Özel – Nimrit Kaur Ahulwalia’nın Babası Abdu Rozik ve Grubuyla Hiçbir Sorunumuz Olmadığını Açıkladı

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Özel – Nimrit Kaur Ahulwalia’nın Babası Abdu Rozik ve Grubuyla Hiçbir Sorunumuz Olmadığını AçıkladıBigg Boss 16, ev arkadaşlarının akrabaları geldiğinden beri her zamankinden daha fazla popülerlik kazanıyor. Nimrit Ahluwalia Kaur’un babası Gurdeep Singh Ahluwalia, Bigg Boss 16’nın evine girmeden önce ETimes TV’ye özel olarak konuştu ve Abdu ve kızlarının bağıyla hiçbir sorunları olmadığını açıkladı.

“Sayın Salman, Nimrit ile annesinin arkadaşlıkla ilgili bir sorunumuz olduğunu ve uzak durmamız gerektiğini söylediğini tartıştı. Nimrit bunu duyunca şaşırdı çünkü bizi tanıyor ve bizden bunu söylememizi beklemiyor. .” “Çocuğumuzun çok mantıklı olduğunu biliyoruz. İlişkilerini, arkadaşlarını, en yakın arkadaşlarını nasıl sürdüreceğini biliyor. Şok oldu ve konuşmak istedi ama Salman bey’in sohbet havasında olmadığını fark etti. Bunu anlamıştı. İyileşmesi ve geri adım atması,” diye açıkladı.

Nimrit’in şok olduğunu görünce ailenin kırılıp kırılmadığı sorulduğunda ise, “Ani davranışına biz üzülmedik ama şaşırdık. Hatta halk şaşırdı. Nimrit bundan bahsetmişti. Bir arkadaşımız fikrini değiştiriyor. Tavrını ve konuşmayı kesti.Şaşırdık.Abdu’ya sadece bir kez sordu ve Abdu’nun incinmeyeceğinden emin olduğu için bir daha onunla yüzleşmedi.Arkadaşlarıyla tartıştı.Bunun sebebinin ne olabileceği konusunda kafası karışmıştı. ani davranış değişikliği Ama dışarıdan hepimiz anladık ki onun çok tartışılan doğum günü meselesinden bahsediyorum Onun için bu bir sürprizdi ve Abdu, Nimrit’e sürpriz yapmak için çikolata topluyordu. ban Gaya, öyle bırakalım.”
Gurdeep Singh Ahluwalia, Abdu ve kızı Nimrit’in tartışmasının artık kapanmış bir bölüm olduğunu söylüyor: “Bana arama bölümünü sorarsa, ona gerçeği söylerim. Aksi takdirde, bölümü şimdi tartışmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum.” diye bitirdi.