Pakistanlı kriket oyuncusu Mohsin Khan, Reena Roy’dan boşandığı için sessizliğini bozdu | hint filmi haberleri

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Pakistanlı kriket oyuncusu Mohsin Khan, Reena Roy’dan boşandığı için sessizliğini bozdu | hint filmi haberleriReena Roy, oyunculuğa ilk kez 15 yaşındayken 1972’de vizyona giren Zaroorat ile başladı. 70’ler ve 80’lerde gümüş ekrana hükmetti. Oyuncu, kariyerinin zirvesindeyken oyunculuktan emekli oldu ve ünlü Pakistanlı kriket oyuncusu Mohsin Khan ile evlendi. Çift 1983’te evlendi. Sonra Reena Pakistan’a taşındı.
Reena ve Mohsin bir kız bebekle kutsanmış olsalar da kısa süre sonra ayrıldılar ve Reena 1992’de Hindistan’a döndü. Son zamanlarda Mohsin Khan, boşanmaları konusundaki sessizliğini bozdu. Geçenlerde bir röportajda bir haber kanalına anlattı. “Pişman değilim. Bir insanla evliydim, onun kim olduğunu ve nereden geldiğini görmedim. Ama Pakistan’da kalmaya karar verdim… Pakistan bizim kimliğimiz. Ben hiç görmedim. Düğünümüzden önceki filmlerine kimse inanmıyor buna.Evden çıksam ve bir Amitabh Bachchan sahnesi olsa muhtemelen durup izlerdim ama onun dışında hiç film izlemedim.Ve hiç etkilenmedim. güzellik adına, iyi bir insanı sevdim.”

Reena, kızı Sanam’ın velayetini aldı. ETimes ile daha önce yapılan bir röportajda oyuncu, Mohsin hakkında konuştu. ‘Kızımın babasıdır’ dedi. Onunla temas halinde. Yakın bir baba-kız bağı paylaşıyorlar. Hayatta iyidir. Allah’tan onu sağlıklı ve mutlu tutması için dua ediyorum.”