Urfi Javed ‘tokris’ten bir kıyafet yapar; “İnsanların bunları bambu iplerden nasıl yaptıkları beni hep şaşırttı” diyor.

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Urfi Javed ‘tokris’ten bir kıyafet yapar; “İnsanların bunları bambu iplerden nasıl yaptıkları beni hep şaşırttı” diyor.Urfi Javed, benzersiz şeylerden kıyafetler yaratmayı seviyor. Moda tutkunu şimdiye kadar çöp torbaları, kırık camlar ve klipsler gibi çeşitli öğelerden birkaç tuhaf kıyafet yarattı. Urfi hepsini yapmış ve oyuncu bu kez ‘tokri’den (bambu sepet) bir kıyafet yapmış.
Urfi, evde sebze saklamak için kullandığımız bambu sepetlerle deneyler yapıyor. Oyuncu herhangi bir görünümü kaldırabilir ve modaya uygun görünebilir.

Urfi, videoya “Bunu patron ki tokri’den yaptım, bunun artık ölmekte olan bir sanat olduğunu hissediyorum. Bu zanaatkarların bambu ipleri kullanarak bu kadar büyük mutfak eşyaları, sandalyeler ve masalar yapmaları beni her zaman şaşırtmıştır. kafam karıştı.”
Mesajı görüntüle:

Urfi’nin gösterişli ve eşsiz moda anlayışı büyük ilgi gördü ve birçok ünlü tasarımcı kendisine iltifat etti.

Son zamanlarda Urfi, Abu Jani, Sandeep Khosla, Anaita Shroff ve diğer tasarımcılar tarafından yapılan kıyafetleri giyme şansı da buldu.

Urfi, onu fark ettikleri ve model olma şansı verdikleri için onlara teşekkür etti.

“Ebu Jani Sandeep Khosla tarafından giydirilmeyi seviyorum. Yaptıkları işte ustalar ve kim olduğumu kabul ederek beni çok daha güçlü kıldılar. Hiçbir tasarımcı bana kıyafet vermezdi, ben de kendi kıyafetlerimi yapmaya başladım. Abu Sandeep bunu benim için değiştirdi.

Oyuncu, televizyonda Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, Bade Bhaiyya Ki Dulhania, Kasautii Zindagii Kay ve Splitsvilla 14 gibi popüler şovlar yaptı.

Urfi kıyafetlerinde harika görünüyordu ve tüm kıyafetler Urfi düşünülerek yapıldı.