Sigma suçlamalara karşı denetimle kendini savundu: Varlık satışları dezavantajlı değildi

EnguLizyoN

New member
Olomouc'taki Androv Stadyumu'ndaki seyirciler Slavi ile yapılan düelloyu izliyor.
| fotoğraf: Stanislav Heloa, MAFRA





Sigma bir basın açıklamasında, bu akışın saçmalığı ve ilgisizliğinin ünlü danışmanlık şirketi Grant Thornton tarafından artık doğrulandığını söyledi.


Tüm bu durumlarda, hayvanın SK Sigma Olomouc a.s. açısından durumu açık ve tamamen olumlu. Kulüp açısından görünürde herhangi bir suiistimal veya mali uygunsuzluk yok. Bu nedenle yukarıdaki ifadelerin yanlışlığının doğrulanmasına bağlı değildik.


Grant Thornton şirketi, raporlarından birinde diğer hususların yanı sıra şunları ifade etmiştir: Tarafımızca yapılan analize göre, gerçekleşen satın alma fiyatının her durumda, gerçekleştirilen tüm analiz sonuçlarının üst sınırının üzerinde olduğu açıktır ve bu nedenle gerçekleşen fiyat, eksik tahmin edilen bir fiyat olarak kabul edilemez.


Grant Thornton'un analizleri aynı zamanda Sigma'nın web sitesinde de kamuoyuna açıklanmaktadır.


Grant Thornton Appraisal şirketi, dünya çapında 150'den fazla ülkede faaliyet gösteren küresel Grant Thornton grubunun bir parçası olarak hizmet vermektedir. Çek Cumhuriyeti'nde cirosu tm milyar krona ulaşıyor.


Sigma, diğer şeylerin yanı sıra, bu açıklamanın, varlıkların değerinin altında değerlendiği yönündeki suçlamaların yanlış olduğunu ve stratejik bir yatırımcının girişi söz konusu olduğunda kulübe zarar verdiğini açıkça gösterdiğini ekliyor Sigma.


Veden Olomouc şu anda Amerikalı Blue Crow Sports Group şirketinin teklifini değerlendiriyor. Salı günü Sigma derneği çoğunluk hissedarı olarak bu konuyla ilgilenecek.