Oakridge Uluslararası Okulu, Gachibowli, Şef Ajay Chopra ile Meksika yemekleri ustalık sınıfına ev sahipliği yapıyor

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Oakridge Uluslararası Okulu, Gachibowli, Şef Ajay Chopra ile Meksika yemekleri ustalık sınıfına ev sahipliği yapıyorYemek yemek, çocuklar için sadece bir beslenme kaynağı değil, aynı zamanda keyifli bir deneyimdir. Gachibowli Haydarabad’daki en iyi uluslararası okullardan biri olan Oakridge, ünlü şef Ajay Chopra ile özel bir yemek seansına ev sahipliği yaparak öğrencilerin doğal meraklarına heyecan verici tatlar kattı. Tasty Tales’in himayesinde ve Oakridge’in yemek ortağı Sodexo ile işbirliği içinde gerçekleştirilen bu özel oturum, genç öğrencilere duyusal bir keşif deneyimi yaşattı.
Sodexo, beslenme, tesisler ve kampüs yönetimi alanında geniş bir hizmet yelpazesi ile eğitim alanında diğerlerinin yanı sıra Hindistan’da bir pazar lideridir. Şirket, Hindistan’daki en iyi okullara ve üniversitelere yılda 55 milyon yemek sağlıyor. En iyi mutfak bilgisi, sağlık ve hijyen önlemleri ve iyi eğitimli personel ile öğrencilerin, öğretim üyelerinin ve destek personelinin genel fiziksel ve ruhsal sağlığının korunmasına özen gösterilmektedir. Şirket ayrıca 2022 Dünya Eğitim Kongresi’nde eğitim alanında yemek ve ikram mükemmelliğine olan bağlılığıyla tanındı.” dedi Şef Chopra.
Şef Chopra, öğrencileri mutfak dünyasıyla tanıştırırken, kültür ve tariflerle ilgili ilginç gerçekleri ve ufak tefek bilgileri paylaşırken ağız sulandıran Meksika lezzetleri verdi. Junior Oakridge öğrencileri, etkileşimli ve enerjik oturumun tadını çıkarırken, şefin yabancı mutfağını öğrenerek heyecan verici bir saat geçirdiler. Birkaçı da hizmetlerine gönüllü oldu ve ünlü şefle nasıl hazırlanacağını ilk elden öğrendi.

Tebrikler!

Oyunuzu başarıyla kullandınız

Sonucu görmek için giriş yapın

Küçük öğrenciler arasındaki coşkuyu görmekten çok memnun olan ilk yılların başkanı Ritu Agarwal şunları söyledi: “Bu öğrencilerimiz için çok heyecan verici bir deneyim oldu. Genç öğrencileri mutfak becerileriyle tanıştırmak, onların sosyal, duygusal ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olabilir. Ayrıca onları daha organize hale getirir ve talimatları bilişsel olarak takip etmeleri için onları eğitir.

Okul ayrıca, ünlü şefin küratörlüğünü yaptığı personel ve öğrenciler için özel bir Meksika yemeği galasına ev sahipliği yaptı. Her bir tezgahın özenle dekore edildiği ve damak tadınıza hitap eden yiyeceklerin sunulduğu öğle yemeği, katılımcılar tarafından çok beğenildi. “Ünlü şefin katıldığı yemek şöleni, kampüste kesinlikle büyük bir coşku yarattı.ritu ekledi.

Etkinlik hakkında konuşan yönetmen, Oakridge Uluslararası OkuluDipika Rao dedi”Nord Anglia Education’ın bir parçası olan Oakridge International School, Gachibowli, meraklı ve bilgili uluslararası zihniyete sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlayan bir eğitim sunuyor. Oakridge’in eğitimcileri, çeşitliliği kutlayan, kültürel olarak kapsayıcı bir öğrenme ortamı geliştirir. Öğrenmede çok yönlülüğü teşvik etmek ve öğrencilere dönüştürücü eğitim sağlamak için Oakridge International School, Gachibowli hem IB hem de CBSE Kurullarına bağlıdır..

Feragatname: Bu makale tarafından yazılmıştır. Times Internet Spotlight ekibi tarafından Oakridge Uluslararası Okulu