Mutlu Makar Sankranti 2023: Makar Sankranti’de Paylaşılacak En İyi Mesajlar, Alıntılar, Dilekler, Görseller, Selamlar ve Duvar Kağıtları

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Mutlu Makar Sankranti 2023: Makar Sankranti’de Paylaşılacak En İyi Mesajlar, Alıntılar, Dilekler, Görseller, Selamlar ve Duvar KağıtlarıMakar Sankranti, 14 Ocak’ta hasat festivali hızla yaklaşıyor ve doğanın cömertliğini kutlama zamanı. Bu uğurlu gün, güneş tanrısı veya Lord Surya’nın onuruna mevsimlik bir kutlama ile ilgilidir. Makara rashi’de (Oğlak burcunda) güneşin gelişini anıyor. İnsanlar, pirinç ve mercimek karışımı olan khichdi’yi pişirerek, şenlik ateşi yakarak, uçurtma uçurarak ve partiler düzenleyerek kutlarlar. Ayrıca birbirlerine sıcak dilekler ve gajak, rewri vb. gibi tatlı hediyeler verirler.
Sankranti, güneşin festivali burada! Size daha fazla bilgi ve bilgelik getirsin ve tüm yeni yıl için hayatınızı aydınlatsın. Mutlu Makar Sankranti!

Hasat bayramı geldi ve bu vesileyle hayatınıza şan ve güzellikler getirmesini diliyorum. Size çok mutlu bir Makar Sankranti 2023 diliyoruz.

Güneş bilgi, manevi ışık ve bilgelik demektir. Makar Sankranti, içinde yaşadığımız yanılgının karanlığından yüz çevirmemiz ve neşe içinde içimizdeki ışığın gitgide daha parlak parlamasına izin vermemiz gerektiği anlamına gelir. Güneşin bugünden itibaren yaptığı gibi, saflık, bilgelik ve bilgide yavaş yavaş büyümeye başlamalıyız.

Umarım güneş tanrısı bu hayırlı vesileyle tüm dileklerinizi yerine getirir.
Bu festival hayatınızı büyük bir enerji ve coşkuyla doldursun ve tüm mutluluk ve refahı elde etmenize yardımcı olsun. Herkese Mutlu Makar Sankranti!

Makarna sankranti 2023

Bu bayramın size ve sevdiklerinize neşe getirmesi dileğiyle; ve bu yıl tüm dileklerin gerçekleşsin. Mutlu Makar Sankranti!

Size ve aile üyelerinize çok mutlu bir Makar Sankranti diliyorum!

Güneş kuzeye yolculuğuna başlarken, umarım tüm hayalleriniz gerçek olur.

Makar Sankranti’de yükselen güneş hayatınızı bol neşe ve refahla doldursun. Mutlu Makar Sankranti.

Mutlu ve müreffeh bir Makar Sankranti için en iyi dileklerimle! Umarım güneş tanrısı bu yıl tüm dileklerinizi gerçekleştirir.

Makar Sankranti uçurtmalarınız gibi başarıyla uçmanız dileğiyle.

Mutlu Makar Sankranti 2023: Mesajlar, Alıntılar,

Bu Makar Sankranti hayatınızı neşe, mutluluk ve sevgi ile doldursun. Size ve ailenize çok mutlu bir Makar Sankranti diliyoruz!

Makar Sankranti’nin bu mübarek gününde mutluluk, huzur ve refah içinde yaşamanızı dilerim. Mutlu Makar Sankranti!

Bu bayram mevsimi sonsuz mutluluk ve neşe getirsin. Mutlu Makar Sankranti!

Tutku, mutluluk ve başarı hayatınızı doldursun. Mutlu Makar Sankranti!

Bu bayram mevsimi sonsuz mutluluk ve neşe getirsin. Mutlu Makar Sankranti!

Bu Makar Sankranti tüm üzüntülerinizi gidersin ve hayatınızı sonsuza dek sıcaklık, neşe, mutluluk ve sevgi ile aydınlatsın!

Makar Sankranti'den mutlu dilekler ve görüntüler

Bu Makar Sankranti hayatınızı zafer ve mutluluğun sıcaklığıyla aydınlatsın.

Dünyanın sunduğu tüm mutlulukları alabilirsin. Mutlu Makar Sankranti 2023!

Rewri, moongfali ve patlamış mısırın tatlılığıyla bu festivalin tadına varın ve mutluluk saçın. Mutlu Makar Sankranti 2023!

Günleriniz neşeyle, haftalar mutlulukla, aylar refahla dolu ve kutlamalarla dolu yıllar yolunuza çıksın. Makar Sankranti’nin mübarek vesilesiyle Tanrı sizi ve ailenizi kutsasın.

“Sankranti, Hindu astrolojisinde Güneş’in bir Rashi’den – veya zodyak burcundan – diğerine geçişini ifade eden Sanskritçe bir kelimedir. Bu nedenle, toplamda böyle on iki Sankranti vardır. Bununla birlikte, Sankranti festivali genellikle Makar Sankranti’ye veya güneşin Dhanu Rashi’den veya Yay’dan Makar Rashi’ye veya Oğlak burcuna geçişini ifade eder.” Kış gündönümü, günlerin uzunluğundaki kademeli artışın başlangıcını işaret eder. Bilimsel olarak yılın en kısa günü Aralık ayının yirmi birinci veya yirmi ikinci gününe denk gelir ve bundan sonra günler uzamaya başlar ve kış gündönümü başlar. Bu nedenle, güneşin kuzey hareketi olan Uttarayana aslında Makar Sankranti’nin günü olan 21 Aralık’tır. Ancak Dünya’nın 23.45 derecelik eğimi ve ekinoksların kayması nedeniyle, boylamsal değişim olan ayanamsa gerçekleşir. Bu, Makar Sankranti’nin çağlar boyunca daha da aşağı kaymasına yol açtı. Bin yıl önce Makar Sankranti 31 Aralık’ta düştü ve şimdi 14 Ocak’ta. Beş bin yıl sonra Şubat’ın sonu olacak, 9.000 yıl sonra ise Haziran olacak.”

― Mahendra Jakhar, Benares Kasabı

Mutlu Makar Sankranti Sözleri ve Resimleri

Monkey sabhi ko Makar Sankranti ki dheron shubh kamnayein.

Sadece aur sadece pariwar ki veya se maymun sabhi ko Makar Sankranti ki mangal kamnayein.

Güzel, parlak ve mutlu bir gün, güneş ışığını yoğunlaştırmak için makar’a girdi. Gülümsemeleri aydınlatmak, bir araya gelmek ve hayattan zevk almak için hasat edilen mahsul.” — Size çok mutlu Makar Sankranti diliyorum

Gelin hep birlikte bu mutlu günü kutlayalım. Uçurtma uçuralım ve mutluluk gökyüzüne dokunalım. Size çok mutlu bir Makar Sankranti diliyorum

Makar Sankranti’nin uğurlu olayının beklentisiyle, güneş tanrısı sizi en seçkin kutsamalarıyla yağdırsın.

Bununla size ve ailenize mutluluklar dilerim Makar Sankranti.

Ömrünüz aşkla dolsun.

Hayatınız Lakshmi ile kutsansın

Hayatınız mutlulukla kutsansın.

Uçağınızın pilotu sizsiniz, bu yüzden size hayatınızdaki tüm engelleri aşacak enerji ve motivasyon diliyorum. Mutlu Makar Sankranti 2022!

Mutlu Makar Sankranti 2023: Mesajlar, Görseller

Makar Sankranti, yeni bir kaderin, mutluluğun veya hüznün yeni bir başlangıcıdır. Size mutlu bir Makar Sankranti diliyorum!

Bu Makar Sankranti, güneş umutla doğar, uçurtmalar gökyüzünde güçlü bir şekilde uçar ve ekinler hasat edilmeye hazırdır – tüm bunlar umut, neşe ve bolluğu ifade eder. Mutlu Makar Sankranti!

Bu Makar Sankranti’de hepimize neşe ve refah nasip olsun. Size ve sevdiklerinize mutlu bir Uttarayan diliyorum!

Umarım güneş tanrısı bu Makar Sankranti’nin üzerine kutsamalarını size ve ailenize yağdırır. Zorlukların son bulması ve hayatınıza başarı, neşe ve huzur getirmesini dilerim.

Bu Makar Sankranti, yüzleri güldüren iyi bir hasat ve mutlu bir yıl diliyorum. Size mutlu ve müreffeh bir Makar Sankranti diliyorum!

Ömrünüz til ve gurun tatlılığı ile dolsun. Size ve ailenize çok mutlu bir Makar Sankranti diliyoruz!

Umarım bu yıl hayatınız jaggery’nin tatlılığıyla doludur. Makar Sankranti 2022 Bereket!

Bu Makar Sankranti özlemini çektiğiniz her şeyi üzerinize yağdırsın. Hayatında kederden eser kalmasın. Mutlu Makar Sankranti!

Umarım bu Makar Sankranti’de Surya Devta size ve ailenize kutsamalarını yağdırır. Bunun hayatınızdaki zorlukların ve engellerin sonunu işaret etmesi için dua ediyorum. Başarı, mutluluk ve huzur bulsun. Mutlu Makar Sankranti!

Bu festival hayatınızı büyük bir enerji ve coşkuyla doldursun ve tüm mutluluk ve refahı elde etmenize yardımcı olsun. Herkese Mutlu Makar Sankranti!

Bu Makar Sankranti, güneş umutla doğar, uçurtmalar gökyüzünde güçlü bir şekilde uçar ve ekinler hasat edilmeye hazırdır – tüm bunlar umut, neşe ve bolluğu ifade eder. Mutlu Makar Sankranti!

Makar Sankranti’de ve her zaman güneş hayatınıza barış, refah ve mutluluk saçsın. Mutlu Makar Sankranti!

Güneş yeni bir umutla doğar,
Uçurtmalar güçle uçar,
Ekinler hasat edilmeye hazır,
Hepsi umut, neşe ve bolluğu ifade ediyor.
Mutlu Makar Sankranti 2023!

Makar Sankranti’nin bu festivali hayatınızı büyük bir enerji ve coşkuyla doldursun
Ve size ve sevdiklerinize mutluluk ve refah getirsin
Mutlu Makar Sankranti!

Tüm dilekleriniz bu Makar Sankranti’de ve sonsuza dek gerçekleşsin.
Mutlu Makar Sankranti!

Bu şevk ve şevk bayramı hayatınızı büyük bir enerji ve şevkle doldursun ve size ve sevdiklerinize mutluluk ve refah getirmenize yardımcı olsun. Herkese mutlu Makar Sankranti!

Gud Ki Mithas,
Patango Ki Ace,
Sankranti Me Manao Jam Kar Ullas.

basmati chawal,
Urad ki daal,
Ghee ki husbu,
Am ka achar,
Dahibade ki mehak veya apno ka pyar,
Mubarak ho apko khichdi ka tyohar.

Umarım bu yıl size tüm hedeflerinizi gerçekleştirmeniz ve tüm çalışmalarınızın meyvelerini görmeniz için yeni fırsatlar getirir. Makar Sankranti’ye selamlar!

Makar Sankranti’ye en içten dileklerimi iletiyorum. Bu bayram size bereket, sağlık ve tüm çabalarınızda başarı getirsin.

Güneş tanrısı size neşe, başarı ve bol para versin. Mutlu Makar Sankranti, dostum.

Güneşin şerefine bu hayırlı günde güneş tanrısının size bahşettiği kutsal ışınların kutsanmasını diliyorum. Herkese mutlu Makar Sankranti!

Gönülde sevinç var,
gönüllerde bir heyecan,
rengarenk gökyüzünde uçan uçurtmalar,
Mutlu Makar Sankranti!