Raju Srivastava’nın kızı Antara nihayet konuşuyor: “Babamın bir sağlık sorunu vardı. Spor salonunu suçlamayın” – Büyük röportaj

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Raju Srivastava’nın kızı Antara nihayet konuşuyor: “Babamın bir sağlık sorunu vardı. Spor salonunu suçlamayın” – Büyük röportajRaju Srivastava’nın kızı Antara, ETimes ile VİDEO’da babası hakkında İLK ve ÖZEL OLARAK konuşmaya karar verdi. Genç bayan, babasının son anlarını ve onunla son görüşmesini geriye sararak uzun uzun konuştu. Ve tabii ki şovları ve eğlence ve komedi yeteneği hakkında her şey.
Annesi 10 Ağustos 2022’de babasının kalp krizi geçirdiğine dair şok edici haberle onu aradığında bir karışıklık olduğunu düşündü. Antara, zaten hastaneye kaldırılan kişinin amcası, Raju’nun adı Kaju olan erkek kardeşi olabileceğini hissetti. Bu çok DUYGUSAL bir RÖPORTAJ ve aşağıdaki videoda görmeniz için ısrar ediyoruz:

İşte konuşmadan alıntılar:
Babanla ilgili en eski çocukluk anıların neler?

Bizi mutlu bir şekilde birçok yere götürdü – restoranlar, tiyatrolar. Her hafta bir film eşleştirmemizi sağlardı. 9 yaşımdayken benden bir bankaya yalnız gitmemi istediğini hatırlıyorum. Banka biraz uzaktı ama bana yol tarifi verdi. Her şeyin farkında ve farkında olmamızı istedi. Ayrıca çocukluğumdan, gün içinde yapması gereken her şeyi listelediği bir günlük tuttuğunu da hatırlıyorum. Ve her gün tam listeyi tamamlamasını sağlardı. Keşke yapabilseydim. Denedim ama yapamadım. Bize her zaman fikrimizi söylememizi ve korkmamamızı söylerdi.

Başarmadan önce mücadelelerden payına düşeni aldı ve bence başarılı olmak istiyorsa yaşanması gereken her değeri bana ve kardeşime aşıladı.

Zamanında evde olmamız onun için önemliydi. Partilere para harcayan veletler olmamızı asla istemedi. Bizi gerçekle temas halinde tuttu; dünyada gerçekte neler olup bittiğini bilmediğiniz, kulüp tutkunlarının sınırlı bir dünyasında yaşamıyoruz.

Sizin, hatta ağabeyinizin dersleri ve notları söz konusu olduğunda katı bir baba mıydı?

Hayır, bize asla baskı yapmadı. Hiçbir zaman çok çalışmamızı istemedi. Hayatta hazırlanmamız için çok fazla başka zorluk olduğunu söylerdi. Ancak bu, kardeşim (Ayushman) ve benim çalışmaya zaman ayırmadığımız anlamına gelmez. Biz çalıştık; annemiz her zaman yaptığımızdan emin oldu.

Onun hangi performansını en iyi olarak değerlendirirsiniz?

Bu en zor soru. Sanırım beni ona çeken şey, komedisinin ilişkilendirilebilir olmasıydı. Ve evet, ‘Sholay’ öğesi mükemmeldi. Bir şey daha, nesneleri kişileştirme tarzı göze çarpıyordu – ve bence pek çok komedyenin içinde bu yok.

Spor salonu insanı mıydı? Çok fazla antrenman yaptı mı?

Evet, ne olursa olsun spor salonu rutinine bağlı kalmaya çalışırdı. Fiziksel durumunun çok bilincindeydi. En azından iki günde bir spor salonuna giderdi. Dışarıdayken, orada burada bir spor salonu arardı, hatta arabasından yola bakardı – ve ona çarptı. Spor yapmayan yakınlarımız için önemli bir motivasyon oldu.

Ona her ne olduysa, o spor salonundayken olması tesadüfiydi. Sağlık sorunu vardı. Spor salonunu suçlamamalıyız.

Raju 1

Bunu sorduğum için üzgünüm ama bize babanla en son ne zaman konuştuğunu söyleyebilir misin?

Hayat sana asla bunun son sefer olacağını söylemez. Son 10 gündür şehir dışındaydı. Doğum günümden sonraki gün ‘Kahkaha Şampiyonu’ için çekim yapmıştı. Doğum günümü kutladık ve orada yaptığı şakaları paylaştı. Bundan birkaç gün sonra karakol için ayrıldı. Sık sık turneye çıktı.

Trajedi olduğunda tam olarak neredeydin?

Annem, erkek kardeşim ve ben Mumbai’deydik. Bir işe gidiyordum. öğlen randevum vardı Yolda giderken annemden bir telefon aldım.

Kalp rahatsızlığından sonra spor salonu sıklığını azaltmış mıydı?

Evet, hem gün sayısı hem de harcanan zaman.

10 Ağustos 2022’de annem beni bu bilgiyle aradığında chachu’mun kalp krizi geçirdiğini bile düşündüm. Bir karışıklık olduğunu hissettim.

Raju 5

Neden? Niye?

Chachu’mun adı Kaju ve aslında babam kalp krizi geçirdiğinde (beyninde sıvı birikmesi nedeniyle) Delhi’deki AIIMS’ye çok fazla kabul edildi. Aslında, babam zaten kalacak yerin çoğunu ayarlamıştı. Aslında chachu’mun aynı gün ameliyat olması gerekiyordu. Ve babam onunla ilgilenmek için işe gidip gelirken hastaneye gidip geliyordu – ve ben babamın kalp krizi geçirdiği haberinin bir söylenti olduğunu düşündüm.

Ama annem bana kendisinin de bunun bir söylenti olduğunu düşündüğünü ve çoktan doğruladığını ve koşu bandında bayıldığının söylendiğini söyledi.

Hemen Delhi için biletlerimizi ayırttık ve müsait olan ilk uçuşa bindik. Chachu daha sonra 14 Ağustos’ta kovuldu.

O talihsiz günden önce herhangi bir rahatsızlığı var mıydı?

Küçük bir rahatsızlık vardı, ama önemli bir şey yoktu. Böyle şeylerden kaçınıyoruz ve artık zamanında hareket etmemiz gerektiğini öğrendik.

Günlük hayatta ne yaparsın?

Yapımcı yardımcısı olduğum “Vodka Günlükleri” gibi pek çok film projesinde asistanlık yaptım. Kalki Koelchin ile bir kısa film ve ardından Shreyas Talpade ile bir kısa film çektik. Şu anda bir web şovu üzerinde çalışıyorum. JP Dutta’ya ‘Paltan’da da asistanlık yaptım.

Ağabeyim sitar çalıyor ve enstrümanı Pandit Niladri Kumar’dan öğreniyor. Kailash Kher’in gruplarıyla performans sergiliyor.

Demek Bollywood’da yönetmen veya yapımcı olmak istiyorsun?

Evet. Bir şey daha söyleyebilir miyim?

Kesinlikle…

Kriz saatimizde bizi desteklemeye gelen babamın hayranlarına teşekkür etmeliyim. Ülkenin her yerinden geldiler.

Başbakanımız Narendra Modi ji’ye teşekkür etmek istiyorum. Babam yere yığıldığı için annemle hemen iletişime geçti ve son güne kadar irtibatta kaldı. Bu bizim için birçok şeyi kolaylaştırdı. UP CM Yogi Adityanath ji’ye de teşekkür ederim. Bize çok iyi bakıldı. Shri Brajesh Pathak ji ve Keshav Prasad Maurya ji, Piyush Goel ji, Rajnath Singh ji ve Dr. Sert Vardhan yanımızdaydı – ve onlara da teşekkürler. Babamın siyasi görüşleri nedeniyle bu isimleri almıyorum. Farklı partilerden birçok insan tarafından sevildi. Arvind Kejriwal bize bir mektup yazdı. Laaloo Prasad Yadav, babamın büyük bir hayranıdır.

Raju 3

Ve söylemeliyim ki babam hastanedeyken her gün sağlığını soran bir adam var. Ve bu Amitabh Bachchan. Bu çok büyük bir şey. Babam onu putlaştırdı ve Bay Bachchan sayesinde o oldu. Bütün bunlar bize çok güç verdi.

Raju 4

Kapil Sharma, gösterisinde babama saygılarını sundu ve bunun için ona çok minnettarım.

Johnny Lever her gün 4 kez aradı ve babam için çok dua etti. TVF’den Shreyansh Pandey ve Arunabh Kumar, babamın en son TVF kaydının bir gösterimini yaptılar. İronik olarak, içinde yaşam ve ölümden bahsetti. Çok duygusal bir andı. Sektörden başka isimler de vardı ve liste çok uzun.

Lucknow Belediye Başkanı Sanyukta Bhatia bir kavşağa babamın adını verdi. Kanpur’daki bir bahçeye onun adı verilmiştir.

Ulusal bir değeri kaybettik…

(ellerini kavuşturur). Ayushman ve ben şanslı olduğumuzu ve onunla doğmamızın bir lütuf olduğunu düşünüyorum.