Shark Tank Hindistan ünlü Anupam Mittal ameliyat oluyor, ‘Manzil jab aur dur ho jaaye, daha sıkı savaş’ diyor

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Shark Tank Hindistan ünlü Anupam Mittal ameliyat oluyor, ‘Manzil jab aur dur ho jaaye, daha sıkı savaş’ diyorShark Anupam Mittal bir fitness manyağıdır, ancak sıkı egzersizler aynı zamanda aksilikleri de beraberinde getirir. Köpekbalığı yakın zamanda ameliyat oldu ve kolu artık bir destek bandıyla sarılı. Taburcu olurken hastane yatağından Instagram hesabından bir gönderi paylaştı.
Anupam, paylaşımına şu açıklamayı yaptı: “Manzil jab aur dur ho jaaye…daha sıkı dövüş. Yıllarca daha iyi bir şekle girmek için çabaladım ama takip etmeye değer her şey gibi, her hissettiğinde “Neredeyse oradasın, hayat görünüyor Seni en başa geri göndermek için. Gerilemelere ve nakavtlara yardım edemeyiz, ancak yapabileceğimiz şey ayağa kalkmak.”

Paylaşıma bakan hayranları Köpekbalığı ile ilgili endişelerini dile getirdiler ve tamamen iyileşene kadar çok dikkatli olmasını istediler.
Bu, Anupam’ın antrenmanları nedeniyle ilk ameliyat edilişi değil. Daha önce bir aksilik yaşadığından bahsetmişti, ancak bir patlama ile geri döndü. Anupam, daha çok çalışmak ve daha sağlıklı olmak konusunda bir kez daha kendinden emin.

Zindeliğe olan sevgisinden bahseden Anupam, The Kapil Sharma Show’da ağırlıklar, yoga, koşu, dövüş sanatları ve yüzme gibi çeşitli egzersiz türlerini uyguladığını paylaştı. Kendisini fiziksel olarak güçlü, entelektüel olarak uyanık tuttuğunu ve zihnini sakinleştirdiğini ekledi.

Köpekbalığı fitness yolculuğuna sadece iyi görünmek için başladı, ancak tüm spor salonu müdavimlerinin bildiği gibi, bu onun için kısa sürede bir bağımlılık haline geldi! Anupam Mittal hiçbir zaman bir sporcu veya atlet olmadı, ancak fiziksel aktivite onu mutlu ediyor.

Köpekbalığına acil şifalar diliyorum ki kısa sürede boks ekipmanıyla geri dönebilsin.

Birkaç gün önce Anupam, Shark Tank India 2. Sezon çekimlerinin son gününden bir video da paylaşmıştı. Hayranlar, çok konuşulan dizinin üçüncü sezonunu izlemek için sabırsızlandıklarını söyleyerek videoya tepki gösterdi.

Geçenlerde Anupam Mittal’ın eşi Aanchal Kumar, ETimes TV’ye kocasının Shark Tank India 2’nin çekimleri nedeniyle neredeyse hiç boş vakti olmadığı hakkında konuşmuştu.

“Shark Tank India için çekim yapmak bedelini ödüyor. Uzun saatler çekim yapmak, açık havada çekim yapmak külfetli. O bir aktör ya da model değil, görevler alıyor ve sonra rahatlayabiliyor. O bir girişimci. iş, yatırım vb. Aileye ayrılan tek zaman hafta sonlarıydı. Bu bir meydan okumaydı. Şu anda, hafta sonları etkinliklere katılmak zorunda olmasına rağmen, mahaul evde daha iyi durumda. Şikayet etmiyorum ama Onu daha çok evde görmek istiyorum.”