Sukesh Chandrashekhar, Chahatt Khanna’ya 100 Rs tutarında yasal bildirim göndererek onu ifadesini geri çekmeye zorladı

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Sukesh Chandrashekhar, Chahatt Khanna’ya 100 Rs tutarında yasal bildirim göndererek onu ifadesini geri çekmeye zorladıTV oyuncusu Chahatt Khanna’nın CrPC’nin 164. bölümü uyarınca adli yargıç huzurundaki ifadesinin kaydedilmesinden hemen sonra, 200 Rs’lik bir şantaj davasında davayla karşı karşıya olan Sukesh Chandrasekhar’ın avukatı, oyuncuya 100 Rs’lik yasal bir tebligat gönderdi.
Sukesh Chandrasekhar’ın avukatı, yorumlarının itibarına “zarar” ve kendisine “yeri doldurulamaz zarar” verdiğini belirtti. Sukesh’in avukatı Anant Malik, Chahatt’ın yedi gün içinde ifadesini geri çekmesini ve kaldırmasını, aksi takdirde kovuşturmayla karşı karşıya kalmasını talep etti.

Chahatt Khanna, dolandırıcı Sukesh Chandrashekhar’ın şantaj davasıyla ilgili olarak 3 Ocak’ta Patiala House Mahkemesinde ifade verdi.
Bombay Times ile yaptığı özel bir konuşmada Chahatt, Sukesh hakkında konuşmuş ve şunları paylaşmıştı: “Mayıs 2018’de, Delhi’deki bir okul etkinliğine yargıç olarak katılması için bir çağrı aldı.” 18 Mayıs 2018’de Delhi’ye gittim. Mumbai havaalanında, etkinliğe bana eşlik edeceğini söyleyen Angel Khan adında bir kadınla tanıştım. Delhi’ye indiğimizde okula gitmek için bir arabaya bindik. Ama bir süre sonra aniden durduk ve okul bahçesine girmesine izin verilmeyeceği için araba değiştirmemizi söyledi. Daha sonra gri bir Innova’ya geçtik ve saniyeler içinde Tihar Hapishanesi’nin dışında olduğumuzu fark ettim. Kendisine bunu sorduğumda cezaevi bahçesinden girmemiz gerektiğini söyledi.”

Hapishanedeyken Sukesh’in evlenme teklifi hakkında konuşmaya devam etti ve “Süslü bir gömlek giymişti, üzerine bolca parfüm sıkılmıştı ve altın bir zincir takmıştı. Kendisini popüler bir Güney Hindistan TV kanalının sahibi olarak tanıttı ve J. Jayalalithaa’nın yeğeni, seçimler sırasında bir EVM karmaşasında tutuklandığını, ancak hapishanede VIP muamelesi gördüğünü söyledi. Benim hayranım olduğunu ve TV programım Bade Achche Lagte Hain’i izlediğini ve izlediğini ve benimle tanışmak istediğini söyledi. … Çok kızdım ve ona “Beni neden buraya çağırdın? Altı aylık bebeğimi evde bırakıp olay sanıp buraya geldim.” Sonra ben ne olduğunu anlamadan tek dizinin üstüne çöktü ve benimle evlenmek istediğini söyledi. Ona bağırdım ve “Ben” dedim. Evliyim ve iki çocuğum var.” Ama eşimin benim için doğru adam olmadığını, çocuklarıma baba olacağını söyledi. O kadar korktum ki ağlamaya başladım.”

Bade Achhe Lagte Hain, Kumkum ve Qubool Hai gibi hit TV programlarında yer alan Chahatt Khanna, geçen yıl Urfi Javed ile olan halk düşmanlığı nedeniyle haberlerde yer aldı.