Özel! Shubhangi Atre, 19 yıllık evliliğin ardından kocası Piyush Poorey’den boşandı

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Özel! Shubhangi Atre, 19 yıllık evliliğin ardından kocası Piyush Poorey’den boşandıShubhangi Atre ve kocası Piyush Poorey ayrıldı. İkisi neredeyse bir yıldır birlikte yaşamıyorlar ve uzlaşma pek olası görünmüyor. Shubhangi, dijital pazarlamayla ilgilenen Piyush ile 2003 yılında memleketi Indore’da evlendi. İki yıl sonra bir kızları oldu.

Piyush Poorey ile Shubhangi

Bhabiji Ghar Par Hai! adlı TV programında Angoori Bhabhi’yi canlandıran Shubhangi bunu doğruladı: “Birlikte yaşamadığımızdan beri neredeyse bir yıl oldu. Piyush ve ben evliliğimizi kurtarmak için elimizden gelenin en iyisini yaptık. Karşılıklı saygı, dostluk, güven ve dostluk güçlü bir evliliğin temelidir.”
Shubhangi, “Ancak sonunda farklılıklarımızı çözemeyeceğimizi anladık ve birbirimize alan açmaya ve bireysel yaşamlarımıza ve kariyerlerimize odaklanmaya karar verdik” dedi.

Oyuncunun bu karara varması kolay olmadı. O, “Hala zor. Ailem benim önceliğim ve hepimiz ailelerimizin etrafımızda olmasını istiyoruz. Ancak bazı hasarlar artık onarılamaz. Bunca yıllık bir ilişki bozulduğunda, bu sizi kesinlikle zihinsel ve duygusal olarak etkileyecektir. Ben de vuruldum ama bu adımı atmak zorundaydık ve bununla barışığım. Mental istikrar her şeyden önemlidir. Her zaman başarısızlıkların size bir ders verdiğine inandım.

Ayrı yaşayan çift, 18 yaşındaki kızları Ashi’ye karşı samimi olmaya devam ediyor. “Hem annesinin hem de babasının sevgisini hak etti. Piyush Pazar günü onunla buluşmaya gelir. Televizyon kariyerine 2006 yılında Kasautii Zindagii Kay ile başlayan, Kasturi ve Chidiya Ghar gibi dizilerde yer alan Shubhangi, babasının sevgisinden mahrum kalmasını istemiyorum” diyor.

Piyush’a ulaştık ama yorum yapmamayı tercih etti.