‘Pathaan’ erken gişe tahminleri 3. Gün: Shah Rukh Khan’ın başrol oyuncusu Cuma günü koleksiyonlarda ilk düşüşü görüyor | hint filmi haberleri

benbilirim

Global Mod
Global Mod
‘Pathaan’ erken gişe tahminleri 3. Gün: Shah Rukh Khan’ın başrol oyuncusu Cuma günü koleksiyonlarda ilk düşüşü görüyor | hint filmi haberleriBollywood’un ‘Badshah’ı Shah Rukh Khan’ın Siddharth Anand tarafından yönetilen son filmi ‘Pathaan’ Cuma günü gişede ilk düşüşünü gördü.
İki gün boyunca Rs 50 crore’un üzerinde kalmayı başaran filmin gişede üçüncü gününde sayılarda düşüş gördüğü bildirildi. Boxofficeindia.com’daki raporlara göre, erken tahminler yaklaşık 35-36 crore’a ulaşıyor.

Bu, toplam koleksiyonu tahmini bir Rs 158-159 crore net’e getiriyor. Sinemalarda tarihi bir performans sergileyen film, ilk haftasonunda net net 140,50 Rs hasılat elde eden ‘KGF 2’ rekorunu kırdı. Bununla birlikte, SRK’nin hafta sonu tatilinin tadını çıkaran diğer filmlerden ziyade, bir çalışma haftasında büyük paralar toplamayı başardığını belirtmek gerekir.

Cumartesi ve Pazar tatillerinin sayı artışı için daha fazla alan sağlamasıyla birlikte, ‘Pathaan’ın bugün net 200 Rs’yi geçmesi bekleniyor. Filmin gişe rekorları kıran bir hafta sonu kaydetmesi ve Pazar gününü net 250 crore Rs’nin üzerinde koleksiyonla bitirmesi şaşırtıcı olmayacak.

2. Günde, ‘Pathaan’ Rs topladı. 68 crore net (Hintçe formatı), dublajlı formatlar ise 2,5 crore net Rs hasılat yaptı. Film, açılış gününde tahmini toplam 57 crore net alarak belirlediği, şimdiye kadarki en yüksek bir günlük koleksiyon rekorunu kırdı.

Yönetmen Siddharth, filmin başarısı hakkında yaptığı açıklamada, “Tarih yazın. Bunu herkes ister ama siz planlayamazsınız. Öylece olur. Ve gerçekleştiğinde, aslında çok alçakgönüllü bir deneyim. Hissediyorum. Şimdi film setine geri dönüp izleyiciler için gerçekten özel bir şey yaratmak için inanılmaz derecede bunaldım ve ilham alıyorum. Bu benim ruh halim.”

“Pathaan” ile Siddharth Anand, kredisine arka arkaya iki 50 crore+ açılışı olan tek Hintli film yönetmeni oldu.

Ticaret analisti Girish Johar, ETimes ile daha önce yaptığı bir konuşmada, “Pathaan aşırı hızlanıyor. İlgi, farkındalık ve çılgınlık oldukça yüksek. Bir süre sonra SRK beyaz perdeye geri döndü, bu yüzden hayranları çılgına dönüyor. Ayrıca çok göz alıcı ve yetenekli Deepika Padukone ile birlikte büyük bir takipçisi ve mega statüsü olan John Abraham ile bu, Bollywood’un şu anda sunduğu en iyi şey. Filmin tatil dışında en az 35 ila 38 crore arasında başlamasını bekliyorum, beş günlük hafta sonu boyunca Hindistan brüt 200 crore ve denizaşırı ülkelerde 300 crore’u kırma şansı kolayca olabilir küresel gişe işareti.”