Parineeti Chopra: Evlenip çocuk sahibi olmayı gerçekten çok isterdim ama… | hint filmi haberleri

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Parineeti Chopra: Evlenip çocuk sahibi olmayı gerçekten çok isterdim ama… | hint filmi haberleri2023 yılı, her yerde pek çok düğün çanının çalmasıyla gelin teli kasabasında parlak bir şekilde başladı. KL Rahul-Athiya Shetty’den Sidharth Malhotra-Kiara Advani’ye, Abhishek Pathak-Shivaleeka Oberoi’den Maanvi Gagroo-Varun Kumar’a ve Swara Bhasker-Fahad Ahmad’a, B-Town sürekli bir kutlama aşamasında. Parineeti Chopra da doğru zamanda doğru kişiyle evlenmek istiyor.
Uunchai oyuncusu Hindustan Times ile yaptığı bir röportajda, şu anda bekar olmasına rağmen, derin sona atlamak için iyi bir eşleşme bulmak istediğini itiraf etti. “Bana bir erkek bul, o zaman özel hayatım düzene girer” dedi.

Parineeti, evlenmek ve çocuk sahibi olmak istediğini de sözlerine ekledi. Buna ek olarak, inişli çıkışlı, iyi sağlık, mutluluğu paylaşmak için aile ve arkadaşlarla dolu güzel dengeli bir kariyer istiyor.
Yakın zamandaki Bollywood düğünlerinden bahseden Parineeti, arkadaşlarının bu işe giriştiğini görmekten mutlu olduğunu söyledi. “Şahsımı bulduğum ve şahsıma aşık olduğum gün onunla evlenmek istiyorum” diye ekledi.

Aktris ayrıca, Priyanka Chopra ve aynı zamanda Chopra ailesinin ilk bebeği olan kızı Malti Marie ile tanışmak için zamanın sıkıştığını da açıkladı. Parineeti küçüğün üzerine fışkırdı ve “O en güzel küçük şey ve bir lütuf” dedi. Malti Marie ilk çıkışını yaptığında sevimliliğine hayran kalan dünyanın geri kalanı gibi, Parineeti de o günü hatırladı ve “O gün çok tatlı görünüyordu. O, ailemizin güzel bir mucize bebeği” dedi.

İş cephesinde, Parineeti yakında Diljit Dosanjh ile birlikte Imtiaz Ali’nin ‘Chamkila’ filminde görülecektir. Oyuncu, bu film için muhtemelen Diljit ile çekim yapacağı Pencap’a gitti. Punjab’ın sarı ‘khet’leri arasında sete yaptığı yolculuğun bir videosunu paylaşmıştı.

Ayrıca Tinu Suresh Desai’nin Akshay Kumar’la birlikte oynadığı ‘Capsule Gill’in bir parçasıdır.