Pee Case: Sarhoş Flyer Pee Fiyaskosunun Ardından Yolcu Arkadaşına ‘Abi, Sanırım Başım Belada’ Hindistan haberleri

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Pee Case: Sarhoş Flyer Pee Fiyaskosunun Ardından Yolcu Arkadaşına ‘Abi, Sanırım Başım Belada’ Hindistan haberleriMUMBAI: “Abi, sanırım başım belada” dedi bir sarhoş Şankar Mishra 26 Kasım’da New York-Delhi uçuşunda 70’li yaşlarındaki bir kadına ait bir el ilanına işedikten sonra ayılan yolcu arkadaşına.
TOI konuştu Sugata BhattacharjeeABD merkezli bir odyoloji doktoru, business sınıfının ön sırasındaki 8A numaralı koltukta (pencere), bitişik Mishra 8C koltuğunda. “Asi bir sarhoş yolcuydu. Orta yaşlı Bhattacharjee, “Yalnızca öğle yemeğinde dört bardak sek malt viski içti,” dedi. Doktor, “gözle görülür şekilde sarhoş” göründüğü için, öncesinde ve sonrasında daha fazla içmiş olması gerektiğini tahmin etti. “Bana aynı soruyu üç kez sorduktan sonra, ‘Çocukların ne yapıyor?’ — Bir erkek satıcının yanına gittim ve ona yolcu arkadaşımın sarhoş olduğunu ve alkolü kesmek zorunda kaldıklarını söyledim.”

Arkalarında iki kadın yolcu vardı. Bhattacharjee, Mishra’nın 9A koltuğundaki yolcunun üzerine işediği iddia edildiğinde uyuduğunu, ancak ardından gelen olaylara tanık olduğunu söyledi. “Gözle görülür şekilde üzgün olmasına rağmen, kabin ekibi onu üzerine işeyen adamla konuşmaya ikna etti” dedi. “Bir ayyaş bir ayyaştır. Böyle bir suç işleyen bir adam gördüğünüzde özür dilemek için onu mağdurun yanına getirmiyorsunuz.”
Bhattacharjee, altı haftadan uzun bir süre önce meydana gelen olay karşısında hâlâ dehşete düşüyor. “Business class kabininde 1. sıradaydık. Tuvalet dört sıra gerideydi. Mantığını hala anlamış değilim… O (Mishra) uyandı, yan sıraya geçti ve idrarını yaptı” dedi. “Koridor koltuğunda da bir kadın vardı, ama idrara bulanmış olan cam kenarındaki kadın yolcuydu.”

Berbat!  New York-Delhi Air India uçuşunda kadın yolcunun üzerine işeyen adam, SHGM rapor istiyor

Berbat! New York-Delhi Air India uçuşunda kadın yolcunun üzerine işeyen adam, SHGM rapor istiyor

Olaydan bir süre sonra sarhoş Mishra uyuyakaldı. “Bir süre sonra Mishra uyandı, biraz ayıktı ve bana ‘Ağabey, sanırım başım belada’ dedi. ‘Evet, öylesin’ dedim.”
Bhattacharjee, kadının ortalığı temizlemesine yardım eden iki kabin ekibi üyesine övgüler yağdırdı. “Eldiven giyip eşyalarını uçağın tuvaletine götürüp temizlediler. Görevlerinin ötesine geçtiler” dedi. “Uçuşun sonuna doğru, mürettebattan durumu ele almalarına karşı protestomu kaydetmeleri için bir şikayet defteri istedim. Ama bana bir kağıt verdiler ve üzerine yazmamı istediler. Havayolu makbuzu bile kabul etmedi.”

TOI ile iki sayfalık şikayet mektubunun fotoğrafını paylaştı. “Uçuşun ortasında, yol arkadaşım Shankar Mishra (8C) üzerime düştüğünde uyandım. İlk başta sert uçuş nedeniyle dengesini kaybettiğini düşündüm” notu okundu.
Uçuş biraz türbülans yaşadı. “Ancak tuvalete gittiğimde 9A ve 9C’deki iki yolcu arkadaşımı sıkıntı içinde gördüm. 9A’daki bayan mutfağa vardığında tamamen ıslanmış olduğunu gördüm ve yolcu arkadaşımın (8C) o kadar sarhoş olduğunu ve bir sonraki sıraya geçip üzerine işediğini görünce şok olduk. İki uçuş görevlisi özenle onun temizlenmesine, kıyafetlerini değiştirmesine ve eşyalarını ve koltuğunu sterilize etmesine özenle yardım ederken, tüm zaman boyunca oradaydım.

Air India uçuşunda bir kadın yolcunun üzerine idrarını yapan Shankar Mishra'nın kimliği belirlendi

Air India uçuşunda bir kadın yolcunun üzerine idrarını yapan Shankar Mishra’nın kimliği belirlendi

Notta şöyle devam edildi: “Şahsen şu gerçeğinden rahatsızım: Kaptan onu yeni bir koltuğa atamadan önce neredeyse iki saat bekledi. Dört adet boş birinci sınıf koltuğunuz varsa, sıkıntılı bir yolcunun (kirli) koltuğuna geri dönmesine izin vermeyin ve onu hareket ettirmek için bir mürettebat koltuğunun açılmasını bekleyin. Bu kaptanın kötü kararı.
İmza sırasında Bhattacharjee, “On yıllardır Air India ile uçuyorum. Air India’yı kesinlikle seviyorum. Hindistan’ın ulusal havayolu şirketi hakkında tutkuluyum. Kuzeydoğu Hindistan’da doğdum, onlar bizim favori havayolumuzdu. Air India’nın verdiği gibi kimse size bağlantı sağlamaz. Ama sonuçta sorumluluk almakla ilgili.”
İzlemek Air India çiş olayı: ‘Abi, sanırım başım belada’ dedi sarhoş Shankar Mishra yolcu arkadaşına