UP’den Rae Bareli’nin yakınına kamyon SUV çarptığında üç kişi öldü | Haberler

EnguLizyoN

New member


ŞANS: Bachhrawan’da bir SUV ile bir kamyonun çarpışması sonucu aynı köyden üç kişi öldü, iki kişi yaralandı (Rae Barelli) Pazar günü.
SUV’da bulunanlar, Fatehpur ilçesindeki Khaga sakinleriydi. dan geri geldiler Lakhimpur Kheri bir ’tilak’ törenine katıldıktan sonra. SHO, Bachhrawan, NS Kushwaha SUV’deki beş kişinin Lakhimpur Kheri’deki ’tilak’ törenine katıldıktan sonra Fatehpur’a gittiğini söyledi.
Kushwaha, “Saat 5 civarında Banda-Bahraich ulusal karayolu üzerindeki Nanakheda köyüne vardıklarında, hızla giden bir damperli kamyon SUV ile kafa kafaya çarpıştı” diyen Kushwaha, çarpmanın o kadar büyük olduğunu ve SUV’un hamur haline geldiğini ekledi. . azaltıldı.
Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri ve itfaiye ekipleri, yolcuları gaz kesicilerle araçtan çıkardı. “Bilinci yerinde olmayan 5 kişiyi araçtan çıkardık. SHO, aceleyle yakındaki bir CHC’ye götürüldü ve üçünün öldüğü açıklandı, diğer ikisi ise Lucknow’daki KGMU Travma Merkezine sevk edildi” dedi.
Ölenlerin kimliği belirlendi Rajesh Singh (49), Anugrah Pratap Singh (39) ve Pratap Bhan namı diğer Gappu (39), iken Suresh Agrahari ve Rajkumar Singh, Lucknow’a sevk edildi. Polise göre, hepsi Fatehpurlu çiftçilerdi. Hatalı tır sürücüsünün yakalanması için polis ekibi oluşturuldu.
“Cip’e kamyon çarptığında biz uyuyorduk. Çarpmanın etkisiyle aracın ön camı kırıldı ve sonrasında bayıldım. Bilincimi geri kazandığımda hastanedeydim” diyen Raj Kumar Singh, “Kamyon şoförü sarhoş görünürken biz kaplumbağa hızında ilerliyorduk. SUV’umuz Rajesh Singh tarafından kullanıldı ve bir seyahat acentesinden kiralandı.