TS SSC Salon Biletleri 2023: Telangana 10. Salon Biletleri Nasıl İndirilir

benbilirim

Global Mod
Global Mod
TS SSC Salon Biletleri 2023: Telangana 10. Salon Biletleri Nasıl İndirilirYENİ DELHİ: Telangana Devlet Soruşturma Müdürlüğü Cuma günü TS SSC Salon Biletleri 2023. 2023 Telangana 10. sınavlarına girecek olan öğrenciler artık kabul kartlarını resmi web sitesi olan bse.telangana.gov.in’den indirebilirler.
Bu yıl Sınav Kurulu’na girecek olan normal, özel, OSSC ve MBO öğrencileri için salon biletleri düzenlendi. Öğrenciler, aşağıdaki makalede paylaşılan adım adım süreci kontrol edebilir. Telangana 10. Salon Biletleri 2023 çevrimiçi. Aşağıda bunun için doğrudan bir bağlantı da bulacaksınız.
bu TS SSC sınavı 2023 3 Nisan – 13 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınavlar tek vardiya olarak 3 saat, yani 09:30 – 12:30 saatleri arasında yapılacaktır.
2023 Telangana SSC Sınav Takvimini Kontrol Edin

TS SSC Salon Biletleri 2023 Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. bse.telangana.gov.in
Adım 2: Ana sayfada “SSC Public Examinations April 2023 – Salon Biletleri” linkine tıklayın.
3. Adım: Kimlik bilgilerinizi girin ve gönderin.
Adım 4: Sizin TS SSC Salon Bileti 2023 ekranda görüntülenir.
Adım 5: Giriş kartını indirin ve daha sonra kullanmak üzere bir çıktı alın.

TS SSC Salon Bileti

TS SSC Salon Bileti

Doğrudan bağlantı: Salon Biletini buradan indirin
Telangana SSC sınavlarına girecek öğrencilerin TS Class 10 salon biletlerini sınav merkezine getirmeleri gerekmektedir, bu nedenle Telangana 10. giriş kartında belirtilen raporlama saati, sınav merkezi, kıyafet kuralları vb. tüm detayları kontrol etmeleri gerekmektedir. . peşin.
Daha fazla bilgi için öğrencilerin resmi web sitesini ziyaret etmeleri veya herhangi bir sorun olması durumunda en kısa sürede okul yetkilileriyle iletişime geçmeleri önerilir.