Mutlu Ugadi 2023: Ugadi’de arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşabileceğiniz en iyi 50 dilek, mesaj, alıntı ve selam

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Mutlu Ugadi 2023: Ugadi’de arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşabileceğiniz en iyi 50 dilek, mesaj, alıntı ve selamHindu takvimine göre Ugadi veya Yugadi Yeni Yıl Günüdür ve Hindistan’ın Andhra Pradesh, Telangana, Karnataka, Tamil Nadu ve Goa eyaletlerinde kutlanır. Ugadi, geleneksel olarak Hindu ayının Chaitra ayının ilk gününde kutlanır. Gregoryen takvimine göre Ugadi, Nisan ayına denk geliyor.

Yerlere Muggulu adı verilen canlı desenler boyanarak, kapılara torana – mango yaprağı süsleri – asılarak, yeni kıyafet gibi hediyeler alıp vererek, ihtiyaç sahiplerine yardım ederek, yağlı masajlar ve özel banyolar yaparak, pachadi yaparak ve dağıtarak gün kutlanır. ve Hindu tapınaklarını ziyaret edin. Pachadi olarak bilinen popüler bir tatil yemeği, tatlı, ekşi, tuzlu, acı, buruk ve baharatlı dahil olmak üzere tüm tatları birleştirir.

Telangana ve Karnataka’da, yaklaşan yeni yıldaki tüm hayırlı olayları sembolize eder ve insanlar bundan en iyi şekilde yararlanmak için kendi yollarından çıkarlar. Ugadi veya Yugadi başlangıç demektir. Adi ve yuga her şeyin başlangıcını ifade eder. Diğer yılbaşı günleri gibi Ugadi de bireyler için yeni bir başlangıcı simgeler. Gün, yeni yılın başında neşe ve tanrıların kutsamasını getirmek için kutlanır. Bireyler, yağ banyosu, ev temizliği ve ibadet gibi tatille ilgili gelenekleri yerine getirirler. Ugadi için hazırlıklar bayram gününden bir hafta önce başlar.

Hindular çok eski zamanlardan beri Ugadi’yi kutluyorlar. Orta Çağ’dan kalma yazıtlar ve edebiyat, bu günde Hindu tapınaklarına ve toplum kuruluşlarına yapılan önemli hayırsever katkıları anlatıyor. Sadece Hindistan’da değil, Mauritius gibi diğer ülkelerde de Ugadi özel bir bayram ve bayramdır.

Ugadi 2023 görselleri

mutlu ugadi 2023 dilekleri ve mesajları

Mutlu Ugadi 2023 Dilekler ve Görseller

Mutlu Ugadi 2023: Mesajlar ve Alıntılar

Mutlu Ugadi 2023 Dilekleri

• Ugadi’yi coşku, umut ve şevkle karşılayalım. Bu bayram yeni bir ruh getirsin.
  • Daha sağlıklı ve artan servetinizle bu Ugadi’den keyif alacağınızı umuyoruz. Ailenizde refah çiçek açsın.
  • Bu yeni yıl bir tencere dolusu mutluluk getirsin. Umarım siz ve aileniz bu festivalden daha önce hiç olmadığı kadar keyif alırsınız.
  • Ugadi bizim için yeni bir yılı başlatırken size en iyi dileklerimi ve sevgilerimi gönderiyorum. Bu yıl tüm hayallerin gerçek olsun ve her şey istediğin gibi olsun.
  • Bu yeni yıl siz ve aileniz için refahın gelişini müjdelesin. Mutlu ugadi!
  • Çiğ mango, çiğ neem ve jaggery’nin tadı tüm acıları gidersin ve hayatınıza tatlı tatlar katsın. Mutlu ugadi!
  • Hayran olmayı öğrenen, ama kıskanmayı öğrenen mutludur. Neşeli bir Ugadi ve bol barış ve refah içinde mutlu bir yeni yıl için iyi dileklerimle.
  • Tatlı ve ekşi. İşte bu Ugadi’de hayatın her alanında ve her zaman mutluluklar dilerim.
  • Yaşasın Hindu kültürü geleneği ve nesiller geçtikçe Hindu kültürü güçleniyor, devam ettirelim. Ugadi’ye en iyi dileklerimle.
  • Geçmişin gölgelerini arkamızda bırakalım ve yeni bir başlangıcı dört gözle bekleyelim. Size neşe ve eğlence dolu bir Ugadi diliyoruz!
  • Işıklar karanlığa galip gelsin. Barış dünyayı aşsın. Mutlu ugadi!
  • Bu Ugadi size şimdiye kadar arzuladığınız en parlak ve seçkin mutluluğu ve sevgiyi getirsin. Neşeli ugadi.
  • Etrafımıza sevgi ve mutluluk yaymak için bu Ugadi hakkında bir karar verelim.
Mutlu Ugadi 2023 mesajları

• Bu Ugadi’ye neşeli şenlikler gönderin. Size ve ailenize mutlu Ugadi.
  • Yepyeni bir yılı karşılarken, mutluluk ve refah yolunda ilerlerken, size mutlu bir Ugadi diliyorum.
  • Tanrı dünyayı Ugadi arifesinde yarattı, böylece sevgi dolu yaratıkları içinde uyum içinde yaşayabilsin, Mutlu Ugadi 2023
  • Bu Ugadi hayatınıza barış ve denge getirsin. Sana mutlu bir Ugadi diliyorum
  • Ugadi’nin bu hayırlı anında, sağlığınız ve mutluluğunuz için Tanrı’ya dua ediyorum! Lord Ganesha tüm hayallerinizi gerçekleştirsin!
  • Ugadi’yi büyük bir iyimserlik, heyecan ve beklentiyle karşılayalım. İyi şanslar, tatmin, huzur ve zenginlik umalım. Mutlu Ugadi.
  • Umarım Ugadi’nin ışıkları hayatınızı parlaklık ve sıcaklıkla doldurur. Sana çok mutlu bir Ugadi.
  • Eğlenceyi ve barışı teşvik etme sözü, bir gülümseme ve insanlık ruhuyla verilir, size ve ailenize mutlu bir Ugadi diliyorum.
  • Bu Ugadi dileğinin sizi mutlu bir ruh haline sokmasını umarız. Kalpten geldiği sürece hiçbir arzu küçük veya büyük değildir. Neşeli ugadi.
Mutlu Ugadi 2023 Sözleri

• “‘Yug Adi’ (Ugadi), yeni bir Yuga’nın (yıl) başlangıcı anlamına gelir. Bu yeni yıla yeni umutlarla başlayalım. Size ve ailenize hayırlı bir Ugadi diliyoruz.”
  • “Ugadi’nin üzerine ilahi bereketler yağsın ve hayatta en iyi başarı ve büyümenin tadını çıkarsın… Size çok mutlu bir Ugadi diliyorum efendim.
  • “Ugadi vesilesiyle, mutlu bir yıl diliyorum…. Tüm hayalleriniz gerçek olsun ve parçası olduğunuz her girişimde başarı bulmanız dileğiyle…. Mutlu ugadi!!!”
  • “Mutlu ve güzel bir Ugadi diliyorum… Bu bayramı aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte geçirmeniz ve Yeni Yılı harika kutlamalarla karşılamanız dileğiyle.”
  • “Yeni yılın zorlukları sizin için büyük fırsatlara dönüşsün….. Kariyerinizde yeni zirveler dileğiyle…. Ugadi için en iyi dileklerimle efendim.
  • “Ugadi parti zamanı ve sizin için yılın harika bir başlangıcı olmasını sağlayan en iyi kutlamaları diliyorum…. Ugadi’niz mübarek olsun.”
  • Size mutluluk ve gülümsemeler, başarı ve büyüme, refah ve pozitiflik diliyorum… Size ve ailenize canlı bir Ugadi diliyorum!!!
  • “Aileniz ve arkadaşlarınızla Ugadi şenliklerinin tadını çıkarmanız dileğiyle…. Size Ugadi’de iyi zamanlar ve harika bir yıl diliyorum.
  • “Sevgili Efendim, kariyerinizin özel bir yılı olması için her günün yolunuza birçok fırsat çıkarmasını diliyorum… Ugadi’niz çok mutlu olsun.”
  • “Ugadi vesilesiyle en iyi patrona en içten selamlarımı gönderiyorum…. Kariyerinizde yeni yollarda yürümeniz ve yeni zirvelere ulaşmanız dileğiyle….. Harika bir yıl geçirin efendim!!!”
  • “Yeni yılın parlaklığı ve pozitifliği, bize ilham vermek ve sizin izinden gitmek için size dünyadaki tüm başarıları getirebilir…. Ugadi’niz kutlu olsun efendim.