Rakhi Sawant, ailesiyle tanışmak için kocası Adil Khan Durrani’nin Mysore’daki evini ziyaret etti ve onu “kabul etmeyi” reddettiklerini söyledi

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Rakhi Sawant, ailesiyle tanışmak için kocası Adil Khan Durrani’nin Mysore’daki evini ziyaret etti ve onu “kabul etmeyi” reddettiklerini söylediETimes TV’nin bildirdiğine göre dün Mysore’da bulunan Rakhi Sawant, kayınpederinin evini ziyaret etti, ancak eski Bigg Boss yarışmacısı onu kabul etmeyi reddettiklerini söyledi.
Kendisine düşman olan arkadaşı Sherlyn Chopra’nın eşlik ettiği Rakhi, Adil ile de hapishanede tanıştığını söyledi. Adil, güneydeki şehirde İranlı bir kız tarafından açılan bir FIR ile bağlantılı olarak Mysore’a götürüldü.

Rakhi ve Sherlyn, Adil’e tecavüz davası açtığı iddia edilen İranlı kıza manevi desteklerini göstermek için şehre geldiler.

Rakhi, Mysore’daki olaylar hakkında bize bilgi verirken gözyaşlarına boğuldu. “Mysore’daki adliyede Adil ile görüşmeye gittim. Dün Adil’in evini de ziyaret ettim ve ailesiyle görüştüm ama beni gelinleri olarak kabul etmeyeceklerini söylediler. Bahut bura (o yere yığılır) ve kabhi nahiyi kabul eder. karenge Main unke ghar mein gayi ama kapıyı kilitleyip gittiler. Beni asla kabul etmeyeceklerini söylediler” dedi.

Bu ayın başlarında Rakhi, Oshiwara karakolunda Adil Khan Durrani’yi aile içi şiddet, aldatma ve evlilik dışı ilişkilerle suçlayarak FIR davası açmıştı. Davanın son duruşmasında Rakhi Sawant’ın iddiaları üzerine Adil’in mahkemece tutuklandığı, İranlı kızın şikayeti üzerine Adil’in gözaltına alınmak üzere Mysuru’ya gönderildiği belirtildi.

Oyuncu medyaya konuştu ve özel hayatındaki kriz nedeniyle medyanın huzurunda birkaç kez bozuldu.