TNPSC Grup 4 2023 Sonucu Açıklandı, İşte Direkt Link

benbilirim

Global Mod
Global Mod
TNPSC Grup 4 2023 Sonucu Açıklandı, İşte Direkt LinkYENİ DELHİ: Tamil Nadu Kamu Hizmeti Komisyonu TNPSC Grup 4 Sonuç 2023 bugün, 24 Mart 2023. Sınava giren adaylar artık sonuçlarını tnpscexams.in adresindeki resmi web sitesinden görüntüleyebilir ve indirebilir.
TNPSC Grup 4 Sınavı 2022, 24 Temmuz 2022 tarihinde eyalet genelinde çeşitli sınav merkezlerinde yapılmıştır. Komisyonun en büyük sınavlarından biridir. TNPSC, Grup IV sonuçlarındaki gecikmenin, taranan çok sayıda cevap kağıdından kaynaklandığını söyledi.
Bu işe alım kampanyası, Tamil Nadu Hükümeti’nin çeşitli departmanlarındaki toplam 7301 boş pozisyonu doldurmak için yürütülüyor.
Sonucu çevrimiçi olarak indirmek için, adaylar aşağıdaki adım adım sürece başvurabilir. Bunun için direkt link de aşağıda paylaşılmıştır.
TNPSC Grup 4 Sonucu 2023 Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. tnpscexams.in
Adım 2: Ana sayfadaki Grup IV Sonucu bağlantısına tıklayın.
Adım 3: Yeni bir sayfada, kayıt numaranızı ve doğum tarihinizi girin ve gönder’i tıklayın.
Adım 4: TNPSC Grup 4 Sınavı 2023 sonucunuz ekranda görüntülenecektir.
Adım 5: Aynısını indirin ve daha fazla ihtiyaç için basılı kopyayı çıkarın.
Doğrudan bağlantı: Sonucu buradan indirin
Emniyet Genel Müdürlüğü, Grup 4’e toplam 2.816 kontenjan ekleyerek kontenjan sayısını 7.301’den 10.117’ye çıkardı. Bu, eyalet hükümetinin son dört yılda büyüyen devlet dairelerindeki boş pozisyonları doldurma tavsiyelerine yanıt olarak yapıldı. Bu bilgi, 22 Mart 2023 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kamuoyuna açıklanan revize edilmiş iş ilanında yer almaktadır.
İlk olarak, TNPSC Grup IV Rekabetçi Sınav 2023 için 18,5 lakh rekor sayıda aday ortaya çıktı. Bu, Tangedco, TNHB gibi kamu kuruluşlarında ve kurullarında Grup 4 boş pozisyonlarının doldurulması için Tamil Nadu Kamu Hizmeti Komisyonu tarafından yürütülen ilk rekabetçi sınavdı. , diğerleri arasında TNPCB.