Pathan Gişe 100 Crore

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Pathan Gişe 100 CroreShah Rukh Khan oyuncusu ‘Pathaan’ sadece Hindistan’da değil, denizaşırı gişelerde de hızlı bir başlangıç yaptı. Yurtiçi gişede film net 54 Rs kazandı ve uluslararası gişede de benzer bir açılış kaydedildi.
Ayrıca bakınız: Pathaan Film İncelemesi: Devasa, dağınık ve tuhaf, dünyayı dolaşan eğlenceli bir casus gerilim filmi

Erken tahminler, ‘Pathaan’ın Çarşamba gününe kadar 4,5 milyon dolar getireceğini gösteriyor. Gişe Hindistan’a göre, küresel açılış günü rakamı net 100 crore’un üzerinde ve ‘Pathaan’ aynı zamanda 100-110 Rs’lik küresel brüt koleksiyonuyla dünya genelinde ilk yüzyılı işaret ediyor. Kuzey Amerika’daki koleksiyonun yakında 1.5 milyon doları geçeceği bildiriliyor. Körfez pazarında filmin toplam hasılatına 1 milyon dolardan fazla katkıda bulunması bekleniyor ve ‘Pathaan’ muhtemelen gösterime girdikten sadece iki gün sonra pandemi sonrası Körfez’de en çok hasılat yapan Hint filmi olacak. Shah Rukh Khan, bu büyük yayınla üstünlüğünü kurdu. Film, Hrithik Roshan’ın ‘War’ (50 crore Rs) ve Yash’ın ‘KGF: 2’ Hintçe (52 crore Rs) açılış günü koleksiyon rekorunu çoktan kırdı. İlk haftasonunun sonunda ‘Pathaan’ın rekor bir rakam kazanması bekleniyor!

Sidharth Anand’ın yönettiği ‘Pathaan’da ayrıca başrollerde Deepika Padukone ve John Abraham yer alıyor. Film 25 Ocak’ta Hintçe, Tamilce ve Telugu dillerinde gösterime girdi. Bugünün Cumhuriyet Bayramı tatili nedeniyle ‘Pathaan’ koleksiyonunun muazzam bir şekilde büyümesi bekleniyor.

Bir aktör olarak adına 62’den fazla film gösterimi yapan Shah Rukh Khan, ilk günkü en yüksek koleksiyonunu kaydetti. ‘Pathaan’ Çarşamba günü Hindistan gişesinde tahmini net 56 Rs crore kazandı. SRK’nın 2014 yapımı ‘Yeni Yılınız Kutlu Olsun’ filmi, ilk gününde toplam 36,31 Rs crore kazanarak 9 yılın rekorunu elinde tuttu. En yüksek SRK açılış günü koleksiyonları listesindeki diğer filmler, 30.48 Rs kazanan “Chennai Express”, 20.37 Rs kazanan “Dilwale” ve 20.29 Rs kazanan “Raees”.

Shah Rukh Khan ile yeniden bir araya gelmekten bahseden Deepika, ‘Eh, her zaman inanılmazdı. Sanırım ona karşı hissettiklerimi asla kelimelere dökemeyeceğim. Benim için onunla ilişkim şu: Bu bir duygu, bu bir duygu ve bu sadece çok fazla sevgi ve koşulsuz. Om Shanti Om’dan başlayarak bazı inanılmaz filmler üzerinde çalışma şansına sahip olduğumuz için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Kariyerime onunla başladım. Ve birlikte farklı türde filmler yapma şansımız oldu. Ve aslında ikimizi de bu alanda görmek benim için çok heyecan vericiydi ve eminim onun için de öyleydi.