaki mükemmelliği nedeniyle Indian Achievers Award 2022 ile onurlandırıldı.

Sorumluluk Reddi: Bu makale TalentSprint adına Times Internet Spotlight ekibi tarafından hazırlanmıştır.