Sizi güçlendirecek 40 Dünya Kadınlar Günü sözü ve mesajı

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Sizi güçlendirecek 40 Dünya Kadınlar Günü sözü ve mesajıDünya Kadınlar Günü her yıl 8 Mart’ta kutlanmaktadır. Kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve politik başarılarını kutlayan ve aynı zamanda toplumsal cinsiyet eşitliğini hızlandırmak için harekete geçme çağrısında bulunan küresel bir gündür. Dünyanın dört bir yanındaki insanların kadınların katkılarını ve başarılarını tanıdığı bir gün. İnsanlar mitingler, konferanslar, çalıştaylar, ağ oluşturma etkinlikleri ve daha fazlası gibi etkinlikler ve etkinlikler düzenleyerek günü kutlarlar. Birçok kuruluş, kadınların başarılarını takdir etmek için ödüller veriyor ve hatta dünya çapında özel etkinlikler var. Dünyanın dört bir yanındaki kadınlar, yaptıkları ve herkesin hayatında yarattıkları fark için minnettarlıklarını ifade eden insanlarla kutlanıyor. İşte kadınlığı kutlamak ve hayatımızdaki kadınlara teşekkür etmek için bazı güzel sözler ve mesajlar.

Dünya Kadınlar Günü Sözleri

1. “Bir kadın çay poşeti gibidir – onu sıcak suya koymadan ne kadar güçlü olduğunu anlayamazsınız.” – Eleanor Roosevelt

2. “Kadınların hâlâ öğrenmesi gereken şey, kimsenin size güç vermediğidir. Sadece al. — Roseanne Barr

3. “Sesi olan bir kadın, tanımı gereği güçlü bir kadındır.” — Melinda Gates

4. “Kadınlar toplumun gerçek mimarlarıdır.” —Harriet Beecher Stowe

5. “Kadınlarının potansiyelini baskı altına alan ve vatandaşlarının yarısının katkılarından mahrum kalan hiçbir ülke gerçekten başarılı olamaz.” – Michelle obama

6. “Bir kadının sahip olabileceği en iyi koruma… cesarettir.” Elizabeth Cady Stanton

7. “Toplumu değiştirmenin en hızlı yolu, dünyadaki kadınları harekete geçirmektir.” Charles Malik

8. “Bir kadın tam bir daire çiziyor. Onun içinde yaratma, besleme ve dönüştürme gücü var.” —Diane Marie Çocuk

9. “Kadınlar, dünyanın keşfedilmemiş en büyük yetenek deposudur.” -Hillary Clinton

10. “Tanrı’yı erkek yapmak, atalarımızın vajina ile kutsanmış kişiler olmadıkları için kendilerine verdikleri teselli ödülüdür.”
– Mokokoma Mokhonoana

11. “Değerini bilen kadın kendini başka bir kadınla kıyaslamaz, güçlü, sakin ve kendinden emin durur.”
―Auliq Buz

12. “Kadınlar güzel, sofistike ve karmaşık yaratıklar ama aynı zamanda karanlık sırları da var.”
– Oscar Auliq-Ice

13. “Güçlüler
Onlar kaya.
Onlar önemlidir
Onları sevelim.
onlara saygı duyalım
Onları onurlandıralım.
Onları takdir edelim
onları koruyalım
onları destekleyelim
hadi onları kurtaralım
hadi onları dinleyelim
onlara inanalım
Onlar için orada olalım.

Onlar bizim çocuklarımız, kız kardeşlerimiz, kız arkadaşlarımız, arkadaşlarımız, eşlerimiz, annelerimiz, anneannelerimiz, meslektaşlarımız, komşularımızdır. Kendilerini ispatlamak veya kimseye açıklamak zorunda değiller. Onlar oldukları gibi olmalılar. Olağanüstü kadınlar.

Oradaki tüm kadınlara.
Kadınlar Ayı Kutlu Olsun”
― Filozof DJ Kyos

14. “Onunla uğraşma, nergis gibi narin değil, dinamit gibi narin.”
― Amit Kalantri, Kelimelerin Zenginliği

15. “Ah hanımefendi.
Sen Tanrı’nın bahçesinin çiçeğisin
Tanrı’nın bu dünyayı koklamak için yeryüzüne gönderdiği
Sen Tanrı’nın Gücünün gücüsün.
Tanrı’nın insanları güçlü kılmak için yeryüzüne gönderdiği
Sen Tanrı’nın iyiliğinin çiğisin
Tanrı’nın insanlığa öğretmek için yeryüzüne gönderdiği
Sen onun yarattığı şahesersin.
Tanrı’nın bu dünyayı güzel ve yaşanmaya değer kılmak için yeryüzüne gönderdiğini
çok mutlu bir kadınlar günü diliyorum
Bu dünyayı daha iyi bir yer yaptığınız için teşekkür ederiz.
Barış ve sevgi..”
– Muhammed Zeki Ansari, “Zeki’nin sevgi armağanı”

16. “Kadınların eşitlik mücadelesinin hikayesi tek bir feministin veya bir örgütün değil, insan haklarını önemseyen herkesin ortak çabasının hikayesidir.” -Gloria Steinem

17. “Kadınlarının potansiyelini baskı altına alan ve vatandaşlarının yarısının katkısını esirgeyen hiçbir ülke gerçekten başarılı olamaz.” – Michelle obama

18. “Kadınlar her zaman dünyanın en güçlüsü olmuştur. Erkekler her zaman kadınlardan başlarını koyacak küçük bir yastık ararlar. Bebekken onları kucaklayan anneyi hep özlerler.” – C. JoyBell C.

19. “En cesur davranış, yine de kendi adına düşünmektir. Yüksek sesle.” -Coco Chanel

20. “Ben olağanüstü bir kadınım. Olağanüstü bir kadın, bu benim.” – Maya Angelou

Dünya Kadınlar Günü Dilek ve Mesajları

1. Sizi olduğunuz harika kadın yapan tüm güç, kudret ve cesaretle dolu bir gün diliyorum. Mutlu kadınlar Günü!

2. Hayatta çok şey başarmış harika bir kadınsın. Size çok mutlu bir Kadınlar Günü diliyorum!

3. Bu özel günde, sizi seven ve hayatınızı tamamlayan tüm insanlar etrafınızı sarsın. Harika bir kadınlar günü geçirin!

4. Kadınlığınızı ve gücünüzü kutladığınız bir gün dileğiyle. Mutlu kadınlar Günü!

5. Hepimiz için bir ilham kaynağısınız. Harika bir kadınlar günü diliyorum!

6. Gününüz neşe, sevgi ve mutlulukla dolsun. Mutlu kadınlar Günü!

7. Bu, dünyadaki tüm harika kadınların başarılarını kutlamak içindir. Size çok mutlu bir Kadınlar Günü diliyorum!

8. Zarafet, güç ve güzelliğin özü sizsiniz. Size çok mutlu bir Kadınlar Günü diliyorum!

9. Sen inanılmaz bir kadınsın ve kutlanmayı hak ediyorsun. Sizin kadar özel bir gün geçirmeniz dileğiyle. Mutlu kadınlar Günü!

10. Gününüz size neşe ve mutluluk getiren her şeyle dolu olsun. Mutlu kadınlar Günü!

11. Size mükemmellik için çabalamaya devam etme cesareti ve gücü diliyorum. Mutlu kadınlar Günü!

12. İnanılmaz bir kadın için – bir fark yaratma gücüne sahipsiniz ve dünya sizin sayenizde daha iyi bir yer. Mutlu kadınlar Günü!

13. Bu özel günde sevgi, neşe ve kahkaha sizi sarsın. Size çok mutlu bir Kadınlar Günü diliyorum!

14. Bu, hayatımızdaki harika kadınları kutlamak içindir. Mutlu kadınlar Günü!

15. Gününüz neşe, ilham ve umut dolu anlarla dolu olsun. Mutlu kadınlar Günü!

16. Ne kadar harika bir kadın olduğunuzu kutlamak için bir gün diliyorum. Mutlu kadınlar Günü!

17. İhtiyacınız olan sevgi ve destekle dolu bir gün dileğiyle. Mutlu kadınlar Günü!

18. Sen harika bir kadınsın ve kutlanmayı hak ediyorsun. Size çok mutlu bir Kadınlar Günü diliyorum!

19. Bu, dünyadaki tüm inanılmaz kadınların gücünü ve gücünü kutlamak içindir. Size çok mutlu bir Kadınlar Günü diliyorum!

20. Gününüz neşe, ilham ve iyimserlik anlarıyla dolu olsun. Harika bir kadınlar günü diliyorum!