‘Rishabh Pant direksiyon başında uyuyakalmıştı’ | kriket haberleri

benbilirim

Global Mod
Global Mod
‘Rishabh Pant direksiyon başında uyuyakalmıştı’ | kriket haberleriDEHRADUN: Yıldız kriket oyuncusu Rishabh pantolon Mucizevi bir şekilde, Cuma günü erken saatlerde Mercedes GLE’sini Delhi’den memleketi Roorkee’ye sürerken bir trafik kazasından kurtuldu – birden fazla yara almasına rağmen.
Ölüme yakın kaza gerçekleşti Narsan Haridwar bölgesinde, Dehradun’a yaklaşık 90 km. Araç birkaç dakika sonra alevler içinde kaldı ve parçalanmış, kaynayan bir yığına dönüştü. nefes nefese ön camı kırarak kaçmayı başardı. Beyin ve omuriliğin MRI sonuçları ‘normal’ idi.

Rishabh Pant kazası: BCCI bildiri yayınladı

Rishabh Pant kazası: BCCI bildiri yayınladı

Polise göre Pant, sabah 5:22 civarında Delhi-Dehradun otoyolundaki ayırıcı korkuluğa çarptığında arabasını tek başına kullanıyordu. Araç alev almadan önce birkaç kez takla attı.

Pant, bir şekilde, 50 yarda arkasında seyahat eden bir Haryana karayolu otobüsünün şoförü ve kondüktörü tarafından yardım edilmeden önce yanan dört tekerlekli araçtan çıkmayı başardı.

Embed-GFX7-3112-

takas Kumar SinghKurtarma çalışmalarına katılan SP (Haridwar-kırsal) şunları söyledi: “Otobüs şoförüne hemen yanıt verin. s.o.s., Narsan kontrol noktası polisi olay yerine ulaştı. Yoldan geçenlerin yardımıyla Pant’ı yakındaki bir hastaneye kaldırdılar. Kriket oyuncusu, ön tıbbi müdahalenin ardından Dehradun’daki bir yüksek sağlık merkezine sevk edildi.”

Kriket dünyası, yıldız kriket oyuncusu Rishabh Pant'ın bir an önce iyileşmesi için dua ediyor.

Kriket dünyası, yıldız kriket oyuncusu Rishabh Pant’ın bir an önce iyileşmesi için dua ediyor.

Singh, “Pant direksiyon başında uyuyakalmıştı. Bunu Narsan’daki doktorlara ve polise anlattı. Ayrıca annesine evde bir sürpriz yapmayı planladığını söyledi. Böyle kötü bir kazadan kurtulduğu için şanslıydı. Şu anda Dehradun’da tedavi görüyor. maksimum hastane. Durumu stabil ve tehlikeyi atlattı.”
Hindistan Kriket Kontrol Kurulu (BCCI) tarafından Max Hastanesi’ndeki doktorlarla birlikte yayınlanan bir tıbbi bültende şunlar belirtildi: “Pant alnında iki yırtık, sağ dizinde bir yırtık ve sağ bileğinde, ayak bileğinde yaralanmalar yaşadı. , parmak ve sırt.”

Rishabh Pant kazası: Araba saniyeler içinde yok oldu, görgü tanığı hatırlıyor

Rishabh Pant kazası: Araba saniyeler içinde yok oldu, görgü tanığı hatırlıyor

Kriket oyuncusuyla ilgilenen bir sağlık ekibi üyesi TOI’ye şunları söyledi: Doktor Gaurav Gupta ortopedi bölümünden. Pantolon sabittir, yaşamı tehdit eden yaralanmalara maruz kalmaz. Hastanede kendisine annesi eşlik ediyor” dedi.
Pant’ın yaralarının ciddiyeti hakkında konuşan Dr. Qamar Azam AIIMS-Rishikesh’teki spor yaralanmaları departmanıyla ilgilenen kişi, “Pant’ın bağ yaralanmasından kurtulması için en az üç ila altı aya ihtiyacı olacak. Ve eğer ciddiyse, daha fazla zamana ihtiyacı olabilir. Daha fazla değerlendirme, ayrıntılı yaralanma raporuna dayanabilir.”
Bu, Pant’ın 9 Şubat’ta başlayacak Avustralya’ya karşı iç saha testi serisine uygunluğu konusunda ciddi bir soru işareti oluşturuyor. Son iki yılda Hindistan’ın Testlerdeki başarılı koşusunun hayati bir parçası oldu. Muhtemelen IPL’yi de kaçıracak. Pant, ayın başlarında Bangladeş’e karşı Test serisini 2-0 kazanan Hint kriket takımının bir parçasıydı.
Kim olduğunu bilmiyordum: Pant’ı kurtarmak için koşan otobüs şoförü
Haryana Roadways otobüsünün şoförü Sushil Kumar ve şefi Paramjeet Nain, ona yardım etmek için yıldız kriket oyuncusu Rishabh Pant’ın parçalanmış arabasına koşan ilk kişilerdi. Kumar ayrıca Cuma günü erken saatlerde 112 acil durum numarasından polisi arayarak neredeyse ölümcül kaza hakkında bilgi veren kişiydi. TOI’ye konuşan Haryana sakini Kumar, gördükleri karşısında “hala şokta” olduğunu söyledi.

Embed-GFX8-3112-

“Delhi’ye doğru gidiyordum ki birdenbire hızla giden bir arabanın tırabzana çarptığını ve bir ateş topuna dönüşmeden önce diğer tarafa yuvarlandığını gördüm. Arabanın bizim otobüse çarpacağını düşünerek yaklaşık 50 metre ileride frene basıp (kondüktör) Nain ile arabaya koştum. Sürücünün kim olduğunu bilmiyordum ve onu güvenli bir şekilde arabadan çıkardım. Daha sonra onun Hindistan kriket takımının bir üyesi olan Rishabh Pant olduğunu öğrendim, ancak kriket sporunu pek takip etmediğim için onu tanıyamadım” dedi.
Nain ambulans çağırırken, 10 dakika içinde kaza mahalline gelen polise haber verdiğini sözlerine ekledi. Pant’ın değerli eşyalarını toplayıp ambulansla kendisine teslim eden Kumar, Yüce Allah’ın Pant’ın yanında olduğunu söyledi.
“Söyleyebileceğim tek şey Yüce’nin onu kurtarmamızı istediği. O (Tanrı), kim olduğunu bile bilmeden bir hayat kurtarmak için tüm bunları bize yaptırdı.”
Sürücü Pant’ı tanımasa da, onu ağır şekilde ezilmiş araca kadar takip eden otobüsündeki bazı yolcular kriket oyuncusunu hemen tanıdı.

Haryana Karayolları Otobüs Deposu personeli, Rishabh Pant'in yanan arabadan çıkmasına yardım ettiği için tebrik edildi

Haryana Karayolları Otobüs Deposu personeli, Rishabh Pant’in yanan arabadan çıkmasına yardım ettiği için tebrik edildi