Sınır sakinleri, esas olarak kadınlara saldıran bir erkek tarafından rahatsız olur

EnguLizyoN

New member
Josef Indra, saldırganın eylemlerini uzun zamandır izleyen şehir yönetimine döndü. Açık bir mektupta, dava dava tarafından çözülmesi için hitap eder. Indra, “Şehir ve eyalet polisi ile kriz müzakerelerinin derhal rızasını istiyorum, çünkü gerçekten çok ciddi sonuçların ortaya çıkması olabilir.”

Belediye Binası, web sitesinde bir süre önce cümleden dönen evsizlerin, haftalardır şehirdeki insanları rahatsız ettiğini söyledi. Sadece sokakta değil, aynı zamanda dükkanlarda veya ofislerde de. Onları tehdit eder, azarlar, para veya sigara gerektirir, çocukları, kızları ve kadınları izler ve bazen onlara saldırır.

En son Perşembe günü, şehir parkında iki küçük çocuklu bir kadına saldırdığı zaman saldırdı. Polise göre, onu plastik bir şişenin başına vurdu. Ancak kadınlara yönelik saldırılar daha sorumlu.

Jiřina, “Son zamanlarda okula giderken kızıma istasyonda saldırdı. Ona geldi, bağırmaya başladı, iki kez vurdu. Polisle uğraştık, ama yaralanmadığı için bir suç olarak kapatıldı.”

“Saldırının kızı travma vardı. Adam hala sokaklarda hareket ediyor. Bugün onu gördüm. Onu kapatmak için ne olması gerektiğini bilmiyorum.” Dedi.

Indra, “Bu tekrarlanan ve artan bir davranış. Saldırı vakaları giderek artıyor. Davranma şekli çok tehlikeli.” Dedi. “Sonuçta, vatandaşların dışarı çıkmaktan korkmaları gerekmediği bir şehirde yaşama hakkı var.”

Hranice polis memurları müdür yardımcısı Hynek Pitrun, belediye polisinin çelişkili insan sorunlarıyla düzenli olarak uğraştığını söyledi. “Doğru istatistiklerim yok, ancak kişi her hafta yavaşça çözüldü. Daha soğuk havalarda apartmanlardan gösterdik, onunla ilgili sorunlar insanları rahatsız ettiği bir kilisede idi.

Adamın editörleri, eylemlerinin nedenlerini açıklamak için iletişim kurmaya çalıştı, ancak bu henüz yapılmadı.

Saldırgan yardım etmeyi reddediyor

Şehre göre, adam yasaldır, kalıcı ikametgahı yoktur ve şehir tarafından sunulan herhangi bir sosyal ve sağlık yardımını reddeder. Şehir web'de, “Agresif davranışları nedeniyle, Hıristiyan Evanjelizasyon ve Diaconia Derneği'nin kentsel hostel IZ hostelinden zaten kovuldu.” Dedi.

Polis, bir erkeğin davranışıyla bağlantılı olarak her zaman sadece suç departmanına teslim edilen suçlarla uğraştığını söyledi.

“Polisin bu durumla başa çıkmak için yasal bir fırsatı yok, çünkü sadece suç işliyorlar, bu yüzden her şey suç departmanındaki belediye binasında olacak. Para cezası yok.

Şehir yönetimi, devletin en iyi temsilcilerini, iç ve polisin benzer agresif ve zihinsel olarak rahatsız bireylerin çözülmesine izin verecek yasal değişiklikler istedi. “İçişleri Bakanı Vít Rakušan, bu sorunu çözmek için öneriler getirmek için profesyonel bir çalışma grubunun kurulması hakkında bilgi verdi.” Dedi.