Satish Kaushik 66 yaşında vefat etti, Anupam Kher ve Kangana Ranaut tepki gösterdi

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Satish Kaushik 66 yaşında vefat etti, Anupam Kher ve Kangana Ranaut tepki gösterdiOyuncu-yazar-yönetmen Satish Kaushik, 8 Mart’ta 66 yaşında Gurugram’da öldü. Cenaze, otopsinin ardından Mumbai’ye götürülecek.
Yakın arkadaşı ve en iyi arkadaşı Anupam Kher, üzücü haberi Twitter’da duyurdu. Kher’in Tweet’i, “‘Ölümün bu dünyanın nihai gerçeği’ olduğunu biliyorum. Ama hayattayken en iyi arkadaşım #SatishKaushik hakkında bu şeyi yazacağımı rüyalarımda hiç düşünmemiştim. 45 kişilik arkadaşlığın böylesine ani bir şekilde durması yıl!! Hayat sensiz ASLA aynı olmayacak SATISH! Om Shanti!” Kher, kendisini ve Kaushik’i birlikte gösteren siyah beyaz bir fotoğraf da paylaştı.

Nedir? प sos ब अपने अपने जिग जिग मैं जीते जीते दोस त #SatishKahik के ब ब ब ब ब ब ब के के… https://t.co/cedyq5hoe

— Anupam Kher (@AnupamPKher) 1678319204000
Kangana Ranaut da habere tepki göstererek, “Bu korkunç haberle uyandım, o benim en büyük amigo kızımdı, çok başarılı bir oyuncu ve yönetmendi #SatishKaushik ji de bizzat çok iyi ve samimi bir adamdı. doğrudan Acil Durumda. O özlenecek, Om Shanti.”

Satish Kaushik, 13 Nisan 1956’da doğdu. Çıkışını Shekhar Kapur’un Mr India’sındaki Calendar karakteri olarak yaptı. Jaane Bhi Do Yaro, Mandi ve Woh 7 Din gibi erken sürümlerle de bir izlenim bırakmıştı.

Kaushik, Roop Ki Rani Choron Ka Raja ile yönetmenliğe geçiş yaptı. Tere Naam ve Hum Aapke Dil Mein Rehte Hain, yönetmen olarak yaptığı popüler filmlerden bazıları.