Sara Ali Khan, Kendisi ve İbrahim Ali Khan’ın Saif Ali Khan-Amrita Singh’i Boşanma Konusunda Suçlu Hissettirmek İçin Kurbanları Oynadıklarını İtiraf E

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Sara Ali Khan, Kendisi ve İbrahim Ali Khan’ın Saif Ali Khan-Amrita Singh’i Boşanma Konusunda Suçlu Hissettirmek İçin Kurbanları Oynadıklarını İtiraf Etti | hint filmi haberleriSara Ali Khan geçtiğimiz günlerde kardeşi İbrahim Ali Khan ile birlikte ebeveynleri Saif Ali Khan ve Amrita Singh’e şaka yaptıklarını itiraf etti. Kendisi ve ağabeyinin boşandıktan sonra annesi tarafından büyütüldükleri için mağdur kartı oynadıklarını ve babaları Saif’ten kendilerine istediklerini vermesini istediklerini söyledi.
“Bazen kurban kartını oynadık. Aile dinamiğimde bariz bir şekilde olduğu gibi. 11 yaşında ‘Abba burada değil anne, bunu bize ver’ veya ‘Abba, bizimle yaşamıyorsun’ gibi. Sara, Bollywood Bubble’a “15 yaşında bunu bize ver” dedi. Oyuncu, “11 ve 15’i 26 ile değiştirin” diyerek bunu şimdi bile yaptığını sözlerine ekledi.

Daha önce Sara, ailesinin boşandığından ve hem Saif hem de Amrita’nın birlikte mutlu olmadıklarını görecek kadar olgun olduğundan bahsetmişti. “Dokuz yaşımdayken bile bizim evde birlikte yaşayan bu iki kişinin mutlu olmadığını görecek olgunluğa eriştiğimi düşünüyorum. Ve birdenbire iki yeni evde yaşayınca çok daha mutlu oldular. Mesela annem 10 yıldır yüzünün gülmediğini düşündüğüm bir anda hak ettiği şekilde mutlu, güzel ve heyecanlı oldu.İki mutlu ailede iki mutlu ebeveynim varsa ben neden mutsuz olayım?” 2021’deki röportajlarından birinde söylemişti.

Deneyimsiz olanlar için, Saif ve Amrita 1991’de evlenmişlerdi. Sara 1995’te, İbrahim ise 2001’de doğdu. İkili, 13 yıllık evlilikten sonra 2004’te boşandı. Daha sonra Saif, 2012’de Kareena ile evlendi ve 2016’da Taimur Ali Khan ve 2021’de Jehangir Ali Khan adında iki çocuğu dünyaya getirdi.

İş cephesinde, Sara bundan sonra Vikrant Massey ve Chitrangada Singh’in de rol aldığı yeni filmi Gaslight’ta izlenecek.

Sara Ali Khan ayrıca OTT filmi “Ae Watan Mere Watan” da bir özgürlük savaşçısı olarak yer alacak. Film hakkında konuşan Sara, “Anlatılmayı hak ettiğine gerçekten inandığım bir filmin parçası olduğum için çok heyecanlıyım. Bir aktör olarak ve daha da önemlisi bir Hintli olarak, bir karakteri oynayabildiğim için gurur duyuyorum. cesareti, gücü ve yiğitliği çağrıştırır.”