Rakhi Sawant’ın eski kocası Ritesh, Adil Khan Durrani ile evlilik anlaşmazlığına tepki göstererek “Ye ladkiyon ke liye bhi sabak hai jo love cihad…” d

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Rakhi Sawant’ın eski kocası Ritesh, Adil Khan Durrani ile evlilik anlaşmazlığına tepki göstererek “Ye ladkiyon ke liye bhi sabak hai jo love cihad…” diyor.Annesi kanserden öldükten günler sonra Rakhi Sawant, kocası Adil Khan Durrani ile evlilik sorunları hakkında konuştu. Ona karşı bir FIR açtı ve dün (8/2/23) Oshiwara Polisi tarafından aile içi şiddet iddiasıyla tutuklandı.
Aktrisin eski kocası Ritesh Singh şimdi ortaya çıktı ve tüm durum hakkında yorum yaptı. Her zaman Rakhi’nin yanında olacağını ve ne olursa olsun onun yanında olacağını söyledi. Ritesh, Rakhi’nin onu üç ay önce aradığını ve konu hakkında konuştuğunu bile açıkladı.

Ritesh, sosyal medyasına gitti ve tüm Rakhi-Adil davası hakkında canlı yayına girdi. Videoda Rakhi’nin kendisini sebepsiz yere terk etmesine rağmen ‘aşk’ın gerçek anlamını bildiği için yine de onun yanında olacağını söyledi.
Videoda, “Gerçek, Rakhi’nin gözlerinde görülüyor, ancak karar verecek olan mahkemedir. Rakhi beni üç ay önce bilgilendirmişti, bana her şeyi anlatmıştı. Açıkladığı şeyler ve Rakhi yalan söylemiyor. Dil tootne ka ghum aapko pata chal raha hoga demek isterdim. Seninleyim ama ana bhi pareshan raha, Jo acı mein maymun ho woh ana bhi raha. Ana karakter ka nahi hoon. Maine do baar dil lagaya hai ve iki kez aldatıldı.”

Ayrıca, “MBA, MTech, LLB derecem var ve profesyonel olarak iyi durumdayım. Ben kendi kendini inşa eden bir insanım. hiçbir eksiğim yoktu. Aldatıldım ve insanlar yanıldığımı düşündüler. Ben seninleyim Raki. Kardeşin de seninleydi. Ye unn ladkiyon ke liye sabak hai jo love cihad ke chakkar mein phasti hain. Ben her zaman senin yanında olacağım.”

Ritesh, Rakhi’yi gelip onunla geçmiş ilişkileri hakkında konuşmaya çağırdı. Ayrıca oyuncuya yardım ve destek teklif etti.

Rakhi dün Adil’e dava açtıktan sonra Oshiwara Karakolundaydı. Medyaya konuştu ve Adil’in başından beri onu aldattığını açıkladı, ancak onunla olan ilişkisini kurtarmaya çalıştı ve birkaç kez onu affetti.

Daha fazla göster: Rakhi Sawant’ın Eski Eşi Ritesh Röportajı: “Artık Onunla Aşk Hayatı Yok Ama Uygun Birini Bulması Gerekiyor” – Özel –