TalentSprint’in Finansal Katılım için DeepTech Bursu, profesyonellere daha adil bir dünya yaratma gücü veriyor

benbilirim

Global Mod
Global Mod
TalentSprint’in Finansal Katılım için DeepTech Bursu, profesyonellere daha adil bir dünya yaratma gücü veriyorİş dünyası bir dönüşümden geçiyor. Yapay zeka (AI) ve makine öğrenimi (ML) gibi modern teknolojilerin ortaya çıkışı, iş gücünü çok daha çevik, esnek ve yetkin hale getirdi. Bireylerin etki yaratmak için geleceğe yönelik becerilerle donatılması gerekir. Şirketlerin başarısı, en esnek olanın hayatta kalmasında yatar ve iş dünyasındaki başarı, benzersiz bir bilgi, beceri ve zihniyet bileşimi gerektirir. Geleneksel eğitim programları teoriyi iletmiştir, ancak ihtiyaç duyulan şey, çalışan profesyonelleri, yeni başlayanları vb. tüketicilerin sorunlarını çözen ürünler yaratma konusunda güçlendirebilecek uygulamaya dayalı öğrenmedir.

Küresel bir eğitim teknolojisi şirketi olan TalentSprint, profesyonelleri bu zorlukların üstesinden gelmeye ve mesleklerinde uzman liderler olarak ortaya çıkmaya hazırlayan yoğun eğitim, gerçek dünya simülasyonları ve mentorluğu içeren yüksek etkili bir formatta programlar sunar.

Günümüzün sürekli gelişen ortamında, kişi yeni ve ortaya çıkan teknolojileri anlamak için ayak parmaklarını daldırmaya istekli olmalıdır. Bu teknolojilerin ortaya çıkışı işgücü piyasasını değiştirmiştir. Bu rapora göre, Hintli işçilerin yaklaşık %40’ı önümüzdeki beş yıl içinde beceri artırmaya ihtiyaç duyacak ve yaklaşık %60’ı beceri artırmaya ihtiyaç duyacak.

Tebrikler!

Oyunuzu başarıyla kullandınız

Sonucu görmek için giriş yapın

Bu değişikliklerin üstesinden gelmek için derin teknoloji de benimsendi. Derin teknolojinin potansiyeli, şirketlerin onu niş fırsatlar oluşturmak ve ürün portföylerini büyütmek için kullanmasına neden olacak kadar fazladır.
Şu anda, her akademik program teknolojinin çok yönlülüğünü derinlemesine incelemeyeceğinden, bir beceri açığı var. Profesyoneller, kariyerlerinde önemli zirvelerin üstesinden gelmelerini sağlayan çeşitli becerilere sahip olmalıdır.

Büyüyen bu açığı kapatmak için marka, edtech’i duyurdu DeepTech Bursu Profesyonellerin günümüz dünyasında becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için. Profesyonelleri doğru becerilerle güçlendirmek, onları bir süper güçle donatmak gibidir. TalentSprint’in burs programı aracılığıyla sunulan derin teknik becerilerle profesyoneller, gerçek sorunları çözmek ve herkes için daha iyi bir gelecek yaratmak için bu gücü kullanabilirler.

1000x1000 (6)

TalentSprint, çeşitliliği teşvik etmek, yetenekleri teşvik etmek ve hayatın farklı kesimlerinden insanlara fırsatlar sağlamak için 19 alanda ₹3 crore değerinde 500 burs sunmaktadır. Girişimcilik, savunma, akademi ve engelli bireyler gibi kategorilerden kariyerlerine yeniden başlamak isteyen kadın adaylara ve profesyonellere özel burslarla ek maddi yardım sağlanmaktadır.

bu TalentSprint tarafından sunulan DeepTech bursu Diğerleri arasında Mobilite Mühendisliği, Dijital Üretim, Veri Bilimi, Yapay Zeka, Yazılım Mimarisi, DevOps, 5G, Dijital Sağlık, Nano Elektronik, Blockchain, Makine Öğrenimi, Otonom Sistemler, Elektrikli Araçlar gibi teknolojiler için programlara sahiptir. Bu burslar, TalentSprint tarafından IISc Bangalore, IIT Madras, IIT Hyderabad, IIIT Hyderabad, IIT Kanpur, Carnegie Mellon University ve Michigan Üniversitesi gibi en iyi kurumlarla ortaklaşa sunulan programlar için mevcuttur.

Dr. Santanu Paul, CEO ve MD YetenekSprinti“Geniş ve niş derin teknoloji programları portföyümüz için bursları duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Kapsayıcılık, TalentSprint’te yaptığımız her şeyin merkezinde yer alıyor ve bu Burs programı, profesyonelleri yetkilendirme vizyonunu sürdürmede bir başka adım. daha adil bir dünya yaratın. Burs programımız aracılığıyla TalentSprint, fonlara erişimi olmayan ciddi öğrencilere yardımcı olmayı amaçlıyor. Bu, hak eden profesyonellerin mali açıdan dahil edilmesine yönelik önemli bir adım.”

Yeniden beceri kazanmanın ve beceri geliştirmenin kurumsal dilin bir parçası haline geldiği günümüz çağında, böyle bir niş uzmanlık programı, çalışan profesyonellerin gelecekteki belirsizlikler karşısında daha yüksek bir düzeye ulaşmalarına yardımcı olabilir. İnsanlar aynı anda birden fazla görev yapıp profesyonel rollerini aşmaya çalışırken TalentSprint DeepTech Bursu, iş profillerine yeni bir şeyler eklemek ve yeni ölçütler belirlemek için uygun bir fırsattır.

Bu burs programının detayları hakkında daha fazla bilgi için tıklayın Burada.

Sorumluluk Reddi: Bu makale TalentSprint adına Times Internet Spotlight ekibi tarafından hazırlanmıştır.